- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Doktor 5 saate kadar uyusun dedi banaBen 3 saat olunca bez ve emzirme mutlaka yapyrm canım. Babası benden önce alarm kuruyor belkiben uyku sersemi uyurm ama. Gece sütünde büyüme hormonu daha fazla diye biliyrm aşırı emmişse mutlaka gece sagyrm.
Gündüz uyandiriyorsun yaniben gece yani sabaha karşı uyursa uyandirmiyorum çünkü b3nde oda. sizip kaliyoruz
Canım kesinlikle bozuluyor emin ol. Annemlere düğüne gittiğim için Arslanı bıraktık. Süt sağmıştım baya ama bizimki çok içmek isteyince sma mamadan almışlar benim evdekinden. Sıfır koku taptazeydi. Evdeki kutu kokuyor öyle aman aman değil ama koku farklılığı var. Arkasında 2020 tarihi var ama kesinlikle 3hafta kullanmak lazım diye düşünüyorum. Çocuk ertesi gün ne yediyse az da olsa hep kustu. Bugun çok şükür hiçbirşeyi yok. Şunuda söyliyim ben mamayı sadece doğumda 3gün kullandım ve ağzı bu zamana kadar hiç açılmadı hep karanlık dolapta ağzı açılmadan bekledi bayatlama durumuda olamazdı yani direk bozukmuştu
Korkuyordum bizimki mi böyle diye ama herkes aynıymış bide aslan burcu da değil tuttum başak yaptım çocuğuEşim uyuyamyr bisey mi oldu diye ben artık horul modundaymay evet yaa ne komikler ses tonu nasıl olacak aklımda milyon soru
Evet canım peynir kusuyor ama fazla miktarda değilKizlar sizin bebislerde emdikten sonra kusuyor mu? Peynir kivaminda...
Ben varım. Kendi ne zaman uyanırsa genelde emziriyorum. Bazen 2 saatte hemen uyanıp acıkıyor. Bazende 5 saat uyuyor. 5 saat civarında uyuduğunda gündüz doğru düzgün uyumadıgı zamanlar oluyor.Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Sütün kaynıyor canımmArkadslar bugün çok hafif göğüs uclarima iğne batıyor gibi hisstm. Bunu yaşayan var mi
Benimki de gülmüyor. Bazen kendi kendine uyurken tebessüm ediyor. Ama bize gülmüyor. Babası da ne zaman gülecek bu çocuk diyor :))Merhaba kızlar ben geldim
Ya benim bebe 47 günlük oldu hala gülmüyor uykudayken tebessüm ediyor okey ama uyanıkken hiç gülmedi moralim bozulmaya başladı mutsuz mu bu çocuk
Ben dokunmuyorum çünkü gündüz 2saat uyuyor sadece. Düngece 12gibi uyuttum sabah 8de uyandı hiç sesi de çıkmadı ama çok emdi ve banyo yapmıştı havada soğuk diye baya sardım sarmaladım yatırdım.Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Bana soğan önermişti annem ve bı kaç kişi daha. Ben daha çok acıtır diye denememestim. Bugün bide onu deneyeyim dedim iyilestircek mi bilmiyorum ama acısını baya aldı denemek istersen diye yazayım dedimArkadaslar ben bugun sabaha kadar uyuyamadim sol gogsum inanilmaz sis ve cok sızlıyo elimi degemiyorum cocuguda emziremedim tabi ya bu goguslerden cektigim nedir ne uclarinin yarasi duzeldi simdi birde bu ciktiNasil gecer bu sislik agrı?
Bizimkinin gülme arkadaşları ruhanı varlıklarMerhaba kızlar ben geldim
Ya benim bebe 47 günlük oldu hala gülmüyor uykudayken tebessüm ediyor okey ama uyanıkken hiç gülmedi moralim bozulmaya başladı mutsuz mu bu çocuk
3.580 dogdu 400grdan fazla kaybetti 25.gun 4.035 çıktı. Yani kilo kaybi cok fazlaydi başta.
15 gunde dogum kilosunu gecsin ve ustune koymaya devam etsin sen gerisine takılması hiç. Buyusun yeter ki, gunde 35gra bile cok iyi demisti doktorum.
Her bebek farkli, yüzde olarak bak olaya gram olarak olay degisiyor.
Not
Ben bunu gündüz ne zaman yazdim kim bilir, Simdi baktım hala gondermemisim
Ben dokunmuyorum canim kendi uyanmasini bekliyorum..mBebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
gündüz hiç o kadar uyumuyor canim en faz la çok.nadir 2 yada 3 saat uyuyirGündüz uyandiriyorsun yani
Aynisi bna da oldu anlamadimArkadslar bugün çok hafif göğüs uclarima iğne batıyor gibi hisstm. Bunu yaşayan var mi
Bizde de ayni cok degsik hissefiyo insan o seni izleuip gulunce.. iste bu uykusuzluklara insan bu tatliliklari icin katlaniyogözleriyle beni izliyor etrafinda bazen dolaniyorum gozunu dikip bakiyor sapsik sapsikkarsisina gecip konusunca da gulmeye basliyo o da konusur gibi sesler cikariyor eli kolu hareketleniyor bazen de kendiliginden istemsiz gulumsuyor.
Bence bizimkide bana gulmuyo ama ben ona yoruyorum ama gozuyle takip ediyo arkasina gecince cunjy gozuyle arkaya bakmaya caliaiyo kafasini ceviripBenimki de gülmüyor. Bazen kendi kendine uyurken tebessüm ediyor. Ama bize gülmüyor. Babası da ne zaman gülecek bu çocuk diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?