- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
- 103
Evet imom yerine onu da duydum. Mümkün tabiEczacı regenesis daha bitkisel dedi onu aldım ben de.
Yaa ben de bugün aynı hastanede başka bi doktora gittim. İkili test sonucumu gösterdim. Riskler düşük çıkmış ama bu kesin bebek sağlıklı demek değildir dedi. Yüksek ihtimalle sağlıklı ama eğer ben %100 emin olmak istiyorum derseniz prenatest öneririm dedi. 40 yaşında bi hastası ikili test fln yaptırmamış ne olursa razıyım demiş down sendromlu doğmuş şimdi perişanlarmış. Yaştan dolayı öyle olduğunu düşünüyor ben de 34 yaşında olduğum için tek risk faktörü yaşın diyor. Prenatest 3 bin liraymış. Koldan alınan kanla bakılıyormuş.
3lü 4lü test yaptırmana gerek yok onlar zaten 2liyle aynı mantıkta çalışıyor sadece ihtimal veriyor dedi sen zaten 2lide o ihtimali görmüşsün dedi .
Bu arada %100 erkek dedi :)
Benim oğlumda yeni bıraktı 25 aylık aslında bırakmak istemiyordum gündüz 2 defa emiyordu ama gece 2 saatte bir emerdi. İlkinde erken kasılmalarım oluyordu ilaç kullanmıştım ciğer geliştirici ve düşük önleyici şmdi doktorum tedbir amaçlı bırakmamı önerdi. Bende istediğinde oğlum süt bitiyorai artık deyip ucunu hafif sıktım gelmedi cok sıkınca geliyordu cunku. Sonra istemedi gelmediğini görünce ama gece uyku sersemi anlamadı illa emmek isteyince aktardan sabır taşı diye bir şey aldım. Ufak parça koparıp suyla ıslatıp ucuna sürdüm ekşi bir tadı var onu sürünce istemedi 2 3 kez denedi ama bıraktı sonra çok zorlanmadı çok şükür. Ama tam 2 yaş ataagı zamanına denk geldiği için fazla asabi işimiz zor hertürlü. İnşallah sizde hayırlısıyla bırakırsınız ama sonucta cocuk duyuyor o cevredekilerin tepkilerini ondan da dahada memeci olmuş olabilir Bi süre görüşmemek lazımkızlar günaydın nasılsınız bayram tatili boyunca pek giremedim inş herkesin bebişleri iyidir. size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler memeyi nasıl bıraktırdınız kızıma artık bıraktırmak istiyorum zaten bayramda kadını erkeği emzirmeme taktı kızımın emdiğini öğrenen emzirme uzmanı kesiliyor mübarek yok yaramazmış, yok zayıflatırmış, yok içerdekini etkilermiş doktor 20. haftaya kadar emzirebilirsin dedi diyorum o ne bilcek diyen oldu ağzına çarpasım geldi en kötüsü de eşim de onlardan yana her emzirişimde hani bırakıyordun diyor kızım da aksine meme düşkünü oldu önceden hiç aramazdı zaten erken hamile kaldım yavruma kıyamıyorum ama laflardan da bunaldım artık
Bende öyle dedim gece 2 saatte 1 kalkıp emince yerine birşey koymam lazım diye. Ama ne süt ne formu süt beğenmiyor bende olsam içmem zaten
Hayırlısı olsun bize de kız geliyor Allahın izniyle darısı herkese inşallahkızlar bugün cinsiyet öğrendik, bir erkek bebiş daha geliyor :)) 12+2deyiz.. Darısı isteyen herkese inşallah.. Sizlerden var mı cinsiyet öğrenen?
Geçmiş olsun bende bayramı hasta geçirenlerdenim. İnşallah atlatmışsınızdır. Ben naturpy nane limon çayını içtim okaliptus bugusu yaptım ve gece yatarken ayak altıma sarımsak ezip zeytinyağında beklettigim karısımdan sürdüm corap giyip yattım yeşil gelen balgam lı oksurugumu o kesti. Doğal antibiyotik.Kizceler selam
13+3 ten sesleniyorum. Iki uc gndur deli gibi oksuruk nezle ne ararsanz var. Korkudan doktorun iceblrsn dedigi ilaclari bile icemiyorum. Neler yaptnz hastalk surecini nasi atlattnz. Tabi bnm gibi kendine bakamayio hasta olaniniz var sa eger?
