2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki hala geçmedi bak salı oldu. Doktor 2 ay ağır kaldırma dedi. Ama temizlik yapma demedi ameliyat olduğunu unutmayıp dkkat etmek lazım.

yuhhh yani inek sütü mu icsin el kadar bebek
Ben emzirme sütyeninin içine koyuyorum yapışıyor.
Yaralarım vardı başta. Gümüş kalkan takıyırdum. Çocuk doktoru dedi ki sana en iyi gelecek olan kendi sütün.pedini tak o ıslaklık onu iyileştirecek. Denemek için taktım şimdi hep takıyorım. Sağda sıkıntı Yok da solun musluğu bozuk. 1 günde doluyor o. Sağı emerken sol sızdırıyor. Ben rahat ettik ped ile.

Bende 1. Haftadan beri yalnızım. Annem gözünden operasyon olmak için gidince, alt katımda bulunan kv bizimle hiç ilgilenmedi. Bebek kolik, tuvalete bile gidemiyorum. Yukarı geliyor şöyle işim var böyle işim var hemen iniyor dairesine. Ama misafir gelsin, baş köşede. Misafir gidince de oturup 1 saat çay içiyor Ama 2 çocuğa bakayım da sen duşunu al Yok. 2 gün çocuk krize girmişti akrabalarını kabul edemedim diye çıngar çıkarttı bana iftira attı. Eşimle kavga ettiler. Görüşmüyoruz şimdi.bu sefer çok ciddi eşim anladığım kadarıyla. Taşınmayı düşüyoruz.

Kızlar bir şey soracağım
Eğer ikinci çocuğu düşünürsek ikiz olsun istiyoruz ama ailelerimizde yok, tüp bebekle bu mümkün mü?
2 embriyo yerlestirirlerse ikiz ihtimali artar. tek embriyo da bolunup tek yumurta ikizi olabilir. burada yaratan devreye girdigi icin tup bebekle kesin ikiz olur diyemeyiz, belki hic tutmaz cunku...
o yuzden bosa eziyete girme, dogal gebe kal en guzeli
puset sart. oto koltuk 1 yasta basliyr. ayna var bebek dikiz aynasi. ondan al seker ben miniço nun sitesinden aldjm. babyjqm mqrka. indirime girmis. bez de uygun orda. 25tl de de kargo bedava.
zıkkım icsin .. tasinin yavrum. kendin baktintan sonra bi de hanimin nazini kaprisini neden cekesin.

Allahtan bizimki farklı ilde. Yoksa aynısı olurduk

Arkadaşlar mama ocu değil sut yoksa illa verirsin abartmayın emzirip pesine 60 30 ne içerse verirsin 5 doktora gittim hepsi aynısını dedi acmi kalsinlar mama tabu olmamalı mastitim var meme reddi.yaptı sagip veriyorum arada mama veriyorum sütüm azsa doktorlar cok biliyor 4 yaşınA kadar emip alerjik bağışıklık 0 olan cok cocuk mama ile beslenip canavar olanda gordum bu tamamen kisisel ac bırakmayın cocuklari kilo takibi en onemli kriter

Canım bizde sarılık için kullandık bi dönem kontrole gittiğimizde çok kilo almış hemen bırakıın mamayı dedi günde 2 kere 60 cc veriyodum sadecr o rağmen böyle oldu bizde bıraktık ee çocukta haliyle boşluğa düştü gibi oldu durmuyo ağlıyo aranıyo aç kalmasından daha iyi verdim mamayı şimdi öyle aranınca kendimi kötü hissettim sütüm yetmeyecek diye

Canım bende senin gbi dusunyrm doğurmadan önce öyle kafamıza islems ki illa süt de süt yani varsa süt ve emzirmeye engel başka durum yoksa tabi ki anne sütü ama. Kendini süt için hirpalayn kafasına takn anne olmak çocuğa daha zarar veriyor. Ben mama verirken de süt verirken de şifa olsun Allahtan diyorum.

her ağlama açlık ağlaması degil ki.
uykusu gelen bebek de ağlar.
sakinleşmek.isteyen bebk de.
gazi olan bebek de.
ve her durumda da emmek ister.
özelikle uyku ağlaması ile açlık karıştırılıyor.
çünkü ikisinde de daha çok emmek istiyor...
bir de mama veriyorum alıyor derseniz her bebek alır inanın.
biz o hataya ilk ay düştük .
her aranmasa dayadık mamayı .
haliyle sütüm artmadı mama yediği için.
aman dikkat edin.
3 günde bir 30 ml azaltarak bitirin mama olayını.
azaltırken de akşam veya gece öğününden başlayın.
sürekli emzirin.
azaltma yaparken cisli bez kontorlü yapın. gunde cisli bezlerinin toplam ağırlığı en az 250 gram olmalı bir de 3 günde bir yargıya götürün kilosu da uygun artıyorsa yeterli.
ilk 3 ay bebekler 500 ile 1000 gram arasi almalı
4. aydan sonra ayda 200 ile 400 gram alması yeterli.

