2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kizlar kaç kg aldınız
62 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum oruç tutuyorum galiba ondan
Bende kilo açısından hiç değişiklik olmadi belki oruç tuttuğumdandır.böyle iyiyim şimdilik
bendende iki kilo gitti oruçtan galiba birde mide bulantıma çok iyi geldi oruç ben oğlumdada yedikten sonra rahatsız oluyordum bundada öyle bulantıdan yiyemeyenlerden değilim yani

Ben ben ben hatta bunu çok kafaya takıp takıntı yaptım buraya da çok yazdım kendime dert edindim diye bir konum da var gir oku arkadaşım gayet normalmiş
3. Çocuğum olacak inşallah diğerlerinde de bunda da hiç bir belirti yok yani buradaki yorumları okuyunca bunalıma giriyorum resmen :)

Merhaba hanımlar bugün çok kötü birşey oldu. Otururken bir anda kanamam oldu hemen acile gittim ultrasonla baktılar bebeğim şimdilik orda kalbi atıyor hareketleri kıpır kıpır ama çok korktum hala da korkuyorum.

Ultrasonda sağlıklı görünüyorsa bir şey olmaz Allah'ın izniyle kendi doktoruna da yakın zamanda görün veya bilgi ver istersen ama stres yapma bazen olağan kanamalar olabiliyor bir risk olursa söylerlerdi zaten

Orda kan sulandiriciyi soramamıştım doktor şehir dışında mail attım Bugün kullanma yarın geçerse kullanmaya devam et dedi. Devam ederse başka bir doktora da giderim şimdi bayram sonuna kadar ise gitmicem. Çok şükür kalp atışını duyunca ağladım resmen. Ödüm koptu yemin ederim. Allah korusun ya. 2 fikrim var biri adet dönemime denk gelmesi ikincisi de acaba ikinci trimestırda rahim yukarı çıkarken mı oldu acaba

Çok geçmiş olsun biraz dinlen bence şu dönemi atlat inşallah

Bence kesin 2. Düşündüğün. Daha doğrusu şöyle. 2. Trimester a girerken yolk sac in yerini tamamen plesanta alıyor. Bu sırada bazen progesteron ihtiyacını tam olarak karşılayamıyor. Bu yüzden kanamalar olabiliyormuş. Yani benim okuduğum 2. Trimester a girerken kanama görülmesi çok normalmiş. pro.....n hapın varsa koy aşağıdan fitil şeklinde ben öyle yapıyorum.

Kıyamam geçmiş olsun canım

Benim bir akrabam 9 ay boyunca her adet döneminde adet gördü. Ama bebekler sapasağlam. İkinci gebelikte de aynı şekilde alışmıştı artık sıradan bir durumdu onun için. Bazen vücudun saati şaşmıyor. Yada rahim ağzında bir polip oluşmuş olabilir. Bizim bir hastamızda vardı. Rahim içi normal bebek normal. Ama kanaması vardı. Serviks muayenede polip tespit etmiştik. Aldık sorun kalmadı. Bunlar örnekler canım. Çok stresli bir durum biliyorum ama olabiliyor. BOl bol istirahat bu dönemde. Kanaman böyle ara ara olursa servikal muayene tavsiye ederim (inşallah olmaz)

Ben zaten kullanıyordum onu şimdi gittiğim doktor kanamankesilene kadar ağızdan al dedi. Çok teşekkür ederim bilgi için

Çok teşekkür ederim. Öğlen 2de oldu bu olay şimdi kahverengileşmiş sanirim bitiyor tabi kan sulandırıcı izin verirse ama rahimde bir hassasiyet agri gibi birseyler de hissediyorum bakalım geldim eve yattım inşallah geçer

Kanama derken normal taze kan gelmesi mi yoksa pıhtı şeklinde mi kan geldi? Benim ilk hamileliğimde bu haftalarda pıhtı şeklinde gelmişti doktorum kontrol ettiğinde rahim ağzını kapatan mukus tıkacının geldiğini ve enfeksiyona açık olduğunu söylemişti hemen antibiyotik tedavisi ve bol bol istirahatle atlatmıştım . Umuyorum ki seninki çok daha basit önemsiz bir kanamadır .

kızlar Allahın izniyle bende Aralık annesiyim sat 3 mart ama bebeğim ne zaman doğacak hesaplayamıyorum bu arada youtube hesabımda hamileliğimi nasıl öğrendiğimle ilgili bi video çektim belki izlersiniz
Hoşgeldin canımm videonu izledim. Çok Tatlısın hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme doktor neden olduğunu söylemedi mi a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…