2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Evet cnm haklısın çok zor bi dede hem kolikti hemde reflusu vardı gazı geçiyordu tam uyuyacak kusmaktan uyuyamıyordu o uykusuzluklari kalıcı oldu ama 13 aylık hala düzensiz uykuları alışkanlığa dönüştü diye düşünüyorum

Bana da onu bırak decavite geç devlet karşılıyor ona boşuna o kdr para verme aynı ikisi de dedi :/
İmom da folat var folik asit yok. Daha kaliteli. Ayrıca balık yağı kullanmıyorsanız imom mantıklı. Ama bir krill oil etmez içindeki destek. Üstün yanı içinde folat olması
Arkadaşlar ben doktora omega takviyesi sordum imom dedi ama bu imomda decavitin içindekiler de var. Acaba fazla gelir mi ki? Beraber kullanan var mı
ikisi bir arada olmaz. İmom kullanabilirsin içinde var.
Ama decavit+krill yağı kullanabilirsin. En iyi krill omega 3 kaynağı takviye Türkiye’de neptune krill oil

Son düzenleme:
Benim kızım 12 yaşında şimdi tekrar hamileyim..Nasipten öteye yol yok,Allah gönlünüze göre versin

Benim kızım 12 yaşında şimdi tekrar hamileyim..☺Nasipten öteye yol yok,Allah gönlünüze göre versin
Amin canım benimkisi sadece temenni malum insan birşey yaşayınca en çok olumsuz tarafını görüyor evladında onların olmasını istemiyor. Hem bebekten sonra cesaretim olur mu onu da bilmiyorum

Amin canım benimkisi sadece temenni malum insan birşey yaşayınca en çok olumsuz tarafını görüyor evladında onların olmasını istemiyor. Hem bebekten sonra cesaretim olur mu onu da bilmiyorum
O kadar çok psikolojik travma yaşadımki düşüklerimden dolayı...Sonrasında hep şükrettim Rabbime kucağımı boş bırakmayıp bir evlat verdiği için Şimdide herşeyin hayırlısı allahtan diyorum hep, Ol derse oluyor demezse istersen yerden yere vur kendini verdiğinide alıyor...o sebeple kızmış erkekmiş vs takılmıyorum... Sağlıklıysa hayırlısıysa ver Allahım diyorum hepimize inşallah

Amin canım bende 5 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım. O süreçlerini az biraz tahmin edebiliyorum. En olmaz dediğimiz ay oldu şimdi cinsiyetini merak etmiyorum diye eşim dahil herkes çok şaşırıyor dileğim sağlıklı olması ve hayırlısıyla kucağıma almak. Evlatla sınanmak zor Rabbim herkese hayırlısı ile sağlıklı doğum nasip etsin

ilk bebegın mı olacak cnm

aynen çok haklısınız benim kızım gece emmek için kalkmıyordu geçen meme istedi babası da meme bitiyor bu son bir daha yok dedi o gece en az 5 kere kalktı meme diye ağlıyarak çocuklar anlıyor söylediklerimizi şuan hasta o yüzden üstüne düşmedim ama bu hafta bu işi çözmem lazım teşekkürler tavsiyeniz için

kızlar size bir şey sorucam burada herkes bebeği sol tarafında hissettiğini söylüyor ama bende sağ tarafta kasığın hemen üstünde benim gibi olan var mı

Biraz önce karnıma baktım sol aşağıda yumurta gibi bir şişlik resmen karnım yamuktu. Oraya gelmiş kereta:) şimdiden belli oluyor.

Aşırı gaz problemi diye de biliyorum canım ama geçmiyor işte gaz bile çıkarsa çocuk sürekli ağlıyor arkadaşımın bebeği öyleydi neyseki 3 veya 6 ayında hafifliyor ama ömürde gidiyor valla
canım aslında araştırmalar kolik in nedeninin gaz olmadığını gösteriyor erkek bebeklerde daha sık görülüyor bu konuda mahallenin en mutlu bebeği isimli kitabı tavsiye ederim benim kızımda kolik yoktu ama bu kitap sayesinde sakinleşiyordu

BENİM ZATEN HİÇ KIZIM OLMAYACAK GİBİME GELİYOR MA KIZ BEBK HASTASIYIM BEN DE HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUN DA ÖNEMLİ DEĞİL CİNSİYETİ

KIZLARRR GENE BİR SORUM VAR .BEN İLK DOĞUMUMU MECBURİ SEZERYAN YAPTIM. İKİNCİYİ DE SEZERYAN GÖZÜYLE BAKIYORDUM TA Kİ BUGