Sancı şiddetli miydi? Geçmiş olsun.Merhaba güzel hamişler nasılsınız
Biz dün geceyi hastanede geçirdik çok şükür kanama falan yoktu sadece sancıyla gittik tedbir amaçlı yatışımız yapıldı az önce de evimize geldik
Sağol canım hayır çok şiddetli değildi ama yürürken rahatsız ediyordu ve iki gün boyunca geçmedi baktı bebekte iyi suyunda iyi rahim ağzında da sıkıntı yok, stres ve yorgunluk dedi.Sancı şiddetli miydi? Geçmiş olsun.
Benim de yürürken hafif ağrılarım vardı 2 gün önce. Akıntım açık kahve geldi 2 kez. Hemen doktora gittim. Kesenin altında küçük bi kanama alanı var. Çok önemli değil. Çok mu yordun kendini dedi. Progestan verdi. Maksimum istirahat dedi. Belim ağrıyor ayakta durunca zaten. 14. Haftanın içindeyim yine de demek ki olabiliyor böyle şeyler. Herkes dikkatli olsun.Sağol canım hayır çok şiddetli değildi ama yürürken rahatsız ediyordu ve iki gün boyunca geçmedi baktı bebekte iyi suyunda iyi rahim ağzında da sıkıntı yok, stres ve yorgunluk dedi.
Size de geçmiş olsun neyseki olası şeyler bunlar Allah beterinden korusunBenim de yürürken hafif ağrılarım vardı 2 gün önce. Akıntım açık kahve geldi 2 kez. Hemen doktora gittim. Kesenin altında küçük bi kanama alanı var. Çok önemli değil. Çok mu yordun kendini dedi. Progestan verdi. Maksimum istirahat dedi. Belim ağrıyor ayakta durunca zaten. 14. Haftanın içindeyim yine de demek ki olabiliyor böyle şeyler. Herkes dikkatli olsun.
Dünya yansa umrumda olmaz artık. Siz de öyle olun.şimdi kontrole gittim o kanama alanı kapanmış 2 günde. Şu progestan mucize gibi bişeymiş yahu. Lütfen hanımlar keyfinize bakın. Eğilip kalkmayın. Ayakta durmayıngeçmiş olsun hanımlar. dinlensek çok iyi ama hayat devam ediyor işte. mecbur birşeyler yapmak için kalkıyoruz hareket ediyoruz benım kanamam da geçti şükür. 5 gün iğne vuruldum ayrıca fitil kullandım. şimdi bile ara ara kasılmalar oluyor. olduğu zaman hemen yatıyorum ben de ama kanama geçince yine eski hayatıma döndüm maalesef. sürekli de yatılmıyor evde insanın canı sıkılıyor.
Ben bir kaç gün kullandım ilk verdiği ilaç beni de sersemlestirdi onu kullanmadım ikinci verdigi öyle etki yapmadi onu da maks üç gün kullandım o da tez teslimim vardı çalışmak zorundayım diye aldım eğer ki öyle bir durumunuz yoksa ilacı hiçbir şekilde almayın derim yatın uyuyun ama ilacı almayın çünkü hepsinin gebelik kategorisi bMide bulantısı için ilaç kullanan var mı aranızda? Benim doktorum bana bir ilaç önerdi hamilelikte kullanılan, bulantıma iyi geldi fakat çok uzun süre uyıyorum. Gece 12 gündüz 12 resmen ölü gibiyim. Acaba ilaçtan mı hamilelikten mi diye düşünüyorum.
Sağol canım hayır çok şiddetli değildi ama yürürken rahatsız ediyordu ve iki gün boyunca geçmedi baktı bebekte iyi suyunda iyi rahim ağzında da sıkıntı yok, stres ve yorgunluk dedi.
geçmiş olsun hanımlar. dinlensek çok iyi ama hayat devam ediyor işte. mecbur birşeyler yapmak için kalkıyoruz hareket ediyoruz benım kanamam da geçti şükür. 5 gün iğne vuruldum ayrıca fitil kullandım. şimdi bile ara ara kasılmalar oluyor. olduğu zaman hemen yatıyorum ben de ama kanama geçince yine eski hayatıma döndüm maalesef. sürekli de yatılmıyor evde insanın canı sıkılıyor.
