2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay kizlar kilomdan çok canim sıkılıyor ilk dogumda 10 kilo hemen gitmişti tabi lohusayken almistim geri ama
simdi doguma 100 girdim sonra 93 e kadar düşmüştüm yine 95 oldum en az 15 vermem lazım ya ayağında topuk dikeni cıktı zorla yürüyüş bandına binecem insallh
3 gundur atıştırma yi kestim ama yine fark etmedi hic

Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
bizimkiler duzebli 3 saatte bir kalkiyorlar. Bazen buyume atagina girip daha sık kalkiyorlar. Bazen de gece 12 den sabah 6 ya kadar deliksiz uyuyorlar. Uzun uyuduklarinda bazen hafif uyandirip emziriyorum hemen geri uyutuyorum. 6 saat ac kalmalarina dayanamiyorum pek. Bazen yorgunsam dokunmuyorum. Yavas yavas gece uykusu oturmaya basladi ama. ozellikle aksam 10 dan sonra genelde 4-5 saat aralikla uyaniyorlar. Hastaneden ciksin da kizim direkt 6 saat gece uykusu icin egitim verecegim. Boyle olunca hrm sabah cok tatli kalkiyorlar oyun filan oynamak istiyorlar

ben baslangic kilomun altina indim. cunku hic oturamiyrm. surekli ayakta hareket halindeyim. hipoglisemi yuzunden de beyaz ekmek kesin yemiyorum son 1 haftadir.
bende bütün gün wmzirme dışında hiç oturmuyorum canim bahçe var ya orda biseyler topluyorum bütün gün ev temizliği mutfakla uğraşma
ama benim metobolizma asiri yavas benim bi harekete tığ gibi olmam lazım ama gitmiyo

sizin minikler nasıl? Kilolar boylar ne alemde?
sarilikla ugrasimiz devam ama daha iyi sukur. 1 ay kontrolunde 57cnm 3850g di. simdi 52 gunluk.
o islerin hareketi ayri cnm. demek istedigim kizim hic oturtmuyr.surekli kicakta geziyrz. dun 12 saat araliksiz gezdik dusun. bu arada da tek elle ev işi ;( cok yorucu benim icin. annemden yardim istedim gelemem kendin bak dedi. kv de hala hastayim diyr ve dr dr geziyr ve hicbir sorun cikmadi. Allah bana saglik versin de cocuklarjma bakayim.

amin canim cumlemizin insallh
Alllah kimseye muhtaç etmesin bizlero

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…