2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok balim kisa surduyse ver diyecektim drmek ki iyi emmis 2 saat surmusse hani bagzi bebekler az emiyor ya ondan dedim benim bagzen 15 dakika emiyor uyuyor sonra yarim saat sonra kalkiyor o ara devam ettiriyorum sonra diger gogse geciyorm bu sefer dolu dolu emmis oluyor. birdr sende iyi beslen yumurta sut ne bileyim findik ceviz soda et bulgur tukket

Arkadaslar ben bugun sabaha kadar uyuyamadim sol gogsum inanilmaz sis ve cok sızlıyo elimi degemiyorum cocuguda emziremedim tabi ya bu goguslerden cektigim nedir ne uclarinin yarasi duzeldi simdi birde bu cikti Nasil gecer bu sislik agrı?
Mastit olarak soylemeye korkuyorum ama sislik ates yumru var mi varsa derhal.cerrahi ben uc haftadir cekiyorum.gecmiyor mastit illeti dikkat et kuzum

Arkadaslar ben bugun sabaha kadar uyuyamadim sol gogsum inanilmaz sis ve cok sızlıyo elimi degemiyorum cocuguda emziremedim tabi ya bu goguslerden cektigim nedir ne uclarinin yarasi duzeldi simdi birde bu cikti Nasil gecer bu sislik agrı?
Antibiyotik sicak soguk kompresi bol emzirme sagma dus sicak havlu çözümü ama bende hala gecmedi devam gecmis olsun kuzum

Kizlar doktorla konustum suanda atak zamaniymis tam... Yani kicimida yirtsam gaz ilacida bitkisel yardimda suda buda fayda etmemesinin nedeni bu... Uyku yine sifirdi gece 15 dakka uyuyo uyumuyo... Cocugun 1 saat uyudugunu kesintisiz gordugumde ucacam mutluluktan .. su geceler geceler diye sarki soylryen adam varya anira anira o sarkiya dondu bizim is

Ah geceler sensiz geceler le seda sayan geldi aklıma birden atak haftalarına nerden bakıyoruz bizim bugün 30gun oldu tam . Kimyon çayı rahatlatıyor biraz kucağımda emerken falan gazını çıkartıyor

Ah geceler sensiz geceler le seda sayan geldi aklıma birden atak haftalarına nerden bakıyoruz bizim bugün 30gun oldu tam . Kimyon çayı rahatlatıyor biraz kucağımda emerken falan gazını çıkartıyor
Ben internetten baktim ama program kullaniyor burda kizlar kimyon cayi ben de kullandim ama o da etkinetmedi sonra ben de biraktum

Kizlsr buraya yazmistim sutum gitmisti tekrsr geri geldi hatta eskisi gibi emzirirken digeri islaniyo nasil geri getirdihimi yazim belki birilerinin isine yarar ben cok kotu olmustum cunku
1-anason,rezene bu ikisi sutu costuruyor kaynatip ictim 2 kupa
2-emziren anneler icin humana 2 kupa
3-kalan sutu sagmak(bebek uyumadigi icinnayagimda aallarken makinayi gogsume tuttum)
4-)malt icecek(ebebekte var)
5-)dut hosafi( ben ixemedim kolit rahatsizlihimdan dolayi bagirsaklara iyi gelmedi)
6-morali yuksek tutma fazla insanlar hakkinda ince dusunmeme ileriyi fazla dusunmeme

Süpersin

mastit gibi cnm. ilik dus al. dusta elinle sagmaya calis rahatlat. mutlaka makine ile de sag cnm.

atak donemi zorlu. bizim kiz cumadan beri hepten costu. dun tam 12 saat hic oturmadim. abartmiyrm hep kucagindaydi. oturdugum an agliyrdu. kimse de durmadi vs. bugun de aglarsa agladin dedim sokaga ciktim. zorla uyuttum. 3 sefer emdi sokakta da. ben de oturdum biraz sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…