- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Bnmde gobek degilimde nabiz gibi atma oluyor.Kizlar bugun sol kasigimin ustunde,alt karin bolgemde nefes aldikca batma oluyo ara ara.hafif bastirinca nabiz gibi biseyler atiyor.neden olabilir boyle fikri olan veya aynisini yasayan varmi?
Sade soda iyi geliyor.bide renne diye bi antiasit hap var doktorum onuda tavsite etmisti bana baya iyiArkadslar 12+1 im bgn .asiri mide yanmasi cekiyorum . sutumz de kalmamis . bi oneriniz var mi ?
Tesekkr edermSade soda iyi geliyor.bide renne diye bi antiasit hap var doktorum onuda tavsite etmisti bana baya iyi
Gaviscon yanmaya bayağı iyi geliyor ve gebelik kategorisi a ben başından beri sıkıştıkça alıyorumTesekkr edermGavisconum vrdi. Daha kotulerler sem icicem
Kızlar.iyi akşamlar nasilsiniz 12 hafta bitti benimde inşallah.doktor bugün yüzde %80 kız dedi ☺
Selam gıda denetçisi bir arkadaşım soda fabrikalarını denetlemişti bazılarının içinde cıva varmış 2 marka söylemişti bana sadece bunları iç diğerleri yüksek civa nedeniyle sıkıntı olabilir diye marka ismi vermez yasak ama en iyisi sarı ile başlayan diğeri de s ile başlayan hani s.... gibi saç derler ya oTesekkr edermGavisconum vrdi. Daha kotulerler sem icicem
Arkadaslar kadir gecemiz ve cumamiz hayirlara vesile olsun,Rabbim dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin,mağfiretine nail eylesin,saglikla sihhatle yavrularimiza kavustugumuz gunleride gostersin
Biz 14haftanin icindeyiz lakin bendeki halsizlik yorgunluk uyku hali hala bitmis degil,sizlerde boylemisiniz cok bitkinim ya hicbisey yapasim gelmiyor
O bizim Akdeniz insanında var galiba bende Hatay lıyım inan bayılacam artık gözler kapalı yürüyorum bir iki kere eşim oturttu yerime
Hamile gibi hissetmemek mi göbüş çıkmadı mı sizdekızlar çıktı deyin valla dayanamam bende otururkende ayaktaykende belli hatta 1 kilo vermeme rağmen şiştim
Ama hareketlerini hissetmeyi de çok isterdim inşallah o günlerimizde yakındır canımilk bebek mi senin
Bende şuan 70 im rahat 85 i görürüm diyorumbende 5 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım Rabbim bu acıları kimseye vermesin hele de dış gebelik
Arkadaşlar merhaba size bir şey soracağım muayeneniz ultrason görüntüleme süresi vs ne kadar sürüyor sizde? Ben bugün muayene oldum ve cumartesi olduğundan sanırım yoğundu ve 5 dk kadar durduk eşim de buna çok bozuldu devlet hastanesi mi burası dedi. Genital organı görünüyordu ama çok uzun bakmadı muhtemelen erkek kontrole gelince kesinleşir dedi ultrason da bir dk filan sürdü. Sizce bu normal mi siz ne kadar duruyorsunuz? Ve İstanbul'dakiler İstanbul'da önereceğiniz doktorlar var mı? Sağolun eşim çok moralimi bozdu başka doktor aramam gerekecek.