Sana da geçmiş olsun canım ama gerçekten hata yapıyoruz bende hastaneden geldim baktım eşim işten kaçıyor mecbur ben attım çamaşırları makineyegeçmiş olsun hanımlar. dinlensek çok iyi ama hayat devam ediyor işte. mecbur birşeyler yapmak için kalkıyoruz hareket ediyoruz benım kanamam da geçti şükür. 5 gün iğne vuruldum ayrıca fitil kullandım. şimdi bile ara ara kasılmalar oluyor. olduğu zaman hemen yatıyorum ben de ama kanama geçince yine eski hayatıma döndüm maalesef. sürekli de yatılmıyor evde insanın canı sıkılıyor.
Sağol canımÇok geçmiş olsun kızlar
Merhaba canım biz bayram öncesi heyecan yaşadık işte iki üç iğne vururdu minnoş geldikKızlar merhaba nasılsınız ben bayram için memlekete geldim Happy Mom diye bir program kullanıyorum onu kullanamaya başladığımdan beri buraya girmeyi unuttum şaka gibiama iki gündür kaldığım yerden yazışmaları okudum diladuru ben 8.haftanın başında 4 gün miğde bulantım olmadı korktum doktora gittim hemen Allah’a şükür problem yoktu sonra devam etti bulantı hala da devam sabahları çok oluyor bende 13 Haziran’a randevu aldım hayırlısı ile ikili test vs sanırım ölçümler yapılacak
Hata aynen ama işte böyle birşey olunca anlıyoruz. Ben de işten çıkıp öğlen arkadaşımın bebeğini görmeye gitmiştim ondan oldu. Sonra da çok lâzımdı bana herkesin bebeği dedim kendi kendimeSana da geçmiş olsun canım ama gerçekten hata yapıyoruz bende hastaneden geldim baktım eşim işten kaçıyor mecbur ben attım çamaşırları makineyeama değer mi asla yarın da babamın mezarına gider full yatışa geçerim.
Amin inşallah hepimiz her şey yolunda giderMerhaba canım biz bayram öncesi heyecan yaşadık işte iki üç iğne vururdu minnoş geldik
Bulantı deme ya abartı olmasa da arada yokluyor hayatımın rengi değişiyor
İkili testinde tertemiz çıkar inşallah
Boşver herkes yerinde sağolsunHata aynen ama işte böyle birşey olunca anlıyoruz. Ben de işten çıkıp öğlen arkadaşımın bebeğini görmeye gitmiştim ondan oldu. Sonra da çok lâzımdı bana herkesin bebeği dedim kendi kendimeşimdi de evde annemler var annem pek yanaşmaz işe falan kayınvalide ağırlar gibi misafir ağırlıyorum mecburen napalım
İnşallahhh canımm biz ikiliyi atlattık bakalım detaylıyı merak ediyorumAmin inşallah hepimiz her şey yolunda gider ☺
Hayirli sonuclarin olsun canımKızlar merhaba nasılsınız ben bayram için memlekete geldim Happy Mom diye bir program kullanıyorum onu kullanamaya başladığımdan beri buraya girmeyi unuttum şaka gibiama iki gündür kaldığım yerden yazışmaları okudum diladuru ben 8.haftanın başında 4 gün miğde bulantım olmadı korktum doktora gittim hemen Allah’a şükür problem yoktu sonra devam etti bulantı hala da devam sabahları çok oluyor bende 13 Haziran’a randevu aldım hayırlısı ile ikili test vs sanırım ölçümler yapılacak
Yok maalesef olsa belki ben rahat ederdim. Herşeyi benim üzerimde yapıyor. Var ya gelini olsaydı yandıydı herhalde ortalık ya nasıl tripcan. Hamileye trip atılır mı arkadaşımBoşver herkes yerinde sağolsunben giyecek kıyafet bulamıyorum artık canım zaten 5-6parça oluyor onlarda kirlendi el mahkum yaptım annem sağolsun gelir ama kadın oruç havalar sıcak kıyamadım.
Yaa abin yada erkek kardeşin var mı belki hazırlık yapıyordur kadın
O tribi ben hamileligimin ilk basinda en yakin arkadasimdan esimden kardesimden yedim,kafayi yemis millet,hamileyim ula benim atmam lazim tribin alasini ama ortaligi dagittim sonradaYok maalesef olsa belki ben rahat ederdim. Herşeyi benim üzerimde yapıyor. Var ya gelini olsaydı yandıydı herhalde ortalık ya nasıl tripcan. Hamileye trip atılır mı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?