kızlar Allahın izniyle bende Aralık annesiyim sat 3 mart ama bebeğim ne zaman doğacak hesaplayamıyorum bu arada youtube hesabımda hamileliğimi nasıl öğrendiğimle ilgili bi video çektim belki izlersiniz
Bayanlar doktor aradı şimdi ikili taramanın sonucu çıkmış 472 de 1 ihtimal çıkmış doktora göre bu ihtimalde amniyosentez yapışmalıymış sizinki nasıl çıktı
472de 1 yüksek mi oluyor çok ilginç. Ben internetten bu sonucı görsem düşük ihtimal diye yorumlardım. Benimki çıkmadı ama yarın çıkar sanırım. Ben de korktum şimdi. İnşallah sağlıklıdırlar. Yaş kaç sizin? Belki yaşla ilgili yüksrk çıkmıştır. Bana sigara içiyor musunuz şekeriniz var mı gibi sorular da sordular. Bunlar da etkiliyor mu acaba?
Arkadaşlar bir yakınımız ilk gebeliği. Kız 24 yaşında. Ailesinde down sendromu yok. İkili üçlü taramalar normal çıktı. Detaylı usg normal demişler. Bebek doğdu down sendromlu. Çok üzüldüm. Çok zor bir durum. Allh sağlık sıhhat versin bebeklerimize
kızlar aranıza yeni katıldım, ikinci gebeliğim 2014 aralık annesiydim şimdide 2019 inşallah :) bizde cinsiyet belli oldu hatta geçen hafta erkek dedi gayette gösterdi kendini
Bayanlar sizden bir konu hakkında yardım isteyecegim.
Bayramdan sonra inşaAllah Rabbim izin verirse tam 12+0 oluyoruz.
Bu konuda bilgim yok şu ikili testleri nasıl yaptırıyoruz
Ve tam kaçıncı haftada kabul editorkar. Geçirmek istemiyorum.
İstanbuldaki Doktorum biraz pahalı bir hastaneden.
Doktorumu çok seviyorum aşırı ilgili değiştirmeyi düşünmüyorum .
Ama büyük ihtimal ikili test fiyatları baya yüksektir.
Sadece rubella testlerine 300 tl verdik.
Bu fiyatkarı gereksiz buluyorum
Ve ben en azından ikili testi devlet de yaptırmak istiyorum.
Avrupa yakasında bunları yaptırabilecegim bir devlet hastanesi varmı
Şimdiden randevu alsam.
Sizler nereye yaptırdınız.
Fiyatı daha uygun olan özel hastanelerde olur.
Bayanlar sizden bir konu hakkında yardım isteyecegim.
Bayramdan sonra inşaAllah Rabbim izin verirse tam 12+0 oluyoruz.
Bu konuda bilgim yok şu ikili testleri nasıl yaptırıyoruz
Ve tam kaçıncı haftada kabul editorkar. Geçirmek istemiyorum.
İstanbuldaki Doktorum biraz pahalı bir hastaneden.
Doktorumu çok seviyorum aşırı ilgili değiştirmeyi düşünmüyorum .
Ama büyük ihtimal ikili test fiyatları baya yüksektir.
Sadece rubella testlerine 300 tl verdik.
Bu fiyatkarı gereksiz buluyorum
Ve ben en azından ikili testi devlet de yaptırmak istiyorum.
Avrupa yakasında bunları yaptırabilecegim bir devlet hastanesi varmı
Şimdiden randevu alsam.
Sizler nereye yaptırdınız.
Fiyatı daha uygun olan özel hastanelerde olur.
Selam canım rubella dahil bütün hormon testlerini aile hekimimde yaptırdım.
ikili test 11-14 haftalar arası kabul ediliyor, 12 ideal bence.
tavsiyem özel hastaneleri arayıp sorman çünkü inanılmaz değişiyor.
evime yakın iki özel hastane var biri 400 tl dedi biri 60 tl
Selam canım rubella dahil bütün hormon testlerini aile hekimimde yaptırdım.
ikili test 11-14 haftalar arası kabul ediliyor, 12 ideal bence.
tavsiyem özel hastaneleri arayıp sorman çünkü inanılmaz değişiyor.
evime yakın iki özel hastane var biri 400 tl dedi biri 60 tl
Evet ya baya fark ediyorlar.
Bende tüm kan testlerimi filan saglık ocagında yaptırmıştım ama rubellayı yapamıyoruz demişlerdi.
Düşünüyorumda bir rubellalar bile 300 tuttuysa hepsini özelde yaptırsam kaç tutardı aceba.
Bende şimdi kendiminkini aradımda bilgi vermiyoruz dediler.
artık daha normal bir özel bulup sorayım ohalde.
Zaten sanırım devlette şuan sıra bulamayız.
Çok sagolasın.
Bende tüm kan testlerimi filan saglık ocagında yaptırmıştım ama rubellayı yapamıyoruz demişlerdi.
Düşünüyorumda bir rubellalar bile 300 tuttuysa hepsini özelde yaptırsam kaç tutardı aceba.
Çok sagolasın.
Canım bende avrupa yakasinda oturuyorum ve bir arkadaşım sayesinde sonunda hastane ve randevu bulabildim perşembe 2li test için gidicem bende. Bayrampaşa devlet hastanesinden aldım çok tecrübe li bir doktormus hatta arkadaşımın eşini dogurtan doktormus. Bakırköy sadi konuktada yapılıyor zeynep kamil hastanesinde de ama asla randevu bulamadim hep bayramdan sonraydi benimde haftam geçeceği için bayrampaşadan aldim ben . Nasıl nereye alacağını bilgi veririm istersen
benim d vitaminim düşük çıkmıştı biraz ona istinaden verdi doktorum, reçetesiz satılmıyor zaten ihtiyacınız var ise doktor yazar bence.
vitamin yerine geçiyor, yoğurt içine falan katılarak yenebiliyor hiç tadını almıyorum ama kullandığımdan beri akşam erkenden yatmalarım azaldı
Çok sagolasın.
Of ben de yarın yaptırıcam her şey Allahtan ama ilk b bebeğimde çok sıkıntı yaşadığım için ve sebebi bulunamadığı için çok korkuyorum. Hamile kaldığımdan beri bu günü düşünüyorum. İkili testim 3:1 çıkmıştı benim. Ensesi de 8.1 di. Yarın güzel haberler almam için bana dua eder misiniz