2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Taze kırmızı sıvı kandı. Ultrasonda birşey görünmedi. Sanırım kan sulandırıcının da etkisi vardı. Şimdi kanama yok kahverengi lekelenme var o da ilk kanamadan sanırım yani inşallah. Ama bacagimi kanepeye kaldırırken falan rahimde kasılma hissediyorum

Hanımlar birşey sorucam
Bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda cinsiyet için doktor erkek olma ihtimali çok Yüksek dedi 4 boyutlu ultrasondan baktı herşeyi çok netti maşallah ama özellikle bu pipisi demedi değişme ihtimali yanılma ihtimali olabilir mi sizce ? Sat a göre 10/5 ama ultrasonda 12/1 çıktı bu arada

Kızlar bu gece sol tarafımda gıdıklanmayla uyandım oğlumda 3. Ayda bu şekilde hissetmiştim 3.buçukta pıt pıt minik tekmelemeye başlamıştı bebek hareket ediyor sanırım yanılıyormuyum sırt üstü uzandığımdada sol tarafımda toplanmıştı minik aşkım. tecrübeli anneler sizdedemi ilk bu şekilde olmuştu acaba plasenta oluşuyor da onun kan akışınımı karıştırıyorum diyorum ama çoook uzun durup durup aynı yerden gıdıkla oldu daha yeni bitti 2.30 dan şu saate kadar

İlk bebeğimde 14 ve 17. Haftalarda erkek dedi doktor. 20. Haftada 4 boyutlu uttasyonda kız olduğu netleşti. Başından beri kız istememe rağmen üzüldüm bir an, kendimi alıştırmıştım. Şimdi 20. Haftaya kadar öğrenmek istemiyorum.

canımm Allah kötü şeylerden korusun ikinizi de umarım bir daha tekrarlamaz.

Çin takvimine baktınız mı hiç? Benim orda kız çıkıyor. Çevremdekiler de hep kız diye tahmin ediyorlar. Kimse erkek demedi ben de inandım iyice :)) isim buldum. Ama ikili testte erkeğe benzettim deyince doktor acaba erkek mi diyorum. Merak içerisindeyim.
13. Haftadayım. Size folik asiti bıraktırdı mı doktorunuz?

Aman çin takvimi benim kızıma erkek dedi o yüzden ona güvenim kalmadı

canımm Allah kötü şeylerden korusun ikinizi de umarım bir daha tekrarlamaz.
Çok saģol canım ben yatıyorum eşim yemekleri hazırlıyor. Annemler bendeydi benim anne biraz şu bir derdim var konusuna yazılacak cinsten yatışçı. O yüzden kendimi biraz zorladım sanırım. Şu an tam geçmedi inşallah bir sorun çıkmaz yaa

Ayakta çok mu kalmıştın yordun mu kendini? Artık tehlikeli zamanları geçirmedik mi. Bence de tehlikeli bi durum değildir ama nasıl korktuğunu anlayabiliyorum. Yat dinlen keyfine bak.
Sanırım hiç dikkat etmedim . Kendimi hamileyim moduna geçirmemiştim. Tehlikeli zamanları geçirdik mı? Ben 3 aylık deyince senin daha 3 aylık değil diyo büyükler 40 hafta 10 ay gibi oluyor ya ondan sanırım. Inşallah birşey yoktur.

yat yat hiç bir şey düşünme eşinde desttekçinmiş zaten bebeğin umarım seninle olur, bende arada sırada korkuyorum ama sonradan onların aslında düşündüğümüzden çok daha güvenli olduklarını düşünüyorum.
Allah hem onları hem bizi korusun, iyi düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…