2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizimde mamadan çok kilo aldı 2 ayda.
eltim sürekli mamadan şişiyor deyip duruyor.
geçen kp aramış eşimi mama vermeyin köyden süt yolluycam size demis.
sinirimden ağlamak istiyorum bazen.
Aman ha sakin süt verme, israr ederlerse çocuk doktoru kesinlikle verme dedi dersin. Bu sefer kendin vermemezlik edince bisey olmaz ver diye israr ediyorlar. Doktor söyledi deyince susup oturuyorlar, benim doktor sariliktan yatarken baska hastaya demişti ordan duydum

aslında ben azaltmadim bebek yemiyor eskisi kadar..
800 cc içiyordu şimdi 300 cc falan.
ama o zaman emmiuordu bu kadar çok.
şimdi emiyor ayrıca
Benimki de 560 cc içiyordu. Şimdi yarıya düşüreceğiz bu hafta bi kilo takibi yapıcam. Şuan kilosu gayet iyi mama almadan nasıl olacak bakalım.

Bütün kvler aynı mı olur ya
yok. burfa 2 komsum kv si icin ölüyor.. insan olmak baska birsey..

Efe 3 gundur kaka yapmayor
A korkmalısın
B relax
C doktor 1 haftaya kadar normal dedi
D ,ZEYTİNYAĞI SURDUM. Cikss yaramadı
c canim.

sling, kanguru, bebek arabasi. ne varsa onu kullanarak hizlica kahvalti yap cnm.

yok. burfa 2 komsum kv si icin ölüyor.. insan olmak baska birsey..
Öyle şanslılar var ya.
annem gelinimiz doğum yapmadan önce son 2 ay kendi evinde baktı, her sabah pekmez süt içirdi her işi kendi yaptı.Doğum yaptıktan sonra da dikişleri var diye kahvaltısını yatağına kadar götürd, tuvalet dışında ayağa kaldırmadı.
benim kvde bebekten yemek yapamıyorum diye anneme dert yandı, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz dedi sitemli sitemli

hizmetci aldiklarini saniyorlar kendilerine

vermem elbette.
sürekli mama verme obez olacak diyorlar.
kafayı yiyorum

Benimki de 560 cc içiyordu. Şimdi yarıya düşüreceğiz bu hafta bi kilo takibi yapıcam. Şuan kilosu gayet iyi mama almadan nasıl olacak bakalım.
emzirme danışmanları 3 günde bir 30 ml azalttım yoksa susuz kalır diyorlar. biz de sorun olmadı susuzlukla ilgili ama işte kilo almadialmadi

vermem elbette.
sürekli mama verme obez olacak diyorlar.
kafayı yiyorum
Walla ben 1 ay emmisim annemi gerisi heo mama obezdde olmadik sadece kilolu oluyo hatra sutu bol arkadasimin cocuk dahakilolu gozuksun diye mama veriyo hergun boylede yapan var yani... Bebege inek sutu nasil verilir tovbe yarabbim bunlar torunlarini kendi cocuklari olarak goruyo anne bba cahil bisey bilmiyo olarak goruyo

emzirme danışmanları 3 günde bir 30 ml azalttım yoksa susuz kalır diyorlar. biz de sorun olmadı susuzlukla ilgili ama işte kilo almadialmadi
Hım bi araştıracagim ona göre azaltma yapacağım zaten meme ile doyduğunda zaten mama istemiyor. Sen su veriyor musun ekstradan?

Kv yi gectim kiminin anasi yapmiyo be boyle helal olsun

Granül kullaniyorum, dogumdan once suyla acip koyuyordum da artık kapagi kapatmadan önce camasirlarin üstüne döküyorum. Leke cokarmada basarili degil, bitsin baska alacagim ama cok var. Yumusatici kullanmıyorum, kurutucuya rossman dan mendil aldim onu atiyorum.
Gogus pedi kullaniyosan aktigini gormezsin zaten canisi
Yok bea dünya kadar ped var, bi kere taktım ama bosuna yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…