2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben halen daha almadim hamile kiyafeti.bolbol seyler giyiyrm.o seyirti dedigin sey kacinci haftalarda olmustu bide ilk bebekmiydi seyirti hissettigin

Bende şuan 70 im rahat 85 i görürüm diyorum bende 5 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım Rabbim bu acıları kimseye vermesin hele de dış gebelik

Ben halen daha almadim hamile kiyafeti.bolbol seyler giyiyrm.o seyirti dedigin sey kacinci haftalarda olmustu bide ilk bebekmiydi seyirti hissettigin
Seyirti haftasını hatırlamıyorum cnm ilkini zaten 9. Haftada öğrenmştim. 15-16 gibi olmalı. Ben kiloluyum zayıflar belki daha erken hisseder

Hayırlı kandiller canım . Ben de aynı dediğin gibiyim . Uyku hali halsizlik ve maalesef bulantılar iştahsızlık devam .. Bu yüzden tatil programı bile yapamıyoruz

Arkadaşlar merhaba size bir şey soracağım muayeneniz ultrason görüntüleme süresi vs ne kadar sürüyor sizde? Ben bugün muayene oldum ve cumartesi olduğundan sanırım yoğundu ve 5 dk kadar durduk eşim de buna çok bozuldu devlet hastanesi mi burası dedi. Genital organı görünüyordu ama çok uzun bakmadı muhtemelen erkek kontrole gelince kesinleşir dedi ultrason da bir dk filan sürdü. Sizce bu normal mi siz ne kadar duruyorsunuz? Ve İstanbul'dakiler İstanbul'da önereceğiniz doktorlar var mı? Sağolun eşim çok moralimi bozdu başka doktor aramam gerekecek.

Kacinci haftadasiniz canim.uzun bakilmamasi bebek acisindan iyi,ense kalinligi burun kemigine falan bakilirken bile cok tutmamisti benim doktorum

Hayırlı kandiller canım . Ben de aynı dediğin gibiyim . Uyku hali halsizlik ve maalesef bulantılar iştahsızlık devam .. Bu yüzden tatil programı bile yapamıyoruz
Bende sadece uyku hali yorgunluk bitkinlik varsanirim bu haftadan sonra azalmaya baslarmis bunlar oyle umit ediyorum(balayi donemine gecemedik gitti)

Seyirti haftasını hatırlamıyorum cnm ilkini zaten 9. Haftada öğrenmştim. 15-16 gibi olmalı. Ben kiloluyum zayıflar belki daha erken hisseder
Benimde var kilo ozellikle karin bolgesi belki o yuzden hicbisey hissedemiyorumdur diyorum.zaten ilk bebeklerde 20.haftalarda hisseden var.saglikli olsunlarda icerde,hayirlisi bakalim

kızlar size birşey sormak istiyorum ben bir sefer devlete gitmek istedim tahliller çok pahalı olduğu için 16 mayıstı her şey normaldi iki doktorumda risk falan hiçbir şey demedi. tahlil sonuçlarımda iyi geldi doktor bayramdan sonra gel dedi bende resmi tatil bitimi sonrasına 11 hazirana aldım. nerdeyse 1 aydır gitmemiş olcam kontrole bir sıkıntı olsa anlar mıyım kafam buna takılıyor bulantı uyku hali var çok şükür kanama ağrı hiçbişey yok ben fark etmeden orda bişey olur mu diye korkuyorm sonuçta epey zaman geçecek

Kacinci haftadasiniz canim.uzun bakilmamasi bebek acisindan iyi,ense kalinligi burun kemigine falan bakilirken bile cok tutmamisti benim doktorum
13+2 yiz. Biz ikili test yaptirmayacağız deyince ense kalınlığı filan da söylemedi ben tekrar dönüp sorunca onlara radyoloji bakıyor ama ben ultrasonda normal gördüm burun kemiği de vardı dedi ama işte biz sormadan söylemiyor ben de biraz takıldım ama yoğunluğuna verdim kalp atış hızını hiç söylemedi mesela bize eşim internetten ultrason videolarını izleyip kıyas yapıyor hiç ilgilenmiyor diye. Kafasını olcmedi diyor bilmiyorum bunların yapılmasına gerek var mı şuan o yüzden sizlerde nasıl oluyor diye merak ediyorum. Ben de buna şükür diyorum en azından sorduklarimin cevabını alıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum.

Ben ikinci muayeneme 8+4 Ken gitmistim üçüncü ise bugün 13+2 iken gittim yani nerdeyse 5 hafta oldu bir sorun yok doktor da neden geç geldin demedi normali zaten 4 hafta. Benim de ara ara aklıma takılıyordu bir şey olmuş mudur nasıl anlayacağım diye ama önlemini alabilecegin bir seyse zaten belirti veriyor alamayacağın bir durumsa da zaten yapacak bir şey yok o yüzden endiselenmeden bekle bir sıkıntı olmaz inşallah

İleri gebelik haftalarına kadar herşey normal ise ayda bir kontrol normal. Keşke hergün görebilsek

Benimde ense kalınlığı falan normal 13.haftadayım .Kan tahlilini bekliyorum 15 güne çıkar dendi .Tahlil sonuçları bölümünden arada girip bakıyorum daha çıkmamış malesef. Bayramdan sonraya kaldı artık.

O nasil bi doktormus yafbizde ikili test yaptirmadik ama ense kalinligi burun kemigi kalp atisi hepsine bakti benim doktorum.kalp atisi oncekine gore yavaslayip normal seyrine girer onu pek dert etmeyin.kafasini olcmedi sanirim bziimkide ona gerek varmi bilmiyorum.icinizi ferah tutun cok arastirip fazla irdeleyincede insan pinpirikli oluyor

Kizlar bugun sol kasigimin ustunde,alt karin bolgemde nefes aldikca batma oluyo ara ara.hafif bastirinca nabiz gibi biseyler atiyor.neden olabilir boyle fikri olan veya aynisini yasayan varmi?

Arkadslar 12+1 im bgn .asiri mide yanmasi cekiyorum . sutumz de kalmamis . bi oneriniz var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…