RRzg14
canim sen deyince aklıma gekdi
salcasiz yapıcaz ya yemekleri ben kendi salça mi yapıyorum yinemi salça katmayın bu konuda bilgin varmı yada doktrlaraina sorarmisin
Bugun yazdım nezman ne verdim
Süt olan emzirme
Mama herzamankinden az verdim bugun
Ac olsa aglar herhalde bide cise cıkıyor doymus demek.
İns böyle böyle azalck mama
Granül kullaniyorum, dogumdan once suyla acip koyuyordum da artık kapagi kapatmadan önce camasirlarin üstüne döküyorum. Leke cokarmada basarili degil, bitsin baska alacagim ama cok var. Yumusatici kullanmıyorum, kurutucuya rossman dan mendil aldim onu atiyorum.
Yok bea dünya kadar ped var, bi kere taktım ama bosuna yani.
RRzg14
canim sen deyince aklıma gekdi
salcasiz yapıcaz ya yemekleri ben kendi salça mi yapıyorum yinemi salça katmayın bu konuda bilgin varmı yada doktrlaraina sorarmisin
tmm canim sagol benim buyuk kiz domates i bebeklikten beri çok seviyi
bi yaşında tam.yaz di bahçedeki çerilerden yiye yiye büyüdü çok sukur alerji olmadi o
Granül kullaniyorum, dogumdan once suyla acip koyuyordum da artık kapagi kapatmadan önce camasirlarin üstüne döküyorum. Leke cokarmada basarili degil, bitsin baska alacagim ama cok var. Yumusatici kullanmıyorum, kurutucuya rossman dan mendil aldim onu atiyorum.
Yok bea dünya kadar ped var, bi kere taktım ama bosuna yani.
Kızlar hani demiştim ya rezene çayı çok güzel süt yaptı diye 3 gündür içmeme rağmen pek yapmıyo gibi sütüm azaldı gibi hissediyorum oğlum sürekli aranıyor gibi geliyo göğüslerimde çok yumşak sütüm mü azaldı sizce moralim çok bozuk
Kizlar bende mama veriyorum malesef iki göğüsü 1 saat emiyor sonrasında surekli agliyor doymuyor diye 90 cc mama veriyorum gunde bi kac kez ancak oyle susuyor ve uyuyor.Yani sutumde var aslinda ama cocuk hep ac gibi ne yapacagimizi sasirdik mamayi kesmemiz lazim doktor kesin diyor ama başedemiyoruz.Varmı bir fikri olan mamayi kesen arkadaslar nasıl basardiniz?