- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Aman ha sakin süt verme, israr ederlerse çocuk doktoru kesinlikle verme dedi dersin. Bu sefer kendin vermemezlik edince bisey olmaz ver diye israr ediyorlar. Doktor söyledi deyince susup oturuyorlar, benim doktor sariliktan yatarken baska hastaya demişti ordan duydumbizimde mamadan çok kilo aldı 2 ayda.
eltim sürekli mamadan şişiyor deyip duruyor.
geçen kp aramış eşimi mama vermeyin köyden süt yolluycam size demis.
sinirimden ağlamak istiyorum bazen.
Benimki de 560 cc içiyordu. Şimdi yarıya düşüreceğiz bu hafta bi kilo takibi yapıcam. Şuan kilosu gayet iyi mama almadan nasıl olacak bakalım.aslında ben azaltmadim bebek yemiyor eskisi kadar..
800 cc içiyordu şimdi 300 cc falan.
ama o zaman emmiuordu bu kadar çok.
şimdi emiyor ayrıca
Hepsi aynı demek ki :)aynı benim kaynana sa ilk dogumda öyle demişti sinir olmustum
Islak Pamukla mi siliyorsun cnm ? Eger oykeyse hazir suyla mi islatiyorsun?Valla ben altına kullanmdgm halde bitiyor habire ama acmaynca kurumaz canım.
yok. burfa 2 komsum kv si icin ölüyor.. insan olmak baska birsey..Bütün kvler aynı mı olur ya
c canim.Efe 3 gundur kaka yapmayor
A korkmalısın
B relax
C doktor 1 haftaya kadar normal dedi
D ,ZEYTİNYAĞI SURDUM. Cikss yaramadı
sling, kanguru, bebek arabasi. ne varsa onu kullanarak hizlica kahvalti yap cnm.Merhaba kızlar haftasonu ailemin yanina gittik babam uyutmadi kuzumu. Çocuğun düzeni bozuldu şimdi kucak istiyor sürekli.annem de artık gelmeyecek kaldık başbaşadaha doğru düzgün kahvalti yapamadim ama oğlumla mutluyum yalnız kalmak daha guzelmis
yuhhh yani inek sütü mu icsin el kadar bebekbizimde mamadan çok kilo aldı 2 ayda.
eltim sürekli mamadan şişiyor deyip duruyor.
geçen kp aramış eşimi mama vermeyin köyden süt yolluycam size demis.
sinirimden ağlamak istiyorum bazen.
kayip duruyo cok sevemedim gogus pedi işini..Niye gogus pedj kullanmiyosun benm bir gece ped kaymisti gece bi uyandim butun ustum islak usutmusum
Öyle şanslılar var ya.yok. burfa 2 komsum kv si icin ölüyor.. insan olmak baska birsey..
hizmetci aldiklarini saniyorlar kendilerineÖyle şanslılar var ya.
annem gelinimiz doğum yapmadan önce son 2 ay kendi evinde baktı, her sabah pekmez süt içirdi her işi kendi yaptı.Doğum yaptıktan sonra da dikişleri var diye kahvaltısını yatağına kadar götürd, tuvalet dışında ayağa kaldırmadı.
benim kvde bebekten yemek yapamıyorum diye anneme dert yandı, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz dedi sitemli sitemli
vermem elbette.Aman ha sakin süt verme, israr ederlerse çocuk doktoru kesinlikle verme dedi dersin. Bu sefer kendin vermemezlik edince bisey olmaz ver diye israr ediyorlar. Doktor söyledi deyince susup oturuyorlar, benim doktor sariliktan yatarken baska hastaya demişti ordan duydum
emzirme danışmanları 3 günde bir 30 ml azalttım yoksa susuz kalır diyorlar. biz de sorun olmadı susuzlukla ilgili ama işte kilo almadialmadiBenimki de 560 cc içiyordu. Şimdi yarıya düşüreceğiz bu hafta bi kilo takibi yapıcam. Şuan kilosu gayet iyi mama almadan nasıl olacak bakalım.
Yaw bunlar hepsi ayni mi bu eslerin aileleri her seyin icinde...
Eltin ya da gorumcen varsa tamam zaten kiyas etmek icin birebireşim sağolsun moral falan veriyor ama işte insanlar cok acımasız...gereksiz yere üzüyorlar. eltim 24 aya kadar emzirdi. resmen hava atıyor
Walla ben 1 ay emmisim annemi gerisi heo mama obezdde olmadik sadece kilolu oluyo hatra sutu bol arkadasimin cocuk dahakilolu gozuksun diye mama veriyo hergun boylede yapan var yani... Bebege inek sutu nasil verilir tovbe yarabbim bunlar torunlarini kendi cocuklari olarak goruyo anne bba cahil bisey bilmiyo olarak goruyovermem elbette.
sürekli mama verme obez olacak diyorlar.
kafayı yiyorum
Hım bi araştıracagim ona göre azaltma yapacağım zaten meme ile doyduğunda zaten mama istemiyor. Sen su veriyor musun ekstradan?emzirme danışmanları 3 günde bir 30 ml azalttım yoksa susuz kalır diyorlar. biz de sorun olmadı susuzlukla ilgili ama işte kilo almadialmadi
Sutyene veya emzirme atletine takinca kaymiyolar bi de en guzeli lansinoh. Ben ilk zamanlar normal atlete takmistm cayir cayir kaydi yatincakayip duruyo cok sevemedim gogus pedi işini..
Kv yi gectim kiminin anasi yapmiyo be boyle helal olsunÖyle şanslılar var ya.
annem gelinimiz doğum yapmadan önce son 2 ay kendi evinde baktı, her sabah pekmez süt içirdi her işi kendi yaptı.Doğum yaptıktan sonra da dikişleri var diye kahvaltısını yatağına kadar götürd, tuvalet dışında ayağa kaldırmadı.
benim kvde bebekten yemek yapamıyorum diye anneme dert yandı, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz dedi sitemli sitemli
Granül kullaniyorum, dogumdan once suyla acip koyuyordum da artık kapagi kapatmadan önce camasirlarin üstüne döküyorum. Leke cokarmada basarili degil, bitsin baska alacagim ama cok var. Yumusatici kullanmıyorum, kurutucuya rossman dan mendil aldim onu atiyorum.Gecmis olsunKizim da kuru kuru öksürüyor şu an benim tum kemiklerim kirilmis gibi her yerim agriyor..
Bir sorum var kizlar. granul sabun camasir makinesine koyarken sulandirmama ragmen erimiyor ,makimada kopürmüyor. Siz nasil kullaniyorsunuz arkadaslar. Deterjan ve yumusatici önerir misiniz memnun kaldiginiz saglikli mis kokulu
Yok bea dünya kadar ped var, bi kere taktım ama bosuna yani.Gogus pedi kullaniyosan aktigini gormezsin zaten canisi
Normal demisti doktorKizlar bebisin yuzunde akne var ici beyaz 2 tane cikmis bu normal mi olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?