2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
ben 2018 nısan annelerındeydım gecen sene orda cok guzel paylasımlarımız olmustu whatsapt grubumuz falan vardı ınsallah bu 9 aylık surede burdada guzel paylasımlarımız olur belkı sonrasında yıne whatsap grubumuz olur ne dersınız :)

Kesinlikle benim oğlanda varmış doktorlar anlamadımı önemsemedimi anlamadım sonra bebeğe geçti çok korkmuştum 6 ay ilaç içecekti küçücük bebek ama Allahtan sonta düştü şimdi yine hamileyim gene tsh çıkmış

Ya benim İkinci hamileliğim bebek hareketi hissediyorum resmen anlık. İlk hamileliğimde 16. Haftada hissetmeye başlamıştım. İçimde böyle bi balık varmış gibi oluyodu ya da içerden bi kanat değiyormuş gibi oluyordu. Şimdi aynısını yaşıyorum ve bebek 12 haftalık olacak. İkinci diye mi erken hissediyorum acaba. Gaz değil kızlar Emin’im çünkü diğer hamileliğimden biliyorum.

Bende bir yerde okudum. Zayıf olup 2. Gebeliği olanlar daha erken hissediyor diye.
Bilemedim tabi sen tecrübelisin bizim ilk

Bende bir yerde okudum. Zayıf olup 2. Gebeliği olanlar daha erken hissediyor diye.
Bilemedim tabi sen tecrübelisin bizim ilk
Evet canım ikinci hamilelikte erken hissediliyormuş. Rahim daha yumuşak olduğu için ve kaslar zayıfladığı için. Ben bu kadar erken olacağını tahmin etmezdim. Sürekli olmuyor soluma yattığım zaman çok az hissediyorum saniyelik böyle. Ama bebek olduğunu anlayabiliyorum çok güzel bi his. 18. Haftada tekme atıyodu artık kızım. Demek ki şimdi bu da 15 gibi falan atıcak tekmelerini

Sevgili anneler nasilsiniz?hersey yolundadir insaALLAH.ben cok halsizim buaralar kolumu bacagimi kaldiracak mecalim yok.13.haftada olağan biseymi yoksa havalardanmi bilemedim.ben gibi olan varmi?normalmi dersiniz

Kızlar 52 kiloyum rahmimin bulunduğunu düşünürüm yerde dünden beri bir kramp gibi sancı gibi geliyor gidiyor hemen. Diyorum acaba bebek hareket mı ediyor ? Olabilir mi?
bende bugun dr dedim aynisini bebek buyuyor ondan dedi agrim bazen dayanilmayacak duruma geliyor ani kramplar
ama nedense hep normal bu arada bemde 51 kg

Kızlar sağ elimin serçe parmağı çok fena dolama oldu . Doktora gittim ilaç veremedi maalesef. Başına böyle bişey gelip ilaçsız atlatan var mı ? Canım resmen serçe parmağımda atıyor. Korkunç acı çekiyorum

Sevgili anneler nasilsiniz?hersey yolundadir insaALLAH.ben cok halsizim buaralar kolumu bacagimi kaldiracak mecalim yok.13.haftada olağan biseymi yoksa havalardanmi bilemedim.ben gibi olan varmi?normalmi dersiniz
Aynen Ben de öyleyim bugün arkadaşıma dedim bugün 12+1 ikinci trimestır a geçtim hani kolaylık rahatlama diye

Ilaçsız geçer mi ya pansuman yaptır sürekli belki geçer. Sarımsak falan bağla doğal antibiyotik ya hiç öneride bulunmadı mı doktor

Selam yanlış yere konu açmaktan 2 gün yattım çıktım arkadaşım

Bende 2,buçuk aylıktı yerini net biliyordum 3 aylıkken öyle hissetmeye başladım ama benimki saniyelik hareket etmiyordu hiç durmuyordu ultrasonda doktorlar benden çok seviniyordu ele kola bak diye sürekli gıdıklar gibi oluyordu içerde Belkide bu erkek olur erkekler erken hareket ediyorlar ben de bunda haraketler başlamadı göbekte şişme yok yerini hissetmiyorum çok tuhaf geliyor endişeleniyorum elimde olmadan

Çok yakar ama sarımsak iğleşmesini hızlandırabilir

Bu mesajı okuyunca yüzümdeki garip gülümse Allah'tan burda görülmüyor benimde soluma yattığımda özellikle karnım sıkışınca kalp atışı gibi bir his oldu iki defa hissettim doktora sormaya çekindim erken diye ama onun bebeğim olduğu düşüncesi çok mutlu etti beni

Artık yavaş yavaş hissedilebilir benim dördüncü gebelik bu zamanlarda başlar ama zayıfsanız tabi hissedebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…