2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Artık yavaş yavaş hissedilebilir benim dördüncü gebelik bu zamanlarda başlar ama zayıfsanız tabi hissedebilirsiniz
İşte benim kafamı karıştıran bu ben zayıf değilim ki 71 kiloyum ama öyle durduk yere olmadı zaten yarım yüz üstü yatmıştım soluma karnım sıkışmıştı arada, gebelik başından beri solumda ağrı falan hissettim zaten bu defa da orda iki defa kalp atımı gibi birşey hissettim

Canım ağrı şeklinde olmuyo. Şu anda kolu bacalı milimetrik olduğu için pıt pıt diye değil de böyle içerde su kayıyomuş gibi kanat çırpıyormuş gibi hissedebilirsin en fazla. O minik pıt pıtlar için biraz daha büyümesi lazım. Bu haftalarda rahim yukarı çıkıyor. Bu yüzden kaslarda seğirmeler oluyor. Kramplar da bu yüzden.

Çok teşekkür ederim canım tecrübe olmayınca böyle oldu sanırım sıkışma olduğu için böyle hissettim neyse 15.haftaya ne kaldı

Eşimden biliyorum eli çok kötü olmuştu soğan közleyip sarmıştık çok etkili olmuştu deneyebilirsin sabaha almıştı nerdeyse mikrobu

Aynen Ben de öyleyim bugün arkadaşıma dedim bugün 12+1 ikinci trimestır a geçtim hani kolaylık rahatlama diye
Merhabalar. Ben de bugun itibariyle 12+1e gectim. Aynı haftada devam ediyoruz galiba :) bende de yorgunluk cok üst düzeyde. Bir de çalışıyorum onun da etkisi var eve gelince yatip uyuyasım oluyor. Yorgunluk azalir deniliyor tum gebelik takip programlarında ama azalma hissetmiyorum bende. Insallah daha dinç hissedeceğmiz zamanlara ulaşırız

Bende cumartesi dönüyor haftasına bugün tam 12 haftalık oldu ama ikili taramada 4 gün önde gösteriyor.Bendede ara ara kasılma oluyor doğumdan hatırladığım kasılmalarla aynı .Ama herkeste olduğunu duyunca sevindim normal sanırım...

Gebelik takvimi ekleyebilir misiniz gönderiniz altına. Siz sanırım aramıza yeni katıldınız.
Şu altta hamilelik takvimini ekleyin yazıyor tık tık

Artık yavaş yavaş hissedilebilir benim dördüncü gebelik bu zamanlarda başlar ama zayıfsanız tabi hissedebilirsiniz
İçinizde en zayıfı benimdir bence :)) 41 kiloyum 164 boyum. Hiçbişeycik de hissetmiyorum. Karnımda çok hafif bi tümsek var nerde olduğu belli aşağıda. O kadarcık :) ilk olduğu için hissetmiyorum sanırım

Demekki senin kuzu fazla hareketli değil

Aynen Ben de öyleyim bugün arkadaşıma dedim bugün 12+1 ikinci trimestır a geçtim hani kolaylık rahatlama diye
Buarada bugun bisey daha ogrendim.1.trimester 12+larin(13.hafta) tamamen bittiginde bitiyormus.yani benim carsamba 13.hafta bitiyor 1.trimesterda bitiyor Allahin izniyle

İyi akşamlar kızlar. Hamileliğimde mideyle ilgili bi sorun yaşamadım. Midem bulanır gibi oldu geçti sonra psikolojik sanırım. Ama şu 1 haftadır midemde korkunç hazımsızlık ve şişlinlik var. Gaz var inanılmaz. Midem sürekli dolu gibi ama açım çok ilginç. Benim gibi olan ya da çözümünü bilen var mı

benimde öyleydi doktoruma söyledim ve bana buscopan verdi buscopan içtim 1 yada 2 tane geçti bütün herşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…