damir e zaten demir diyorlar kurumsal hayatında hep demir yazarlar :)
bence de demir zaten soy ismimizle uyumlu
umuyorum ki haziran sonu temmuz başı gibi belli olur cinsiyetimiz.
yat yat hiç bir şey düşünme eşinde desttekçinmiş zaten bebeğin umarım seninle olur, bende arada sırada korkuyorum ama sonradan onların aslında düşündüğümüzden çok daha güvenli olduklarını düşünüyorum.
Allah hem onları hem bizi korusun, iyi düşün canım
Benim doktorum balık ye diyo. Ben balıktan nefret ederim. Gittim regenesis max aldım imom gibi aynı o da. Aspirin vermişti onu içiyorum. Bi de çok uyuşma ve ağrım var diye magnezyum verdi onu içiyorum.
Sanırım hiç dikkat etmedim . Kendimi hamileyim moduna geçirmemiştim. Tehlikeli zamanları geçirdik mı? Ben 3 aylık deyince senin daha 3 aylık değil diyo büyükler 40 hafta 10 ay gibi oluyor ya ondan sanırım. Inşallah birşey yoktur.
Çin takvimine baktınız mı hiç? Benim orda kız çıkıyor. Çevremdekiler de hep kız diye tahmin ediyorlar. Kimse erkek demedi ben de inandım iyice :)) isim buldum. Ama ikili testte erkeğe benzettim deyince doktor acaba erkek mi diyorum. Merak içerisindeyim.
13. Haftadayım. Size folik asiti bıraktırdı mı doktorunuz?
Banada gecen hafta %80erkek dedi simdiden oglusum diye sevmeye basladik bizbana folik asit bjraktirdi efa mom diye bi takviye verdi gecen haftada demir hapiyla d vitamini verdi
Bayanlar doktor aradı şimdi ikili taramanın sonucu çıkmış 472 de 1 ihtimal çıkmış doktora göre bu ihtimalde amniyosentez yapışmalıymış sizinki nasıl çıktı
Bayanlar doktor aradı şimdi ikili taramanın sonucu çıkmış 472 de 1 ihtimal çıkmış doktora göre bu ihtimalde amniyosentez yapışmalıymış sizinki nasıl çıktı
ben daha yarın yaptırıcam inşallah, ense kalınlığı normal miydi, yaşınız kaç , yaş da bayağ etken diye biliyorum. benim ilk gebeliğimde 3 lü test 50 de 1 çıkmıştı, nifty testi yaptırdım yurtdışında, şükür temiz gelmişti sonuç,inşallahh sizinki de sağlıklıdır, ferah tıutun içinizi
ben daha yarın yaptırıcam inşallah, ense kalınlığı normal miydi, yaşınız kaç , yaş da bayağ etken diye biliyorum. benim ilk gebeliğimde 3 lü test 50 de 1 çıkmıştı, nifty testi yaptırdım yurtdışında, şükür temiz gelmişti sonuç,inşallahh sizinki de sağlıklıdır, ferah tıutun içinizi
Of ben de yarın yaptırıcam her şey Allahtan ama ilk b bebeğimde çok sıkıntı yaşadığım için ve sebebi bulunamadığı için çok korkuyorum. Hamile kaldığımdan beri bu günü düşünüyorum. İkili testim 3:1 çıkmıştı benim. Ensesi de 8.1 di. Yarın güzel haberler almam için bana dua eder misiniz
Of ben de yarın yaptırıcam her şey Allahtan ama ilk b bebeğimde çok sıkıntı yaşadığım için ve sebebi bulunamadığı için çok korkuyorum. Hamile kaldığımdan beri bu günü düşünüyorum. İkili testim 3:1 çıkmıştı benim. Ensesi de 8.1 di. Yarın güzel haberler almam için bana dua eder misiniz
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. O kadar zor oluyor ki anlatamam size. Artık siz kendinizden vazgeçiyorsunuz. Dünyanız başınıza yıkılıyor. Ben bi de cahillik yapıp bi şeyler almıştım heveslenip. Ağlaya ağlaya millete verdim onları. Her yerden bi şey çıkıyodu beni üzecek. Sonra en en en kötüsü de her kafadan bi ses çıkması. Allahım o günleri hiç bi anne adayına yaşatmasın.
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. O kadar zor oluyor ki anlatamam size. Artık siz kendinizden vazgeçiyorsunuz. Dünyanız başınıza yıkılıyor. Ben bi de cahillik yapıp bi şeyler almıştım heveslenip. Ağlaya ağlaya millete verdim onları. Her yerden bi şey çıkıyodu beni üzecek. Sonra en en en kötüsü de her kafadan bi ses çıkması. Allahım o günleri hiç bi anne adayına yaşatmasın.