2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iki gundur bende öyle hissettim canim cok yumuşak ve sabahları 100 ml çok rahat sağardım iki gundur yarısı olmuyi
kafaya takmaamiz lazim üzülünce daha kötü etkilenir sütümuz

Memeyi en fazla 20dk emmeli dedi doktorum 1saat memede nasıl kalıyorki

Kızlar bitşey soracağım 40ınız geçince akıntınız bitti mi benim sarı renkte devam ediyor ilişki sonrası pembe oluyor. Ağır kötü bir kokuda var hep hala geçmedi normal mi? Değilse doktora gideyim

Sevgili anneler bir şey sormak istiyorum, hiç bebeğinizle arabayla tek çıktınız mı? Biz henüz oto koltuğu almadık, puset arabaya bağlanıyor sanırım ama ters bir şekilde. Yani önde araba kullanırken minnoşu göremem. Oto koltuğu alsam bebiş onun için çok küçük değil mi? Yoksa puset oto koltuğuna mı giriyor?

Evet Google’a yazmayıp buraya soruyorum çünkü hepiniz birer meleksiniz. Şimdiden tşkler.

İmza: Eşine mihnet etmeden gezip tozmak isteyen anne.

Ayna almalısın canım bebek ters dururken aynayı bağlı olduğu koltuğun boyun kısmına bağlıyorsun yüzü gözükecek şekülde. Bu sayede dikiz aynasından bakarken yüzünü görüyorsun internete yazarsan çıkar canım ucuz bişey

Ah keşke kullanabilsem de bu soruna cevap verebilsem ehliyeti olan ama araba kullanamayan bir anneyim çünkü

Ay aşırı mantıklıı, hiç aklıma gelmezdi. Çok sağ ol kuzum.

Ah keşke kullanabilsem de bu soruna cevap verebilsem ehliyeti olan ama araba kullanamayan bir anneyim çünkü

Yaa inşallah hemencik cillop gibi bir araba alır kullanırsın.

iki gundur bende öyle hissettim canim cok yumuşak ve sabahları 100 ml çok rahat sağardım iki gundur yarısı olmuyi
kafaya takmaamiz lazim üzülünce daha kötü etkilenir sütümuz
Benim boğazım şişti suyu çok zor içiyorum bide havalar da soğudu yazın nerdeysd 5 lt içiyordum onunda etkilediğini düşünüyorum gece dayanamadım 2 göğsümü emdiği halde elini emdi ağladı eşim kalktı mama aldı geldi verdik şimdi uyu bakalım nası olacak hiç istemiyodum mama almayı ama günde 1 kere geceleri vermeyi düşünüyorum

Nerdeyse doğduğundan beri geziyoruz oğluşumla ben yan koyuyorum puseti yüzünü görebileceğim şekilde ön koltuğuda arkaya çekiyorum iyice öyle gidiyoruz yaşadığım yerde çok trafik yok yavaş gidiyorum genelde eşimi arkaya atıyorum çocukla sen arkada git diye o bakıyo ben sürüyorum

Kızlar bir şey soracağım
Eğer ikinci çocuğu düşünürsek ikiz olsun istiyoruz ama ailelerimizde yok, tüp bebekle bu mümkün mü?
Canım senin hamillgn çok kolay geçti eminim yoksa üzerinden bu kadar geçmeye başka çocuk lafını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor benim hamile birini görünce aglayasm geliyor

Green clean kullanıyorum ben leke çıkarıcısı ve yumuşatıcısı da var tavsiye ederim.

Canım senin hamillgn çok kolay geçti eminim yoksa üzerinden bu kadar geçmeye başka çocuk lafını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor benim hamile birini görünce aglayasm geliyor
Hahaha zor geçti diyemem aslında, çocuğun bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilseydim daha önce evlenir çocuk yapardım.

Ay aşırı mantıklıı, hiç aklıma gelmezdi. Çok sağ ol kuzum.
Yaa inşallah hemencik cillop gibi bir araba alır kullanırsın.
Araba var da ben de kullanacak cesaret yok ama o cesareti bulmam lazım çünkü bazen kızıma ben araba kullanamıyorum ki dediğim zaman ne var ki anne direksiyonu sağa sola çeviren sadece diyor

Biz de hep öyle çıkıyoruz da işte eşim hep olmuyor, tek çıkmaya cesaret etmeye çalışıyorum. Bakalım kahramanımız tek çıkabilecek miydiii....

Araba var da ben de kullanacak cesaret yok ama o cesareti bulmam lazım çünkü bazen kızıma ben araba kullanamıyorum ki dediğim zaman ne var ki anne direksiyonu sağa sola çeviren sadece diyor

Ay yerim

Hahaha zor geçti diyemem aslında, çocuğun bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilseydim daha önce evlenir çocuk yapardım.
Ah ah seni seni bende hep ikiz olsa keşke diyordum bu seferinde eşim aşırı çocuk seviyor ve ben artık bir daha hamile olamam diye aşırı.zor geçtiğinden.
Soruna doneck olursam yumurta toplatıp ikiz yaptrblrsn diye dusunyrm mantık olarak

emin ol canim sende bi kac yıl sonra oğlu şuna kardeş dusuneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…