2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bende bugün doktora gittim akşam ..belim çok agriyordu 2 gündür için rahat etsin dedim. Ama kendi doktoruma değil kardeşimin çalıştığı hastaneye nobetci doktora gittim. Şuan 10+6 yiz. Benim gibi olanlar yada bir kaç gün önde geri de olanlar CRL kaç sizin kızlar aklıma bir kaç bir şey takıldı sizler söyleyin bende açıklama yapicam şuan çok merak ettim.

Bu arada doktor dedi bosuna gelmişsin halay çekiyor seninki dedi kalbinide dinledim eli ayaklari durmuyor du kuzumun. herşeyi güzel bel ağrısı falan normal dedi .

Crl 11+5te 4.69cm 'di benim. Merak ettim niye sorduğunu

Crl 11+5te 4.69cm 'di benim. Merak ettim niye sorduğunu
Benimde şuan 10+6 3.85 cm sanki bana az gibi geldi ondan sordum canım doktor en ufak bile sıkıntı yok dedi çok şükür ama kendi doktorum değil ya güvenemiyorum başka doktorlara o zaman maşallah kuzuma benim seninle pek birşey yok arasında sıkıntı yok heralde

kizlar ramazan dolayisiyla pek giremiyorum esimde evde izne ayrildi cok sukur hersey yolund ama benim midem cok fena bulaniyor başım dönüyor... ilac kullanan varmi dr bana yazdi ama pek fydasi yok gibi cunki butun gun bulaniyor

Al benden de o kadar erkenden uyandım güzelce kahvaltı hazırladım yedim içimde 5 dk durmadı . Midem bulanırdı ama hiç çıkarmazdım bugün faciaydı.
Bende kusmadım hiç alla alla bişey mi var diye bi ton tantana yapmıştım bende dün kusmaktan bittim çatladım
Ama yine de bayramdan önce 1 haziran gibi çocuğumu görmeye bi gideyim de bayramda içim rahat etsin dedim bakalım

Birde bişey danışacağım size benim gögüslerim sabah normal boyutunda olup akşama dek şişiyor sürekli bir şişlik ve ağrı yok yani bunun normali zaten bu mudur?

kizlar ramazan dolayisiyla pek giremiyorum esimde evde izne ayrildi cok sukur hersey yolund ama benim midem cok fena bulaniyor başım dönüyor... ilac kullanan varmi dr bana yazdi ama pek fydasi yok gibi cunki butun gun bulaniyor
Benimde midem çok kötü bulanıyor ilaçta kullanmıyorum canim. Ilk gebeligimde de böyleydi geçecek inşallah

Benim de yeni yeni bitti mide bulandım 3 aya girince... Öncesinde çok kötüydüm midem ağzımda geziyordum hiç kusmadım ama mide bulantım vardı ..Birde ilk aylarda neyi fazla yediysem ondan tiksindim balık yiyemiyorum mesela.

Merhaba herkese mutlu pazarlar bizde de her şey yolunda çok şükür.. oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum tek meme ye düşürdüm bakalım digerini de azaltmaya başladık stressiz atlatiriz inşallah..

Ben de çok fazla şişlik oluyor kizlar ellerim ayaklarım şişlikten ağrıyor resmenn sizde de oluyor mu acaba

Aynen ama 3 aylık olup 5 cm olması ne kadar garip demi

Ebe hemşire arkadaşım var çok yakın . Bi şey olunca hemen onu arıyorum normal dedi fazla yediysen ya da farkında olmadan tiksindiysen olabilir bebiş büyüdüğü için de olabilir korkma dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…