- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Masallah Allah esirgesin hepsiniBeşiğinde uyumuyor, yanımda uyuyor. Bende haliyle tedirgin uyuyorum ve 2 saati geçmişse uyandırıyorum.
60la hamile kaldım 90la doğuma gittim. Şu an 80 kiloyum. Kilo vermem lazım. Hamilelik önce kıyafetlerime sığmıyorum, hamilelik kıyafetlerim bol geliyor. Alışveriş yapmak istemiyorum çünkü bu kiloda olmak beni çok mutsuz yapıyor. Araftayımay kizlar kilomdan çok canim sıkılıyor ilk dogumda 10 kilo hemen gitmişti tabi lohusayken almistim geri ama
simdi doguma 100 girdimsonra 93 e kadar düşmüştüm yine 95 oldum en az 15 vermem lazım ya ayağında topuk dikeni cıktı zorla yürüyüş bandına binecem insallh
3 gundur atıştırma yi kestim ama yine fark etmedi hic
masallah bu guzelligeBeşiğinde uyumuyor, yanımda uyuyor. Bende haliyle tedirgin uyuyorum ve 2 saati geçmişse uyandırıyorum.
Ayy ben röntgen gibi dusunmüsüm onuRadyasyon almıyor biz dün yaptırdık 2. Ayı dolmadan 45 günden sonra çekiyorlarmış biz 47. Günümüzdü. Aynı karnına ultrasonla bakıyor gibi. Bacağını 90 derece kıvırıyor bacağının yan taraflarına bakıyor doktor. 5 dakika sürmüyor.
Bizim sarilik da uzun sürmüstü baya.. komik gelecek ama banyo kovasina altin koydum hep öyle yikadim. Eskiler yaparmis. Sariliktan eser kalmadi sukur.sarilikla ugrasimiz devam ama daha iyi sukur. 1 ay kontrolunde 57cnm 3850g di. simdi 52 gunluk.
o islerin hareketi ayri cnm. demek istedigim kizim hic oturtmuyr.surekli kicakta geziyrz. dun 12 saat araliksiz gezdik dusun. bu arada da tek elle ev işi ;( cok yorucu benim icin. annemden yardim istedim gelemem kendin bak dedi. kv de hala hastayim diyr ve dr dr geziyr ve hicbir sorun cikmadi. Allah bana saglik versin de cocuklarjma bakayim.
Saçlara bak bin kere maşallah ya bizim oğluşun kenarlarda var tepesi boş yaşlılar gibi kuzum yaBeşiğinde uyumuyor, yanımda uyuyor. Bende haliyle tedirgin uyuyorum ve 2 saati geçmişse uyandırıyorum.
Ay benim oğlum da öyleSaçlara bak bin kere maşallah ya bizim oğluşun kenarlarda var tepesi boş yaşlılar gibi kuzum ya
ay canim inslalh hepimiz saglikla veririz kiloları benim de canim sıkılıyor60la hamile kaldım 90la doğuma gittim. Şu an 80 kiloyum. Kilo vermem lazım. Hamilelik önce kıyafetlerime sığmıyorum, hamilelik kıyafetlerim bol geliyor. Alışveriş yapmak istemiyorum çünkü bu kiloda olmak beni çok mutsuz yapıyor. Araftayım
masalalh canim saçlara çok şeker bende benim kıza saçlı diyordum 3 cm sac var onada toka taktimBeşiğinde uyumuyor, yanımda uyuyor. Bende haliyle tedirgin uyuyorum ve 2 saati geçmişse uyandırıyorum.
Ben dün yaptırdım. Radyasyon yok normal ultrason ile yapılıyor röntgen tomografi değil ses dalgası ile bakılan ultrason yani. Bezini açıyorsun bacağı diz kapaktan öne doğru bükük tutturuyor doktor anneye. Yan yatırılmış halde ultrason ile bakıp ölçüm yapıyor. Ağrılı vs bişiy değil. Zor da değil. Bebiş huysuzluk edip bacaklarını kasıp oynatmazsa hemen biter. Karnı tok sakin olsun. Yoksa huysuzluk ediyor. Bizim birinde iyiydi de ikinci bacak tarafında huysuzluk etti. O biraz zor ölçüldü. Hiç endişe edecek bir şey değilArkadaslar merhaba, 26sinda 2ayi doldurmus olacak kizim. 2.ayda kalça cikiği ultrasonu yaptirmami soylediler. Yaptiran var mi aranizda? Nasli oluyor acaba ? Uzun sürüyor mu ? Radyasyon alacagi icin cok uzgunüm
Kesinlikle katılıyorum gündüz aralıksız 3 saat uyusun gece uyumuyor. Dün 4 saat uyudu gece de uyumadı. O yüzden gündüz çok uyumasına müsade etmeyeceğim :)
Masallah masallahBeşiğinde uyumuyor, yanımda uyuyor. Bende haliyle tedirgin uyuyorum ve 2 saati geçmişse uyandırıyorum.
Aynen normalde o kadar uyutmuyorum uyumuyorda. Yoksa geceleri uyumuyorlar. 4. Ayda daha da düzene girecekler inşallah o zaman daha rahat uyurlar diye umuyorum :)Zaten gündüz o kadar uyuyunca geceyle gündüz mefhumunu karıştırıyormuş, o yüzden de gündüz aralarda uyandırın diyorlar efenim, arz ederim.
Benim ultrasona gün verdiler ama o zaman 73 günlük olcak çok mu geç olcak acabaRadyasyon almıyor biz dün yaptırdık 2. Ayı dolmadan 45 günden sonra çekiyorlarmış biz 47. Günümüzdü. Aynı karnına ultrasonla bakıyor gibi. Bacağını 90 derece kıvırıyor bacağının yan taraflarına bakıyor doktor. 5 dakika sürmüyor.
Aynen bu dediğin bende de oluyor canım göğsüme süt dolduğundaBirden iğne batması gibi sızlıyor. O sıra bakarsan göğüs uçlarının sertleşmiş olduğunu göreceksin. Bemde sütte akıyor öyle olunca
Benim kızım rapunzel, dökülmezse inşallahSaçlara bak bin kere maşallah ya bizim oğluşun kenarlarda var tepesi boş yaşlılar gibi kuzum ya
Eğer bebeğin gelişimi ileride değilse 5. Aya kadar zamanı varmışBenim ultrasona gün verdiler ama o zaman 73 günlük olcak çok mu geç olcak acaba
Tesekkur ederim, saglik ocagindaki doktor 1.ayda bakmisti , sag bacakta biraz var demisti o yuzden endiseliyim.. iyi ilgilenen bir cocuk doktoruna da denk gelemedik deniyoruz surekli. Sizin memnun kaldiginiz bir hastane , doktor var mi ankarada?Ben dün yaptırdım. Radyasyon yok normal ultrason ile yapılıyor röntgen tomografi değil ses dalgası ile bakılan ultrason yani. Bezini açıyorsun bacağı diz kapaktan öne doğru bükük tutturuyor doktor anneye. Yan yatırılmış halde ultrason ile bakıp ölçüm yapıyor. Ağrılı vs bişiy değil. Zor da değil. Bebiş huysuzluk edip bacaklarını kasıp oynatmazsa hemen biter. Karnı tok sakin olsun. Yoksa huysuzluk ediyor. Bizim birinde iyiydi de ikinci bacak tarafında huysuzluk etti. O biraz zor ölçüldü. Hiç endişe edecek bir şey değil
4,7İstanbulda deprem oldı. 6. Kattayız bebeği nasıl alıp çıkacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?