2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hemem fark etmez canım bol su iç akşam belirli saattn sonra yeme ama şuan bunları yapabilir myzz mesela şuan cikilata yiyorum

Hemem fark etmez canım bol su iç akşam belirli saattn sonra yeme ama şuan bunları yapabilir myzz mesela şuan cikilata yiyorum
4 gundur o atıştırma tarzı seyelri bıraktım canim zaten normalde de çok zor kilo veriyorum yapmam lazım görüntü de 12 kilo fazla yok gibi ama tartı öyle demiyo tabiki 83 le hamile kaldim hiç d2gikse 3 4 ayda bi 85 olayım bari
Allahım yardim etsin

Sen hiç sayıya takılma göstermiyorsan birde. Ben de almada hemen vermede gramla kilo veren biri olarak bol yürüyüş tavsiye ederim tatlım

Kesinlikle katılıyorum gündüz aralıksız 3 saat uyusun gece uyumuyor. Dün 4 saat uyudu gece de uyumadı. O yüzden gündüz çok uyumasına müsade etmeyeceğim :)

Geçen hafta benzer şeyleri yazıp durdum. Bu hafta daha iyi. Tabi öyle uzun uyuyan bir bebeğim yok da geçen hafta aşırı huysuz uykusuzdu. Atak dönemiymiş demek ki. Seninki de hafifler bir iki güne

Gece gunduz egitimi konusunda ne yapilmali 12 saattir hala da devam eden bir ağlama uyumama krizi var bitmedi gunduz uyutmama konusunda ne yapabilirim
Ben gündüzleri konuşuyorum bez degistirirken biraz altını açık birakiyorum kendi kendine egleniyo,kucağıma alıp evi gezdiriyorum ama gece sadece lambader açıyorum görmek için ,birde TV olan odada yattığım için başını her seferinde duvara doğru çeviriyorum uyaran olmasın diye .birde gece konuşmuyorum sessizce halledip uyutup yatağına bırakıyorum.gece 11gibi mama veriyorum öğünde o da mayisip uykuya kolay geçmesini sagliyo

Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Ben 6 saat uyusa asla dokunmam. Ama malesef uyumuyor bir kez 4 saati gördüm gece. Çoğunlukla 2 saat civarı gece gündüz ise 1 saat en fazla 1.5 saat. Öyle bebeğim olsa iki rekat şükür namazı kılardım maşallah kuzuya

kizlar mevlid yapan oldu mu? kaynanam memleketten geldi mevlidimizi yapicaz, ne dagitacagim hala karar veremedim ?
Ben bu ikisini dağıttım. G harflerini aldım, tülleri aldım, hoşgeldin gökçe bebek yazılarını da çıkarttım kendim yaptım. Arkasında da mıknatıs var.

Eklentiler

• 92DB3459-1061-4C27-8DA5-BB48DB96720A.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 298C2A6D-21CF-464D-82ED-3B8CAB6DC8DF.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaslar merhaba, 26sinda 2ayi doldurmus olacak kizim. 2.ayda kalça cikiği ultrasonu yaptirmami soylediler. Yaptiran var mi aranizda? Nasli oluyor acaba ? Uzun sürüyor mu ? Radyasyon alacagi icin cok uzgunüm

Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Beşiğinde uyumuyor, yanımda uyuyor. Bende haliyle tedirgin uyuyorum ve 2 saati geçmişse uyandırıyorum.

Eklentiler

• 6C57345F-0C52-4683-A8DC-B6E001E80B99.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaslar merhaba, 26sinda 2ayi doldurmus olacak kizim. 2.ayda kalça cikiği ultrasonu yaptirmami soylediler. Yaptiran var mi aranizda? Nasli oluyor acaba ? Uzun sürüyor mu ? Radyasyon alacagi icin cok uzgunüm

Radyasyon almıyor biz dün yaptırdık 2. Ayı dolmadan 45 günden sonra çekiyorlarmış biz 47. Günümüzdü. Aynı karnına ultrasonla bakıyor gibi. Bacağını 90 derece kıvırıyor bacağının yan taraflarına bakıyor doktor. 5 dakika sürmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…