öcü değil elbet ama cidden gereksiz kilo yapıyor bebekte
ilk ay 1800 2.ay 1600 kilo aldı oğlum.
doktor olabilir dese de normal olmadığı sağlık bakanlığı kriterlerinde açıkça belirtilmiş.
yani mama anne sütü yokluğunda elbette kullanılacak ama anne sütü varsa sütü arttırmak için de bebeğin sık sık emmesi lazım. mama alan bebek doyup emmiyor süt de artmıyor. kısır döngüye giriyor.
ben de mama kullaniyorum hala yapacak bir sey yok.
kontrollü olmaya çalışıyoruz.

Kesinlikle sana katılıyorum. Bana mama verme memeyi almaz gibi gibi bir sürü şey söylendi. Sarılık olmayan çocuğu aç kaldı diye sarılık ettik. İşte tecrübesiz olunca büyükleri dinliyorsun. Ama şimdi kim ne derse desin kulak asmiyorum. Emziriyorum ama doymuyor çocuk sürekli ağlıyor uyumuyor veriyorum mamayı. Kilo alımı çok iyi maşallah. O yüzden mamayı azaltmaya başladım. 1 hafta bi takip edeceğim kilosunu.

hanımlar bebeginde kusma olan var mi?
iki gündür fena kusuyor.
hep kusuyordu da bu iki gun berbat.
üst baş hep kusmuk.
yarın da geçmezse doktora gidicez ama yok mu önlemi.
dik tutuyoruz eğimli yatırıyoruz vs yok yani emiyor hop kaldırıyorum hemen kusuyor

Sevgili arkdslar o mama 3 hafta olayindn sonra sabaha kadar Leon'un başında bekleyince mamayı tamamen bıraktım.
Zaten sabah ve gece yatmadan 30cc veriyordum. Sırf hemen acıkıp uykusunu bölmesin diye.
Nasıl yaptım gece sagdigm sütü 100cc çıkıyoren az şükürler olsun Rabbime. O sutu veriyorum sabah ve gece yatmadan illa fazla istiyorsa ve ilk günlere nazaran gece daha iyi uyuyor.
Eğer ki memede uyudysa, sabahta cok taleplar degilse o sütleri illa zorla içsin diye vermiyorum mamada yaptgm hata gbi
Sütleri buzluğa atıyorum fikir olsun diye dedim.
Yanlış da anlslmasn mama vermeye karşı değilim küvezde verilmişti ve ben de veriyordum geçen haftaya kadar.

Bir mahalle teyzesi ata sözü der ki " havalar soğudu çocuğun ayağını sıcak tut"

Canim o bebek aynasini sen hangi marka aldin, memnun kaldin mi? Google da baby&me ninki cikiyor, yorumlar kötü ,alanlar hic memnun kalmamis..

kilonuz masallah abartı almis mama neden verdiniz sutu azsa bir annenin ve kilosu azsa vermek zorunda haklisiniz her ağlama aclik degil el emme aclik degil benim oğlum kafa atıyor acsa gogsumde araniyor anlıyorum herkes anlar bunu artik buyuduler enn onemliai kilo takibi bie olay anlatiyim yeni olan 20 gunluk.bebek heer.gun agliyoe annesi dolu dolu emziriyor cuk cuk emiyor megersem sut yok cocuk yogun bakimda bobrek zarar gormus beyninde ödem varmis yani emzirmek de miktari sekli belli değil kilo takibiyle anliyoruz yariyormu yaramıyor mu ona.gore mama yada değil keyfi vermeye karsiyim kilo aldirmak zararli

Kuzlar özel aşılardan hangilerini yaptıracaksınız? 2.ay kontrolünde doktora soracağım özellikle rota virüs aşısını yaptırın diyorlar ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…