2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Çin takvimine ben ilk baktığımda erkek gösteriyordu yaş 33 olarak baktım ama kendi otomatik hesaplayınca yaşı 34 olarak bakmam gerekiyormuş o zamanda kız çıktı bakacak olanlar otomatik heseplama olarak girin

Kızlar bi kaç haftadı falan iki burnum da tıkalı şimdi de kuru öksürük başladı hapşırıyorum hep. Mevsimsel alerjim başladı galiba. Doktora gitsem ilaç verir mi ki

Kızlar bi kaç haftadı falan iki burnum da tıkalı şimdi de kuru öksürük başladı hapşırıyorum hep. Mevsimsel alerjim başladı galiba. Doktora gitsem ilaç verir mi ki
Gecmis olsun.bende aynisini yasadim gecen hafta.broslarim tikaliydi oksuruyodum ve burnum kapanmisti.doktoruma sorarark ihlamur ictim ve yaninda suda cozunen bros acici bi tablet var 2kez ondan kullandim,burnum icinse sirkeli su cektim iyi geldi bana

Gecmis olsun.bende aynisini yasadim gecen hafta.broslarim tikaliydi oksuruyodum ve burnum kapanmisti.doktoruma sorarark ihlamur ictim ve yaninda suda cozunen bros acici bi tablet var 2kez ondan kullandim,burnum icinse sirkeli su cektim iyi geldi bana
Ya dün gece yine tükürüğümde boğularak uyandım o kadar korkunçtu ki. 2 oldu bu. Burnum tıkalı diye mi oluyo artık neden oluyosa. Bi gidicem bakalım ne dicek doktor. Öksürükten nefret ediyorum

canım ılla bı belırtı olmasna gerek yokkı, benım gecen senekı hamılelıgımde hıc belırıtm olmamıstı
evet evet canım biliyorum tüm yazıklarınızı da okuyorum hatta ne güzel zorluk yaşamıyorum vs ama gel gör ki bunu kendime anlatamıyorum bende bayram tatiline çıkmadan bi gidip göreyim içim rahat etsin dedim

evet evet canım biliyorum tüm yazıklarınızı da okuyorum hatta ne güzel zorluk yaşamıyorum vs ama gel gör ki bunu kendime anlatamıyorum bende bayram tatiline çıkmadan bi gidip göreyim içim rahat etsin dedim
tabı canım stres olmaktansa ıyıdır, ama ınan sonra daha buyuk stresler cıkıyo boyle seylerı takmaya baslayınca sonu yok, ben de ılk hamlellııgmmde cok taktm herseyı kafama, ne hamılelıgımden bısey anladm ne lohusalıktan sonra lohusa depresyonu kacınılmaz son. kendını bıraz rahatlat canım oylemesı kolay ama baska seylerle ılgılenmeye ccalıs

çok haklısınız 1 nde bi görey,m sonra zaten büyük ihtimal birde cinsiyete giderim rutinler dışında, hiçte böyle bir insan değilim halbuki takıntılı oldum çıktım.

çok haklısınız 1 nde bi görey,m sonra zaten büyük ihtimal birde cinsiyete giderim rutinler dışında, hiçte böyle bir insan değilim halbuki takıntılı oldum çıktım.
oluyo oyle bende hamıleyken takma dıyorlardı dınlemıyordum takıyor ınsan ıster ıstemez ama ıste hep kendımıze zarar, son zamanlar hele 41 hafta dogum yaptım, manyak olmusytum ıcınemı yaptı kakasınımı yaptı hareket etmedı ne oldu suyumu kırlendı duyumu azaldı dıye dıye

ayy valla hepimizi Allah kurtarsın, ben seninde ilk gebeliğin sanıyordum maşallahh.. bu arada yaşıtız ve ikimizde izmirdeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…