kızlar size birşey sormak istiyorum ben bir sefer devlete gitmek istedim tahliller çok pahalı olduğu için 16 mayıstı her şey normaldi iki doktorumda risk falan hiçbir şey demedi. tahlil sonuçlarımda iyi geldi doktor bayramdan sonra gel dedi bende resmi tatil bitimi sonrasına 11 hazirana aldım. nerdeyse 1 aydır gitmemiş olcam kontrole bir sıkıntı olsa anlar mıyım kafam buna takılıyor bulantı uyku hali var çok şükür kanama ağrı hiçbişey yok ben fark etmeden orda bişey olur mu diye korkuyorm sonuçta epey zaman geçecek
Evet doğal yolla oldu. Bende pıhtılaşma varmış 5 kimyasaldan sonra tahlil istendi. Eşimin testleri kötü değildi ama çokta iyi çıkmadı. Aralık ayının sonunda tekrar hamile kaldım değerler normale yakın arttı bekledik ama kese tüpte denildi. Martta değer sıfırlanınca hsg çekildim, ilaç falan kullanmadan mucizem geldiBen 12+2 deyim.Uyku hali azaldı biraz.Ben genel olarak uyumayı çok severim zaten ama hamilelik ekstra uyku yapmıştı.Şimdi normale dönüyorum ama iş falan yaparken çok yoruluyorum.Evi toplarken bile iki eşya düzeltip oturuyorum
Benim hiç iç karnım yok.Su bile içsem göbeğim fırtlardı oldum olası.Şimdi çok da iştahlıyım kilo aldım. Göbeğim çıktı benim de
Canım sakıncası yoksa normal yollarla mı oldu minnoş?Eşimin kardeşinin de sıkıntılı gebelikleri oluyor da o yüzden soruyorum
Valla hiç saate bakmıyorum ama gir çık ortalama 20-30 dakika sürüyordur.Ben doktorumdan çok çok çok çok memnunum.Dünya kadar yol gidiyorum sırf onun için.Aklına takılan bir şey olursa whatsapptan yaz diyor ve mutlaka dönüyor.
Ben şimdiye kadar çok doktora gittim rutin kontroller vs için ama hiçbiri şimdiki gibi değildi.
İçine sinen bir doktor olsun bence.Hamilelik hastalık olmasa da özel bir süreç
1 ay arayla çağırıyorlar zaten artık.Doktorum bana acil durum vajinal kanama diyor.O yoksa sıkıntı yok diyor.
Ya ben de şimdi internette karin ne zaman çıkar diye araştırıyordum. Hiç çıkmadı benim daha acaba bi problem mı var falan diye stres yapmaya başladım.O bizim Akdeniz insanında var galiba bende Hatay lıyım inan bayılacam artık gözler kapalı yürüyorum bir iki kere eşim oturttu yerime
Hamile gibi hissetmemek mi göbüş çıkmadı mı sizdekızlar çıktı deyin valla dayanamam bende otururkende ayaktaykende belli hatta 1 kilo vermeme rağmen şiştim
Ama hareketlerini hissetmeyi de çok isterdim inşallah o günlerimizde yakındır canımilk bebek mi senin
Bende erken diye düşünüyorum canım yani daha kendileri de çok küçük daha diyetisyene sordum cuma günü ödem o dediYa ben de şimdi internette karin ne zaman çıkar diye araştırıyordum. Hiç çıkmadı benim daha acaba bi problem mı var falan diye stres yapmaya başladım.
Cnm anlayamadm ama ozelden yazablrsen iyi olrSelam gıda denetçisi bir arkadaşım soda fabrikalarını denetlemişti bazılarının içinde cıva varmış 2 marka söylemişti bana sadece bunları iç diğerleri yüksek civa nedeniyle sıkıntı olabilir diye marka ismi vermez yasak ama en iyisi sarı ile başlayan diğeri de s ile başlayan hani s.... gibi saç derler ya o
Karakız değil. Diğeri. Bu marka Ege bölgesinde yaygın.Cnm anlayamadm ama ozelden yazablrsen iyi olr
Hee anladm karakizdanKarakız değil. Diğeri. Bu marka Ege bölgesinde yaygın.
Karakız değil. Diğeri. Bu marka Ege bölgesinde yaygın.
YazıyorumBende günde 1 soda içiyorum ama o markayı özelden yazabilir misiniz ben hala anlamadım da
selamlar neden öyle dediniz ya, kötü geçtiyse de geçti gitti haklarında hayırlısı olsun daha upuzun yol var önlerindeİyi günler hanımlar bayadır.takip edemedim kızımın lise sınavı vardı hayal kırıklığına uğradık geldik.
Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim önünde daha çok sınav varİyi günler hanımlar bayadır.takip edemedim kızımın lise sınavı vardı hayal kırıklığına uğradık geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?