2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ya ben dün resmen hareket hissettim acaba bana mı öyle geldi

Arkadaşlar ben 58.5 idim. Şuan 56,5 kiloyum.
Tabi dr da tartı farklı ölçüyor. Evdekine göre diyorum. Bu nasıl hamilelik?

Bulantısı olmayanlar çok şükretsin gerçekten çok ama çokkk zor ... ben artık perişanım bulanmaktan sosyal hayatta kalmadı kilo da kalmadı halim de kalmadı üstüne bir de dolama çıktı parmağımda antibiyotik kullanıyorum mecburen yiyebilenler kiloyu çok dert etmeden birkaç lokma da benim yerime yesin .

Bayanlar bakın ne buldum
Gelin çokta inanmasamda biraz eğlenelim
Bakalım bir kaç aya tahminlerimiz tutacak mı

Bebeğinizin Cinsiyetini Tahmin Etmek için 11 Eğlenceli Yol
Kız mı Erkek mi?

1. Karnın alçak olması. Eskiden hamile kadının karnının "yüksek" olması bebeğin kız olduğu anlamına, "alçak" olduğunda ise erkek olduğu anlamına gelirdi.

2. Güzelliğinizi birazcık kaybettiniz. Kızların annenin "güzelliğini çaldığı" söylenir. Yani, gözleriniz şiş ve yüzünüz sivilce doluysa bu, küçücük bir kızın yolda olduğu anlamına gelebilir.

3. Aş ermeleriniz.Bebeğiniz erkekse tuzlu yiyeceklere, kızsa tatlı yiyeceklere ve çikolataya aş erdiğiniz söylenir. Canınız tuzlu çekiyorsa mavi, tatlı çekiyorsa pembelere odaklanabilirsiniz.

4. Mide bulantısı. Sabah bulantısı erkek bebektense bir kız bebeğin göstergesidir. Ve bunun bilimsel dayanağı da var: Araştırmalar çok ciddi gebelik bulantısı olan kadınların kız çocuğuna hamile olmalarının daha olası olduğunu gösteriyor.

5. Ruh hali. Huysuz bir kadının kız bebek taşıdığına inanılırken, iyi ruh halindeki bir kadının erkek çocuk beklediğine inanılır.

6. İpin ucuna yüzük bağlamak.Uzun bir ipe bir yüzük bağlayıp karnınızın üzerine tutarsanız ve bir yandan diğer yana sallarsa, bebeğiniz erkek demektir. Daire şeklinde dönerse bebek kız demektir!

7. Siyah çizgi. Bazı kadınlardaki siyah göbek çizgisi bebeğin cinsiyetini tahmin etmeyi sağlıyor. Göbek deliğinizin yukarısında devam ediyorsa bebek erkektir. Aşağıdaysa tam tersidir.

8. Kilo Alımı. Batıl inanışlara göre "her şeyi karnında" olan annelerin erkek bebek bekledikleri söylenir. Vücudunun her yerinden kilo alan anne adaylarının ise tatlı mı tatlı kız bebek beklediklerine inanılır.

9. Ayaklar. Ayaklarınız soğuksa kesinlikle küçük bir erkek bebek taşıyorsunuzdur. Sıcacıksa kız çocuğunuz yolda demektir.

10. Göğüsler. Göğüsler farklı boyutlardaysa ve sağ göğüs daha büyükse bir kız bebeğe hamilesiniz. Sol göğüs büyükse erkek bebeğe hamilesiniz.

11. İdrar. İddiaya göre, parlak idrar kız, açık idrar ise erkek çocuk olduğunun göstergesidir

Son bir daha ekleyelim genelde anneler ne hissederse o çıkıyormuş

Evet en önemliside sağlıklı olsunda ne olursa olsun hepsi canımızdır.

PEKİ SİZ NE HİSSEDİYORSUNUZ. ?

Böyle şeylere pek inanmamakla birlikte kız hissediyorum gönlümden de kız geçiyor .
Kv hariç şimdiye kadar bilen herkes kız dedi
Sağlıklı olsun bizim için cinsiyet hiç önemli değil ama gönlüm kız istiyor Allah biliyor

Hepsi aşırı hurafe maalesef. Arkadaşım 9 ay boyunca kustu oğlu oldu. Ben hiç kusmadım bebeğim kızdı. Karnımın sivriliğini gören herkes erkek diyodu. Ben de yüzde 95 erkek hissediyorum şu an. Bakalım hayırlısı neyse o olsun tabi ki. Ama belirtilerle cinsiyet tahmini imkansız. Tutması da sadece tesadüf oluyor. Çin takvimi bile daha mantıklı bence baya tutan var. İlk bebeğimde tuttu benim. Şimdi buna erkek diyo bakalım tutturacak mı

Salomi biryerden başlamak lazım içindekileri dışarı çıkarmaya bakalim hissiyatlarımız çıkacakmı

Ben de hamileligimi öğrendiğimden bu yana 3-4 kilo verdim şimdi şimdi 300-500 Gr almaya başladım bulantılarim azaldı ama kusma bazen hala oluyor koku hassasiyeti tamamen gitti diyebilirim ama yemek yedikten sonra aşırı rahatsız oluyorum şişkinlik ve sürekli bir tanimlayamadigim rahatsızlık var o yüzden çok da huzurlu sayilmam. Yine de bulantili döneme göre halime bin kere sukrediyorum geçer diyenlere inanamiyordum benimki herhalde kalıcı dedim çok ağır yaşadım bulantıları kusmalari ama inanın geçiyor 11. Haftada azaldı 12. Haftada bayağı düzeldi şuan 13. Haftamdayim inşallah üç dört gün sonra doktora gideceğiz belki cinsiyet öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…