2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de xikicam birazdan sokaga cigrincam yoksa gercekten zorlu...

19.08.19 çok güzel bı tarih oğlum da o gün doğdu

Arkadaslar ben bugun sabaha kadar uyuyamadim sol gogsum inanilmaz sis ve cok sızlıyo elimi degemiyorum cocuguda emziremedim tabi ya bu goguslerden cektigim nedir ne uclarinin yarasi duzeldi simdi birde bu cikti Nasil gecer bu sislik agrı?
Canım benimde çok yara göğüslerim bir aydır geçmiyor Rabbim bian önce şifasını verir inşallah lohusalıkta aklımda kalacak olan en büyük şey bu olucak sanırım çok can yakıcı gerçekten doğumdan daha zormuş. Ben kanadigi zaman emziremedim dünden beri ama hep elimle sağdım şişmesin diye elimle saginca ucunu cektirmedigim için daha iyi oluyo

Bazen öyle sesler çıkarıyor ki özellikle gece uyku sersemi yataktan firliyoruz ne oldu diye büyüyünce horlar da şimdi bunlar
Eşim uyuyamyr bisey mi oldu diye ben artık horul modundaym ay evet yaa ne komikler ses tonu nasıl olacak aklımda milyon soru

Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Ben 3 saat olunca bez ve emzirme mutlaka yapyrm canım. Babası benden önce alarm kuruyor belkiben uyku sersemi uyurm ama. Gece sütünde büyüme hormonu daha fazla diye biliyrm aşırı emmişse mutlaka gece sagyrm.

Arkadaşlar hipp combtc mama kullanyrm. Üzerinde 3 haftada bitmeli diyor ama ben haftada 4 gün 30 cc verince 3 haftada ancak 4te 1i bitiyor. Tadina baktim bugün normal ama gecem B Bluemom44 m
Konusunu açınca acaba dedim

Bizde 2420gr doğduk 23 günlük ciplak 2800 gr di 400 gr almış gayet iyi demişlerdi
3.580 dogdu 400grdan fazla kaybetti 25.gun 4.035 çıktı. Yani kilo kaybi cok fazlaydi başta.
15 gunde dogum kilosunu gecsin ve ustune koymaya devam etsin sen gerisine takılması hiç. Buyusun yeter ki, gunde 35gra bile cok iyi demisti doktorum.
Her bebek farkli, yüzde olarak bak olaya gram olarak olay degisiyor.

Not
Ben bunu gündüz ne zaman yazdim kim bilir, Simdi baktım hala gondermemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…