2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yok maalesef olsa belki ben rahat ederdim. Herşeyi benim üzerimde yapıyor. Var ya gelini olsaydı yandıydı herhalde ortalık ya nasıl tripcan. Hamileye trip atılır mı arkadaşım
Anne olunca çok zor tabi canım Allah sabır versin ben buara sinirlerime hakim olamıyorum Bende iki haftadır 1000 km uzaktaki kaynanamlar yüzünden hemde 2 yıldır baktığım kızlarının yalanları yüzünden ağlama krizlerine girdim ne arayıp ne sordular nede oğullarına inandılar. İnan kimse halden anlamıyor bu sıfatla değil merhametle olacak iş kuzum

O tribi ben hamileligimin ilk basinda en yakin arkadasimdan esimden kardesimden yedim,kafayi yemis millet,hamileyim ula benim atmam lazim tribin alasini ama ortaligi dagittim sonrada
Iyi yaptın ben yapamadım valla. Neymiş hamile olduğumu anneanneme neden söylemiyormuşum. Ben ne zaman istersen söylerim ya bunun için 5 gün trip attı bana streslerden streslere soktu. Kendi hevesleri yüzünden hep böyle yapıyor. Düğünümü de dar etmişti kaynana gibi. Şimdi de çocuğum üzerinden başladı Rabbim sen sabır ver. Düğün zamanı kına gecesi yapmamıştım o içinde ukte kalmış şimdi diyor kız olsaydı(doktor yüzde 80 erkek dedi) 6 ay kınası yapacaktım davullu zurnalı. Haydaaaaaaaaaa mesela ben erkeğe sünnet düğünü yapmayı düşünmüyorum Allahım krizzzz. Kusura bakmayın arkadaşlar çok doldum içimi döküverdim

Kesinlikle sıfatla olmuyor

annenmi o bahsettigin kayinvalidenmi?hayir annense baban garibimi dusunemiyorum kauinvalidense toptan ayvayi yedinsaka bi yana cidden insanlar niye boyle anlamis degilim.ama susmicaksin bunu anladim sustukca tepene biniyolar.bendede bi kayinbirader var evlere şenlik bildigin kaynana

Anam maalesef ve babam da arada kaldı tabi 10 gündür adamcağız. Valla yazık

Bayanlar Gelecek bayramı inşâAllah Anne olarak karşılayacak olanlar hepinizin bayramı mübarek olsun.
Yahu 11 haziranda ikili testim var.

Şu an ufaklık ne durumda çok merak ediyorum.
Aceba herşey yolundamı büyüdümü
artık hareketler yapmaya başladımı
kafamda bir yıgın tedirginlik.
Sanırım onu yeniden görene kadar geçmeyecek merakım.
Birde iki gündür aşırı baş agrım var.
Bu sizlerde de oldumu kızlar.
Normal mi.
baya hayatımı etkiliyor

Canım selam kocaman olmuştur o maşallah
Benimde 17 haziran ikili test
Susuz mu kaldın su içmeye çok dikkat et susamadan su iç

Canım selam kocaman olmuştur o maşallah
Benimde 17 haziran ikili test
Susuz mu kaldın su içmeye çok dikkat et susamadan su iç
Evet ya ben sanırım su içemiyorum.
İçersem aşırı rahatsız oluyorum ve midem bulanıyor.
şu suya alışmalıyım
Bebegime çok zarar veriyorum sanırım böyle .
Siz günde ne kadar içebiliyorsunuz

Kızlar size danışmak istiyorum
Hasta değilim grip soğuk algınlığı falan ama sürekli burnum tıkalı . Tiksinmeyin afedersiniz peçeteye lavaboya hiç bir şey gelmiyor ama yok sürekli tıkalı . 2 gecedir zor uyuyorum tuzlu su çektim biraz dğn gece ama korktum da bi şey olur mu diye . Sizde var mı böyle bi durum

Olmazmi ben 12.haftalarda cok cektim o burun tikanikligindan.sirkeli su cektim iyi geldi.ama baya yakiyo bi zararida yokmus.dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…