2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
üzme kendini canim benim buyuk kizda oyle ebbekken çok iyiydi yürüyünce zafzayif kaldı 4 yaşıngeçti 104 cm 13.5 kilo o kadar zayıflı üzülüyorum ama alistim

Canım aslında mama hiç vermesm daha iyi gibi zaten sırf vermek için veryrdm 30 cclik hafta da 4 gece. Ilk doktor ona da kızmsti aslında ana olmak zorr

Hahah başak da olsa kukruyor ağustos ayı bebesi bak grumbmz iyi ki var dimi hak huksoruyrz

Gündüz uyandiriyorsun yani

Ben gündüz ne kadar sık emip doyarsa gece o kadar kesintisiz uyuduğunu okumuştum ne kadar doğru bilemem, o yüzden gündüz 2 saat uyanmazsa uykuda bile olsa emziriyorum. Gece tam tersi ama, altına bile yapsa uyandırmıyorum hdjddk

üzme kendini canim benim buyuk kizda oyle ebbekken çok iyiydi yürüyünce zafzayif kaldı 4 yaşıngeçti 104 cm 13.5 kilo o kadar zayıflı üzülüyorum ama alistim

Bizde 2015 ağustos dogumluyuz 99 cm 13.7 kg sizde zayifmissiniz. Yeni anasınıfına başladı orda yer sanmistim sabah hiç birşey yemiyormus oglen sadece meyve çok hareketliyiz bide sevdiği şey olursa güzel yer ama çok secici

Uyurken emmiyor benim zibidi ya bende dokunmuyorum o zaman yazik uyusun cocuk

bizd3 haziran da doğ du kizim
sulu yemek hiç yemez zaten
çok zor ama üzme canini büyüyünce yerler inslalh ben artik uzulmeyi bir yildir bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…