2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Biz dün kontrole gittik poposunu salladı bize ultrasonda şuan herşey normalmiş 15 gün sonra ikili test randevumuz olacak. Bu arada doktorumu da ata sağlık pınar erkan olarak kesinleştirdim.
Buraya fazla Giremezsem şimdiden hepinize hayırlı bayramlar

Tesekkr ederm Gavisconum vrdi. Daha kotulerler sem icicem
Selam gıda denetçisi bir arkadaşım soda fabrikalarını denetlemişti bazılarının içinde cıva varmış 2 marka söylemişti bana sadece bunları iç diğerleri yüksek civa nedeniyle sıkıntı olabilir diye marka ismi vermez yasak ama en iyisi sarı ile başlayan diğeri de s ile başlayan hani s.... gibi saç derler ya o

Ben 12+2 deyim.Uyku hali azaldı biraz.Ben genel olarak uyumayı çok severim zaten ama hamilelik ekstra uyku yapmıştı.Şimdi normale dönüyorum ama iş falan yaparken çok yoruluyorum.Evi toplarken bile iki eşya düzeltip oturuyorum

Benim hiç iç karnım yok.Su bile içsem göbeğim fırtlardı oldum olası.Şimdi çok da iştahlıyım kilo aldım. Göbeğim çıktı benim de

Bende şuan 70 im rahat 85 i görürüm diyorum bende 5 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım Rabbim bu acıları kimseye vermesin hele de dış gebelik

Canım sakıncası yoksa normal yollarla mı oldu minnoş?Eşimin kardeşinin de sıkıntılı gebelikleri oluyor da o yüzden soruyorum

Valla hiç saate bakmıyorum ama gir çık ortalama 20-30 dakika sürüyordur.Ben doktorumdan çok çok çok çok memnunum.Dünya kadar yol gidiyorum sırf onun için.Aklına takılan bir şey olursa whatsapptan yaz diyor ve mutlaka dönüyor.
Ben şimdiye kadar çok doktora gittim rutin kontroller vs için ama hiçbiri şimdiki gibi değildi.
İçine sinen bir doktor olsun bence.Hamilelik hastalık olmasa da özel bir süreç

1 ay arayla çağırıyorlar zaten artık.Doktorum bana acil durum vajinal kanama diyor.O yoksa sıkıntı yok diyor.

Evet doğal yolla oldu. Bende pıhtılaşma varmış 5 kimyasaldan sonra tahlil istendi. Eşimin testleri kötü değildi ama çokta iyi çıkmadı. Aralık ayının sonunda tekrar hamile kaldım değerler normale yakın arttı bekledik ama kese tüpte denildi. Martta değer sıfırlanınca hsg çekildim, ilaç falan kullanmadan mucizem geldi şimdi hem ecoprin pro hap hem oksapar iğne kullanıyorum bugüne çok şükür

Ya ben de şimdi internette karin ne zaman çıkar diye araştırıyordum. Hiç çıkmadı benim daha acaba bi problem mı var falan diye stres yapmaya başladım.

Ya ben de şimdi internette karin ne zaman çıkar diye araştırıyordum. Hiç çıkmadı benim daha acaba bi problem mı var falan diye stres yapmaya başladım.
Bende erken diye düşünüyorum canım yani daha kendileri de çok küçük daha diyetisyene sordum cuma günü ödem o dedi yani göbeğin çıkmadı diye üzülme

Cnm anlayamadm ama ozelden yazablrsen iyi olr

Merhaba güzel hamişler nasılsınız
Biz dün geceyi hastanede geçirdik çok şükür kanama falan yoktu sadece sancıyla gittik tedbir amaçlı yatışımız yapıldı az önce de evimize geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…