Benimki hala geçmedi bak salı oldu. Doktor 2 ay ağır kaldırma dedi. Ama temizlik yapma demediYa bende geçen evde temizlenmedik yer bırakmadım sabah 7den gece 12 ye kadar temizlik yaptım ameliyat yerim baya ağrıdı bende artık ağrımaz karnım ağrıyodur heralde dedim bunun ağrısı olacak mı sürekli
Ben emzirme sütyeninin içine koyuyorum yapışıyor.yuhhh yani inek sütü mu icsin el kadar bebek
Bende 1. Haftadan beri yalnızım. Annem gözünden operasyon olmak için gidince, alt katımda bulunan kv bizimle hiç ilgilenmedi. Bebek kolik, tuvalete bile gidemiyorum. Yukarı geliyor şöyle işim var böyle işim var hemen iniyor dairesine. Ama misafir gelsin, baş köşede. Misafir gidince de oturup 1 saat çay içiyorÖyle şanslılar var ya.
annem gelinimiz doğum yapmadan önce son 2 ay kendi evinde baktı, her sabah pekmez süt içirdi her işi kendi yaptı.Doğum yaptıktan sonra da dikişleri var diye kahvaltısını yatağına kadar götürd, tuvalet dışında ayağa kaldırmadı.
benim kvde bebekten yemek yapamıyorum diye anneme dert yandı, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz dedi sitemli sitemli
2 embriyo yerlestirirlerse ikiz ihtimali artar. tek embriyo da bolunup tek yumurta ikizi olabilir. burada yaratan devreye girdigi icin tup bebekle kesin ikiz olur diyemeyiz, belki hic tutmaz cunku...Kızlar bir şey soracağım
Eğer ikinci çocuğu düşünürsek ikiz olsun istiyoruz ama ailelerimizde yok, tüp bebekle bu mümkün mü?
puset sart. oto koltuk 1 yasta basliyr. ayna var bebek dikiz aynasi. ondan al sekerSevgili anneler bir şey sormak istiyorum, hiç bebeğinizle arabayla tek çıktınız mı? Biz henüz oto koltuğu almadık, puset arabaya bağlanıyor sanırım ama ters bir şekilde. Yani önde araba kullanırken minnoşu göremem. Oto koltuğu alsam bebiş onun için çok küçük değil mi? Yoksa puset oto koltuğuna mı giriyor?
Evet Google’a yazmayıp buraya soruyorum çünkü hepiniz birer meleksiniz. Şimdiden tşkler.
İmza: Eşine mihnet etmeden gezip tozmak isteyen anne.
zıkkım icsinBende 1. Haftadan beri yalnızım. Annem gözünden operasyon olmak için gidince, alt katımda bulunan kv bizimle hiç ilgilenmedi. Bebek kolik, tuvalete bile gidemiyorum. Yukarı geliyor şöyle işim var böyle işim var hemen iniyor dairesine. Ama misafir gelsin, baş köşede. Misafir gidince de oturup 1 saat çay içiyorAma 2 çocuğa bakayım da sen duşunu al Yok. 2 gün çocuk krize girmişti akrabalarını kabul edemedim diye çıngar çıkarttı bana iftira attı. Eşimle kavga ettiler. Görüşmüyoruz şimdi.bu sefer çok ciddi eşim anladığım kadarıyla. Taşınmayı düşüyoruz.
Allahtan bizimki farklı ilde. Yoksa aynısı olurdukBende 1. Haftadan beri yalnızım. Annem gözünden operasyon olmak için gidince, alt katımda bulunan kv bizimle hiç ilgilenmedi. Bebek kolik, tuvalete bile gidemiyorum. Yukarı geliyor şöyle işim var böyle işim var hemen iniyor dairesine. Ama misafir gelsin, baş köşede. Misafir gidince de oturup 1 saat çay içiyorAma 2 çocuğa bakayım da sen duşunu al Yok. 2 gün çocuk krize girmişti akrabalarını kabul edemedim diye çıngar çıkarttı bana iftira attı. Eşimle kavga ettiler. Görüşmüyoruz şimdi.bu sefer çok ciddi eşim anladığım kadarıyla. Taşınmayı düşüyoruz.
Düşünmek miii hafıza kaybı olursa neden olmasınemin ol canim sende bi kac yıl sonra oğlu şuna kardeş dusuneceksin
Canım bizde sarılık için kullandık bi dönem kontrole gittiğimizde çok kilo almış hemen bırakıın mamayı dedi günde 2 kere 60 cc veriyodum sadecr o rağmen böyle oldu bizde bıraktık ee çocukta haliyle boşluğa düştü gibi oldu durmuyo ağlıyo aranıyo aç kalmasından daha iyi verdim mamayı şimdi öyle aranınca kendimi kötü hissettim sütüm yetmeyecek diyeArkadaşlar mama ocu değil sut yoksa illa verirsin abartmayın emzirip pesine 60 30 ne içerse verirsin 5 doktora gittim hepsi aynısını dedi acmi kalsinlar mama tabu olmamalı mastitim var meme reddi.yaptı sagip veriyorum arada mama veriyorum sütüm azsa doktorlar cok biliyor 4 yaşınA kadar emip alerjik bağışıklık 0 olan cok cocuk mama ile beslenip canavar olanda gordum bu tamamen kisisel ac bırakmayın cocuklari kilo takibi en onemli kriter
Canım bende senin gbi dusunyrm doğurmadan önce öyle kafamıza islems ki illa süt de süt yani varsa süt ve emzirmeye engel başka durum yoksa tabi ki anne sütü ama. Kendini süt için hirpalayn kafasına takn anne olmak çocuğa daha zarar veriyor. Ben mama verirken de süt verirken de şifa olsun Allahtan diyorum.Arkadaşlar mama ocu değil sut yoksa illa verirsin abartmayın emzirip pesine 60 30 ne içerse verirsin 5 doktora gittim hepsi aynısını dedi acmi kalsinlar mama tabu olmamalı mastitim var meme reddi.yaptı sagip veriyorum arada mama veriyorum sütüm azsa doktorlar cok biliyor 4 yaşınA kadar emip alerjik bağışıklık 0 olan cok cocuk mama ile beslenip canavar olanda gordum bu tamamen kisisel ac bırakmayın cocuklari kilo takibi en onemli kriter
her ağlama açlık ağlaması degil ki.Kizlar bende mama veriyorum malesef iki göğüsü 1 saat emiyor sonrasında surekli agliyor doymuyor diye 90 cc mama veriyorum gunde bi kac kez ancak oyle susuyor ve uyuyor.Yani sutumde var aslinda ama cocuk hep ac gibi ne yapacagimizi sasirdik mamayi kesmemiz lazim doktor kesin diyor ama başedemiyoruz.Varmı bir fikri olan mamayi kesen arkadaslar nasıl basardiniz?
öcü değil elbet ama cidden gereksiz kilo yapıyor bebekteArkadaşlar mama ocu değil sut yoksa illa verirsin abartmayın emzirip pesine 60 30 ne içerse verirsin 5 doktora gittim hepsi aynısını dedi acmi kalsinlar mama tabu olmamalı mastitim var meme reddi.yaptı sagip veriyorum arada mama veriyorum sütüm azsa doktorlar cok biliyor 4 yaşınA kadar emip alerjik bağışıklık 0 olan cok cocuk mama ile beslenip canavar olanda gordum bu tamamen kisisel ac bırakmayın cocuklari kilo takibi en onemli kriter
Kesinlikle sana katılıyorum. Bana mama verme memeyi almaz gibi gibi bir sürü şey söylendi. Sarılık olmayan çocuğu aç kaldı diye sarılık ettik. İşte tecrübesiz olunca büyükleri dinliyorsun. Ama şimdi kim ne derse desin kulak asmiyorum. Emziriyorum ama doymuyor çocuk sürekli ağlıyor uyumuyor veriyorum mamayı. Kilo alımı çok iyi maşallah. O yüzden mamayı azaltmaya başladım. 1 hafta bi takip edeceğim kilosunu.Arkadaşlar mama ocu değil sut yoksa illa verirsin abartmayın emzirip pesine 60 30 ne içerse verirsin 5 doktora gittim hepsi aynısını dedi acmi kalsinlar mama tabu olmamalı mastitim var meme reddi.yaptı sagip veriyorum arada mama veriyorum sütüm azsa doktorlar cok biliyor 4 yaşınA kadar emip alerjik bağışıklık 0 olan cok cocuk mama ile beslenip canavar olanda gordum bu tamamen kisisel ac bırakmayın cocuklari kilo takibi en onemli kriter
Bir mahalle teyzesi ata sözü der ki " havalar soğudu çocuğun ayağını sıcak tut"hanımlar bebeginde kusma olan var mi?
iki gündür fena kusuyor.
hep kusuyordu da bu iki gun berbat.
üst baş hep kusmuk.
yarın da geçmezse doktora gidicez ama yok mu önlemi.
dik tutuyoruz eğimli yatırıyoruz vs yok yani emiyor hop kaldırıyorum hemen kusuyor
Canim o bebek aynasini sen hangi marka aldin, memnun kaldin mi? Google da baby&me ninki cikiyor, yorumlar kötü ,alanlar hic memnun kalmamis..Ayna almalısın canım bebek ters dururken aynayı bağlı olduğu koltuğun boyun kısmına bağlıyorsun yüzü gözükecek şekülde. Bu sayede dikiz aynasından bakarken yüzünü görüyorsun internete yazarsan çıkar canım ucuz bişey
Kesinlikle normal cnm gitmene gerek yokKızlar bitşey soracağım 40ınız geçince akıntınız bitti mi benim sarı renkte devam ediyor ilişki sonrası pembe oluyor. Ağır kötü bir kokuda var hep hala geçmedi normal mi? Değilse doktora gideyim
Bubyaziyi okumak moral verdi canim yaaa cok sagolSütüm mü azaldı diyen annelere gelsin.Eki Görüntüle 2540928
kilonuz masallah abartı almis mama neden verdiniz sutu azsa bir annenin ve kilosu azsa vermek zorunda haklisiniz her ağlama aclik degil el emme aclik degil benim oğlum kafa atıyor acsa gogsumde araniyor anlıyorum herkes anlar bunu artik buyuduler enn onemliai kilo takibi bie olay anlatiyim yeni olan 20 gunluk.bebek heer.gun agliyoe annesi dolu dolu emziriyor cuk cuk emiyor megersem sut yok cocuk yogun bakimda bobrek zarar gormus beyninde ödem varmis yani emzirmek de miktari sekli belli değil kilo takibiyle anliyoruz yariyormu yaramıyor mu ona.gore mama yada değil keyfi vermeye karsiyim kilo aldirmak zararliöcü değil elbet ama cidden gereksiz kilo yapıyor bebekte
ilk ay 1800 2.ay 1600 kilo aldı oğlum.
doktor olabilir dese de normal olmadığı sağlık bakanlığı kriterlerinde açıkça belirtilm
yani mama anne sütü yokluğunda elbette kullanılacak ama anne sütü varsa sütü arttırmak için de bebeğin sık sık emmesi lazım. mama alan bebek doyup emmiyor süt de artmıyor. kısır döngüye giriyor.
ben de mama kullaniyorum hala yapacak bir sey yok.
kontrollü olmaya çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?