2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
60la hamile kaldım 90la doğuma gittim. Şu an 80 kiloyum. Kilo vermem lazım. Hamilelik önce kıyafetlerime sığmıyorum, hamilelik kıyafetlerim bol geliyor. Alışveriş yapmak istemiyorum çünkü bu kiloda olmak beni çok mutsuz yapıyor. Araftayım

Ayy ben röntgen gibi dusunmüsüm onu ultrason dimi hep girdigimizden.. teşekkür ederim

Bizim sarilik da uzun sürmüstü baya.. komik gelecek ama banyo kovasina altin koydum hep öyle yikadim. Eskiler yaparmis. Sariliktan eser kalmadi sukur.

ay canim inslalh hepimiz saglikla veririz kiloları benim de canim sıkılıyor

Arkadaslar merhaba, 26sinda 2ayi doldurmus olacak kizim. 2.ayda kalça cikiği ultrasonu yaptirmami soylediler. Yaptiran var mi aranizda? Nasli oluyor acaba ? Uzun sürüyor mu ? Radyasyon alacagi icin cok uzgunüm
Ben dün yaptırdım. Radyasyon yok normal ultrason ile yapılıyor röntgen tomografi değil ses dalgası ile bakılan ultrason yani. Bezini açıyorsun bacağı diz kapaktan öne doğru bükük tutturuyor doktor anneye. Yan yatırılmış halde ultrason ile bakıp ölçüm yapıyor. Ağrılı vs bişiy değil. Zor da değil. Bebiş huysuzluk edip bacaklarını kasıp oynatmazsa hemen biter. Karnı tok sakin olsun. Yoksa huysuzluk ediyor. Bizim birinde iyiydi de ikinci bacak tarafında huysuzluk etti. O biraz zor ölçüldü. Hiç endişe edecek bir şey değil

Kesinlikle katılıyorum gündüz aralıksız 3 saat uyusun gece uyumuyor. Dün 4 saat uyudu gece de uyumadı. O yüzden gündüz çok uyumasına müsade etmeyeceğim :)

Zaten gündüz o kadar uyuyunca geceyle gündüz mefhumunu karıştırıyormuş, o yüzden de gündüz aralarda uyandırın diyorlar efenim, arz ederim.

Zaten gündüz o kadar uyuyunca geceyle gündüz mefhumunu karıştırıyormuş, o yüzden de gündüz aralarda uyandırın diyorlar efenim, arz ederim.
Aynen normalde o kadar uyutmuyorum uyumuyorda. Yoksa geceleri uyumuyorlar. 4. Ayda daha da düzene girecekler inşallah o zaman daha rahat uyurlar diye umuyorum :)

Benim ultrasona gün verdiler ama o zaman 73 günlük olcak çok mu geç olcak acaba

Tesekkur ederim, saglik ocagindaki doktor 1.ayda bakmisti , sag bacakta biraz var demisti o yuzden endiseliyim.. iyi ilgilenen bir cocuk doktoruna da denk gelemedik deniyoruz surekli. Sizin memnun kaldiginiz bir hastane , doktor var mi ankarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…