2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 canim sen deyince aklıma gekdi
salcasiz yapıcaz ya yemekleri ben kendi salça mi yapıyorum yinemi salça katmayın bu konuda bilgin varmı yada doktrlaraina sorarmisin

Kızlar gündüz ne kadar uyuyor Bebişleriniz bizimki resmen hacıyamaz oldu başıma hiç uyumuyor deliyor uykudan ama uyumuyor idrar baktı doktor temiz

Yok bosuna degl sen yine de tak giysilerinden tuycuk gelmesin agzi pamukcuk olur. Akacak gunler de gelir yakinda umarim

R Rzg14 canim sen deyince aklıma gekdi
salcasiz yapıcaz ya yemekleri ben kendi salça mi yapıyorum yinemi salça katmayın bu konuda bilgin varmı yada doktrlaraina sorarmisin
o da yok cnm. cunku domates alerjen gurupta. asidik oldugu icin de pisige sebep oluyor. o yuzden 1 yasa kadar yok.

Gercekten hic leke cikarmiyor o granuller. Önden beyaz sabunla çitiliyorum yine de lekeli cikiyor makinadan.. sari lekelere bir çozum bulamadim..

Kızlar hani demiştim ya rezene çayı çok güzel süt yaptı diye 3 gündür içmeme rağmen pek yapmıyo gibi sütüm azaldı gibi hissediyorum oğlum sürekli aranıyor gibi geliyo göğüslerimde çok yumşak sütüm mü azaldı sizce moralim çok bozuk

Kizlar bende mama veriyorum malesef iki göğüsü 1 saat emiyor sonrasında surekli agliyor doymuyor diye 90 cc mama veriyorum gunde bi kac kez ancak oyle susuyor ve uyuyor.Yani sutumde var aslinda ama cocuk hep ac gibi ne yapacagimizi sasirdik mamayi kesmemiz lazim doktor kesin diyor ama başedemiyoruz.Varmı bir fikri olan mamayi kesen arkadaslar nasıl basardiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…