Yoksa ne yapsam nasiiyi olurum yardm edin cok fenayim
Canım ben özele gidiyorum ilk öğrendiğimden beri regenesis Max kullanıyorum. Kan ilacına yeni baslayacagım henüz almadımKızlar 12. Haftadan sonra doktor ne vitaminleri veriyor. Ben İstanbul Anadolu yakasında bir devlet hastanesine gidicem. Devlet doktorları vitamin yazmıyor diyorlar. Bakalım ilgili bir doktora rastlarım umarım
Benim içtiğim vitaminde oldugu için ekstra folik asit kullanmadım. İlk gebeliğimde 12.hafta da kız dedi sonra 14.haftada erkek geliyor şimdi yine kız dedi ama inanmadım tabiEn son 12+4 'de kontrole gitmiştim doktorum bana da folik asiti bırakmamı önerdi.Omega-3 Yağ asitlerini içeren bir vitamin almaya devam ediyorum.Bu arada aranızda doktorun söylediği cinsiyeti bir sonraki kontrolde teyid edeni var mı? Hani 12. haftalarda ihtimal söylüyorlar ya sonra değişir mi diye merak ediyorum.
Evet canım benim belli oldu kız geliyor inşallahTabiki yapalımcinsiyet düzenlemesi benim de aklımda ama herkesin belli değil ya bi de belli olması için erken zamanlardayız hepimiz. Ondan biraz daha bekliyim dedim. Ama yazdırmak isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin beni ekleyelim arkadaşlar
Merhaba öncelikle telaş etmeyin ablanız dan dolayi tedirgin olmuşsunuz ama belki onda başka birşey vardı aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İlk gebeliğimde benimde çentik vardı doktorum ecopirin verdi ve tuzu tüketme dedi 35. Haftada bıraktım ecopirin. Biraz kilosu az doğdu 20 gün erken doğdu kilosunu ona baglıyorum. hissetmediğim kasılmalar varmıs ama cok cabuk toparladı. Şimdi çeltik yok ama her ihtimale karşı yine kullanıcam ecopiriniarkadaşlar merhaba. Ben 14 + 3 hamileyim. 12 haftada detaylı ultrasona bakıldı. genel olarak normal; ancak bebeği besleyen damarlarımda çentik görüldü. bu da risk tesşkil edebilir diye anlıyorum. kendi doktorum bunun fizyolojik olabileceğini, düşünmemem gerektiğini söyledi, 20.haftadan sonra gelişimi yakından takip edelim dedi; sadece ecopirin verdi. ancak aklıma hemen şu geldi. ablamın da 3 yıl evvel bi gebeliği olmuştu ve 20.haftadan sonra gelişimi sorunlu oldu. zaten Allah bir daha bize göstermesin, bebeği kaybettik. ablama o dönem genetik bi kan testi yapıldığında, bir doktır ona, keşke sana kan sulandırıcı verilseydi demişti.
benim doktor da böyle söyleyince ben hemen ablamın o eski doktıruna gittim. benden de genetik test istedi ve kesinlikle çok düşük dozda kan sulandırıcı verelim dedi. kendi doktoruma sordum, bu genetik test hiç bir şey ifade etmiyor, sorun yok gibi, iğne gereksiz dedi.
kafam çok karışınca bugün hematoloğa gittim. o da ben ecopirin bile vermezdim, iğneye de hiç gerek yok dedi. ama benim içim hala rahat değil. yarın 3.bir dr a gideceğim, ancak kafam çok karışık. bu konuda bilgisi olan var mı?
