2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tesekkur ederim, saglik ocagindaki doktor 1.ayda bakmisti , sag bacakta biraz var demisti o yuzden endiseliyim.. iyi ilgilenen bir cocuk doktoruna da denk gelemedik deniyoruz surekli. Sizin memnun kaldiginiz bir hastane , doktor var mi ankarada?
Biz Eryaman hastanesinde yaptırdık. Doktoru Ziya Odabaş. 69 muayene 100 ultrason ücreti ödedik. Sorun yaşamadık. Öyle özel bir işlem olduğunu düşünmüyorum kolay bir şey çünkü. Bir araştırın bakalım biz eve yakın diye gittik tavsiye üzerine değil. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız

Sadece bu degil rutin kontrollerinde de götürmek icin hep aynı doktor olsun istiyorum, simdiye kadar "ok budur" diyebilecegim denk gelmedi. insallahh birsey cikmaz ultrasonda, sagolun

Geçen hafta benzer şeyleri yazıp durdum. Bu hafta daha iyi. Tabi öyle uzun uyuyan bir bebeğim yok da geçen hafta aşırı huysuz uykusuzdu. Atak dönemiymiş demek ki. Seninki de hafifler bir iki güne
Evet canim doktor hatta idrar yolu enfk. Suphelendi hicbi sey de cikmadi tamamen kolik... İnsallah canim ablam

sen nasılsın canim oğlun nasıl
toparlandimi biraz
bizde sabaha kadar oturuyoruz kzimla
Şükür büyüyor teyzesi..yenidogan bebek kıvamına geldik..sürekli dr kontrolümüz var ama şükür herşey yolunda şimdilik bi problemimiz yok ufak tefek bir iki şey dışında.. Siz nasilsiniz

Arkadaslar merhaba, 26sinda 2ayi doldurmus olacak kizim. 2.ayda kalça cikiği ultrasonu yaptirmami soylediler. Yaptiran var mi aranizda? Nasli oluyor acaba ? Uzun sürüyor mu ? Radyasyon alacagi icin cok uzgunüm
Kalça usg si zorlu bi işlem değil ki boşa üzülme 1 dakikalık bisi..ama bejim bildiğim devlet artik 40 günlükken yapıyor bana öyle soylemislerdi

Şükür büyüyor teyzesi..yenidogan bebek kıvamına geldik..sürekli dr kontrolümüz var ama şükür herşey yolunda şimdilik bi problemimiz yok ufak tefek bir iki şey dışında.. Siz nasilsiniz
Canim erken dogum mu olmustu sizin ? Yebidogan bebek kivamina geldik derken ?

Arkadaslar merhaba, 26sinda 2ayi doldurmus olacak kizim. 2.ayda kalça cikiği ultrasonu yaptirmami soylediler. Yaptiran var mi aranizda? Nasli oluyor acaba ? Uzun sürüyor mu ? Radyasyon alacagi icin cok uzgunüm
Ben 1ay kontrolünde yaptırdım canım. Radyasyon falan almıyor çünkü ultrasonla bakılıyor yani hamileyken bize baktıkları gibi. Yan yatırıp jel sürüyorlar kalçaya ultrasonla ölçüm yapıyorlar ve bacağı oynatıyorlar. Kemiğin haraketlerine bakıyırlar. Bu kadar 10dk bile sürmüyor

İstanbulda deprem oldı. 6. Kattayız bebeği nasıl alıp çıkacağımı şaşırdım
Geçmiş olsun canım, beylikdüzünde oturuyorum silivriye yarım saat uzaktayız hiç hissetmedim. Kedim köpeğimde gayet horul horul uyuyorlar. Ama ümraniyeye kadar hissedilmiş anlamadın

Kalcata ultrason tutuyo sen bacaklarini tutuyosun bu kadar 7 8 dakika suruyo devlette yaptir bence cocuk eoktoruna gidiyosun sevk ediyo goruntuleme merkezine bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…