2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar hipp combtc mama kullanyrm. Üzerinde 3 haftada bitmeli diyor ama ben haftada 4 gün 30 cc verince 3 haftada ancak 4te 1i bitiyor. Tadina baktim bugün normal ama gecem B Bluemom44 m
Konusunu açınca acaba dedim
Canım kesinlikle bozuluyor emin ol. Annemlere düğüne gittiğim için Arslanı bıraktık. Süt sağmıştım baya ama bizimki çok içmek isteyince sma mamadan almışlar benim evdekinden. Sıfır koku taptazeydi. Evdeki kutu kokuyor öyle aman aman değil ama koku farklılığı var. Arkasında 2020 tarihi var ama kesinlikle 3hafta kullanmak lazım diye düşünüyorum. Çocuk ertesi gün ne yediyse az da olsa hep kustu. Bugun çok şükür hiçbirşeyi yok. Şunuda söyliyim ben mamayı sadece doğumda 3gün kullandım ve ağzı bu zamana kadar hiç açılmadı hep karanlık dolapta ağzı açılmadan bekledi bayatlama durumuda olamazdı yani direk bozukmuştu

Eşim uyuyamyr bisey mi oldu diye ben artık horul modundaym ay evet yaa ne komikler ses tonu nasıl olacak aklımda milyon soru
Korkuyordum bizimki mi böyle diye ama herkes aynıymış bide aslan burcu da değil tuttum başak yaptım çocuğu doktora bazen sorayım diyorum sonra vazgeçiyorum ne dicem bizimki kukruyor hak huk sesler çıkarıyor mu dicem diyorum

Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Ben varım. Kendi ne zaman uyanırsa genelde emziriyorum. Bazen 2 saatte hemen uyanıp acıkıyor. Bazende 5 saat uyuyor. 5 saat civarında uyuduğunda gündüz doğru düzgün uyumadıgı zamanlar oluyor.

Merhaba kızlar ben geldim
Ya benim bebe 47 günlük oldu hala gülmüyor uykudayken tebessüm ediyor okey ama uyanıkken hiç gülmedi moralim bozulmaya başladı mutsuz mu bu çocuk
Benimki de gülmüyor. Bazen kendi kendine uyurken tebessüm ediyor. Ama bize gülmüyor. Babası da ne zaman gülecek bu çocuk diyor :))

Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Ben dokunmuyorum çünkü gündüz 2saat uyuyor sadece. Düngece 12gibi uyuttum sabah 8de uyandı hiç sesi de çıkmadı ama çok emdi ve banyo yapmıştı havada soğuk diye baya sardım sarmaladım yatırdım.

Arkadaslar ben bugun sabaha kadar uyuyamadim sol gogsum inanilmaz sis ve cok sızlıyo elimi degemiyorum cocuguda emziremedim tabi ya bu goguslerden cektigim nedir ne uclarinin yarasi duzeldi simdi birde bu cikti Nasil gecer bu sislik agrı?
Bana soğan önermişti annem ve bı kaç kişi daha. Ben daha çok acıtır diye denememestim. Bugün bide onu deneyeyim dedim iyilestircek mi bilmiyorum ama acısını baya aldı denemek istersen diye yazayım dedim

Merhaba kızlar ben geldim
Ya benim bebe 47 günlük oldu hala gülmüyor uykudayken tebessüm ediyor okey ama uyanıkken hiç gülmedi moralim bozulmaya başladı mutsuz mu bu çocuk
Bizimkinin gülme arkadaşları ruhanı varlıklar öyle bakıyor biryere gülüyor sesler çıkartıyor yer değiştirse de kafasını çevirip bakıyor aynı noktaya meleklerle konuşuyor derler bizde. Ama 3kez bana güldü ne diyo bu salak baba derken gülmüştü baya arka arkaya

Çok minik olunca biraz çabuk toparlansim istiyorum. Ilk kızımda 34+6 Da 2200 gr doğdu ilk 4 ay alması gerekenin üst sınırında aldı 1000 gr yakındı hep 5. Aydan sonra hep alt sınır gitti hep zayıf oldu 4 yaşında hala çiroz. Bu bebisimde 37 Haftalık 2420 doğdu bunda hamileliğim çok kötü geçti toplamda 3 kg aldim doğum sonrası -5 kiloya düştüm haliyle bende bebekte beslenemedi. Ilki zayıf gitti ikincide zayıf olursa bu konuda kendimi çok başarısız hissedicem. Bizim toplumumuzda bebek kiloluysa anne iyi baktı bebek zayıfsa hiç bakamadı anlayışı var malesef. Oysa çok uğraştım ilk kızımda hala uğraşıyorum 4 yasinda . En onemlisi saglik tabi ama iste anne yuregi erken endiseye basladi

gözleriyle beni izliyor etrafinda bazen dolaniyorum gozunu dikip bakiyor sapsik sapsik karsisina gecip konusunca da gulmeye basliyo o da konusur gibi sesler cikariyor eli kolu hareketleniyor bazen de kendiliginden istemsiz gulumsuyor.
Bizde de ayni cok degsik hissefiyo insan o seni izleuip gulunce.. iste bu uykusuzluklara insan bu tatliliklari icin katlaniyo

Benimki de gülmüyor. Bazen kendi kendine uyurken tebessüm ediyor. Ama bize gülmüyor. Babası da ne zaman gülecek bu çocuk diyor :))
Bence bizimkide bana gulmuyo ama ben ona yoruyorum ama gozuyle takip ediyo arkasina gecince cunjy gozuyle arkaya bakmaya caliaiyo kafasini cevirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…