Bizde çektikten dolayı düşük kilolu doğduk tam sınırda normal mi oldu doğumunuzCanım ben özele gidiyorum ilk öğrendiğimden beri regenesis Max kullanıyorum. Kan ilacına yeni baslayacagım henüz almadım
Benim içtiğim vitaminde oldugu için ekstra folik asit kullanmadım. İlk gebeliğimde 12.hafta da kız dedi sonra 14.haftada erkek geliyor şimdi yine kız dedi ama inanmadım tabisonra14. Haftada tekrar kız dedi hayırlısı bakalım
Evet canım benim belli oldu kız geliyor inşallah
Merhaba öncelikle telaş etmeyin ablanız dan dolayi tedirgin olmuşsunuz ama belki onda başka birşey vardı aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İlk gebeliğimde benimde çentik vardı doktorum ecopirin verdi ve tuzu tüketme dedi 35. Haftada bıraktım ecopirin. Biraz kilosu az doğdu 20 gün erken doğdu kilosunu ona baglıyorum. hissetmediğim kasılmalar varmıs ama cok cabuk toparladı. Şimdi çeltik yok ama her ihtimale karşı yine kullanıcam ecopirini
1.5 ölçüldü benimki. 3 mm nin altinda olmasi gerekiyor demişti doktor. Ama evet kısa bir işlem. Ben youtubeta izlemistim orda baya uğraşıyorlardı bebeğin pozisyonu falan. Benim doktorum da ben anlamadan söyledi ense kalınlığını ölçtüm diye.Sizin ense kalınlığı kaç mm ölçülmüştü?? Benim de yaşım 32 ense 2.6 ölçüldü ?? Ense jalınlığı ölçmek uzun bir işlem mi benim bir dk ölçtü devlet hastanesinde
Sağlıkla kucagına al inşallah canım. Bazı doktorlar sınıra 2.5 diyor. Ben de çok korkuyırum. Kötü bir şey duyacagım diye doktora gitmeye cesaretim yok1.5 ölçüldü benimki. 3 mm nin altinda olmasi gerekiyor demişti doktor. Ama evet kısa bir işlem. Ben youtubeta izlemistim orda baya uğraşıyorlardı bebeğin pozisyonu falan. Benim doktorum da ben anlamadan söyledi ense kalınlığını ölçtüm diye.
Sabah 5 de suyum geldi ama sancım hiç yoktu 1 bucuga kadar bekledi doktorum acılma ve sancı olmayınca daha fazla susuz kalmasın diye sezeryanla aldı 2kilo doğduBizde çektikten dolayı düşük kilolu doğduk tam sınırda normal mi oldu doğumunuz
Çentik olan kimseye sezeryan mecburi denilmemiş kendimi kandırılmış hissettim bana dört doktor çift taraflı çentik var normal Doğum kaldıramaz bebek dedi ama herkes normal doğurmuş farklı şartlar olan sezeryana girmişSabah 5 de suyum geldi ama sancım hiç yoktu 1 bucuga kadar bekledi doktorum acılma ve sancı olmayınca daha fazla susuz kalmasın diye sezeryanla aldı 2kilo doğdu
Cok gecmis olsun canim. Doktorum viksi serbest birakti. Surebilrsn dedi.1 kerelik kullanimla zimba gibi oldum. Burnun halaara araakar ama onemlidegil iyiyim yani.Geçmiş olsun bende bayramı hasta geçirenlerdenim. İnşallah atlatmışsınızdır. Ben naturpy nane limon çayını içtim okaliptus bugusu yaptım ve gece yatarken ayak altıma sarımsak ezip zeytinyağında beklettigim karısımdan sürdüm corap giyip yattım yeşil gelen balgam lı oksurugumu o kesti. Doğal antibiyotik.
Ayy bence deolmasın diye dua edinAşırı gaz problemi diye de biliyorum canım ama geçmiyor işte gaz bile çıkarsa çocuk sürekli ağlıyor arkadaşımın bebeği öyleydi neyseki 3 veya 6 ayında hafifliyor ama ömürde gidiyor valla
Ay inşallah canım ya vallahi zor kolik bebek. Yaşamadım ama gördüklerim bile yettiAyy bence deolmasın diye dua edinbiz de 24 saat süren ağlama nöbetleri sonunda kendimizi doktorda buluyorduk.. Bizde birde uyku problemi vardı inşallah bunda olmazz...
Sağol valla tam da benim soracağım soruyu sormuş sun.. bir de ben bir şey danışmak istiyorum bu ilaci bende kullanmak istiyorum ama doktoruma direk emrivaki yapar gibi söylemek istemiyorum ondan habersiz de kullanmayayim diyorum nasil yapsam ya bi fikir verin bana..Arkadaşlar ben doktora omega takviyesi sordum imom dedi ama bu imomda decavitin içindekiler de var. Acaba fazla gelir mi ki? Beraber kullanan var mı
Biz çok acemiydik ilkinde emdikten sonra gazini almayi ihmal ediyorduk aman dikkat diyorum ilk bebeği olanlar emzirme döneminde sık sık yüz üstü yatirip sırtını sivazlayin...Ay inşallah canım ya vallahi zor kolik bebek. Yaşamadım ama gördüklerim bile yettibu da uykucu şirin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?