2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Demir çok güzel ama damir kulağa hiç hoş gelmiyo bence. Ben de oğlum olursa Anıl ya da Kaan koymak istiyorum. Kızım olursa Sofia.
damir e zaten demir diyorlar kurumsal hayatında hep demir yazarlar :)
bence de demir zaten soy ismimizle uyumlu
umuyorum ki haziran sonu temmuz başı gibi belli olur cinsiyetimiz.

Amin inşallah. Aynen öyle bakalım hayırlısı

Ben de günde binlik d vitamini 1 damla şeklinde alıyorum. İmom vermişti balık yiyemiyorum deyince içinde gerekli vitaminler varmış. Ona devam et dedi.
Benim doktorum balık ye diyo. Ben balıktan nefret ederim. Gittim regenesis max aldım imom gibi aynı o da. Aspirin vermişti onu içiyorum. Bi de çok uyuşma ve ağrım var diye magnezyum verdi onu içiyorum.

Oncelikle gecmis olsun canm.dikkatet yat dinlen vucudunu dinle,bisey olmaz korkma Allahim korur onlari 1 ayi 28 gun olarak hesapliyorlar 30gun degil yani 4hafta 28 gun 40 hafta 280gune tekabul ediyor buda 9ay 10gun oluyor.1.trimestir ise 13.haftayi bitirince bitiyormus.aslinda matematiksel olarak 12yi bitirince olmasi gerek ama hesaplamalar biraz kafa karistirici.saglicakla

Banada gecen hafta %80erkek dedi simdiden oglusum diye sevmeye basladik bizbana folik asit bjraktirdi efa mom diye bi takviye verdi gecen haftada demir hapiyla d vitamini verdi

Bayanlar doktor aradı şimdi ikili taramanın sonucu çıkmış 472 de 1 ihtimal çıkmış doktora göre bu ihtimalde amniyosentez yapışmalıymış sizinki nasıl çıktı

Bayanlar doktor aradı şimdi ikili taramanın sonucu çıkmış 472 de 1 ihtimal çıkmış doktora göre bu ihtimalde amniyosentez yapışmalıymış sizinki nasıl çıktı
ben daha yarın yaptırıcam inşallah, ense kalınlığı normal miydi, yaşınız kaç , yaş da bayağ etken diye biliyorum. benim ilk gebeliğimde 3 lü test 50 de 1 çıkmıştı, nifty testi yaptırdım yurtdışında, şükür temiz gelmişti sonuç,inşallahh sizinki de sağlıklıdır, ferah tıutun içinizi

Ense ölçüsü gayet güzel 1.1 çıktı amin inşallah sağlıklıdır

Of ben de yarın yaptırıcam her şey Allahtan ama ilk b bebeğimde çok sıkıntı yaşadığım için ve sebebi bulunamadığı için çok korkuyorum. Hamile kaldığımdan beri bu günü düşünüyorum. İkili testim 3:1 çıkmıştı benim. Ensesi de 8.1 di. Yarın güzel haberler almam için bana dua eder misiniz

Allah kimseyi hamişliğinde böyle sağlık sorunlarıyla sınamasın istiyorum ya , alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı sağlıklı..
Şans sizinle olsun.

Ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü normalse yaptırmanıza gerek Yok bence. Çünkü bebekte bi hastalık olduğunda ensesinden belli ediyor hemen

Allah kimseyi hamişliğinde böyle sağlık sorunlarıyla sınamasın istiyorum ya , alalım bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı sağlıklı..
Şans sizinle olsun.
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. O kadar zor oluyor ki anlatamam size. Artık siz kendinizden vazgeçiyorsunuz. Dünyanız başınıza yıkılıyor. Ben bi de cahillik yapıp bi şeyler almıştım heveslenip. Ağlaya ağlaya millete verdim onları. Her yerden bi şey çıkıyodu beni üzecek. Sonra en en en kötüsü de her kafadan bi ses çıkması. Allahım o günleri hiç bi anne adayına yaşatmasın.

Aminnn, inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…