- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
sen nasılsın canim oğlun nasılŞimdi fark ettimde ne kadar uzun zaman olmuş girmeyeli
Nasılsınız bakayım annisler..bebisler nasıl herşey yolundadır umarim
Hemem fark etmez canım bol su iç akşam belirli saattn sonra yeme ama şuan bunları yapabilir myzzay kizlar kilomdan çok canim sıkılıyor ilk dogumda 10 kilo hemen gitmişti tabi lohusayken almistim geri ama
simdi doguma 100 girdimsonra 93 e kadar düşmüştüm yine 95 oldum en az 15 vermem lazım ya ayağında topuk dikeni cıktı zorla yürüyüş bandına binecem insallh
3 gundur atıştırma yi kestim ama yine fark etmedi hic
4 gundur o atıştırma tarzı seyelri bıraktım canim zaten normalde de çok zor kilo veriyorum yapmam lazım görüntü de 12 kilo fazla yok gibi ama tartı öyle demiyo tabiki 83 le hamile kaldim hiç d2gikse 3 4 ayda bi 85 olayım bariHemem fark etmez canım bol su iç akşam belirli saattn sonra yeme ama şuan bunları yapabilir myzzmesela şuan cikilata yiyorum
Sen hiç sayıya takılma göstermiyorsan birde. Ben de almada hemen vermede gramla kilo veren biri olarak bol yürüyüş tavsiye ederim tatlım4 gundur o atıştırma tarzı seyelri bıraktım canim zaten normalde de çok zor kilo veriyorum yapmam lazım görüntü de 12 kilo fazla yok gibi ama tartı öyle demiyo tabiki 83 le hamile kaldim hiç d2gikse 3 4 ayda bi 85 olayım bari
Allahım yardim etsin
Kesinlikle katılıyorum gündüz aralıksız 3 saat uyusun gece uyumuyor. Dün 4 saat uyudu gece de uyumadı. O yüzden gündüz çok uyumasına müsade etmeyeceğim :)Ben gündüz ne kadar sık emip doyarsa gece o kadar kesintisiz uyuduğunu okumuştum ne kadar doğru bilemem, o yüzden gündüz 2 saat uyanmazsa uykuda bile olsa emziriyorum. Gece tam tersi ama, altına bile yapsa uyandırmıyorum hdjddk
Aynen cnm en fazla iki saat uyur benimkiOfff ortasi yok bu bebelerin
Geçmiş olsn cnm Rabbim şifa versintam anlayamadilar. Idrar yolu enfeksiyonu dediler ama ateş fln yok çok emin değiller. Prematüre olunca tutuyorlar, riskliymiş.
Geçen hafta benzer şeyleri yazıp durdum. Bu hafta daha iyi. Tabi öyle uzun uyuyan bir bebeğim yok da geçen hafta aşırı huysuz uykusuzdu. Atak dönemiymiş demek ki. Seninki de hafifler bir iki güneKizlar doktorla konustum suanda atak zamaniymis tam... Yani kicimida yirtsam gaz ilacida bitkisel yardimda suda buda fayda etmemesinin nedeni bu... Uyku yine sifirdi gece 15 dakka uyuyo uyumuyo... Cocugun 1 saat uyudugunu kesintisiz gordugumde ucacam mutluluktan .. su geceler geceler diye sarki soylryen adam varya anira anira o sarkiya dondu bizim is
yürütür bandında yapacm ama ayağın kötü dua et insalah canim15 20 gun oldu topuk dikeni ciktiSen hiç sayıya takılma göstermiyorsan birde. Ben de almada hemen vermede gramla kilo veren biri olarak bol yürüyüş tavsiye ederim tatlım
Ben gündüzleri konuşuyorum bez degistirirken biraz altını açık birakiyorum kendi kendine egleniyo,kucağıma alıp evi gezdiriyorum ama gece sadece lambader açıyorum görmek için ,birde TV olan odada yattığım için başını her seferinde duvara doğru çeviriyorum uyaran olmasın diye .birde gece konuşmuyorum sessizce halledip uyutup yatağına bırakıyorum.gece 11gibi mama veriyorum öğünde o da mayisip uykuya kolay geçmesini sagliyoGece gunduz egitimi konusunda ne yapilmali 12 saattir hala da devam eden bir ağlama uyumama krizi var bitmedi gunduz uyutmama konusunda ne yapabilirim
Ben 6 saat uyusa asla dokunmam. Ama malesef uyumuyor bir kez 4 saati gördüm gece. Çoğunlukla 2 saat civarı gece gündüz ise 1 saat en fazla 1.5 saat. Öyle bebeğim olsa iki rekat şükür namazı kılardımBebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Birden iğne batması gibi sızlıyor. O sıra bakarsan göğüs uçlarının sertleşmiş olduğunu göreceksin. Bemde sütte akıyor öyle oluncaO tam olarak nasil oluyor canım
Ben bu ikisini dağıttım. G harflerini aldım, tülleri aldım, hoşgeldin gökçe bebek yazılarını da çıkarttım kendim yaptım. Arkasında da mıknatıs var.kizlar mevlid yapan oldu mu? kaynanam memleketten geldi mevlidimizi yapicaz, ne dagitacagim hala karar veremedim ?
Beşiğinde uyumuyor, yanımda uyuyor. Bende haliyle tedirgin uyuyorum ve 2 saati geçmişse uyandırıyorum.Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Arkadaslar merhaba, 26sinda 2ayi doldurmus olacak kizim. 2.ayda kalça cikiği ultrasonu yaptirmami soylediler. Yaptiran var mi aranizda? Nasli oluyor acaba ? Uzun sürüyor mu ? Radyasyon alacagi icin cok uzgunüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?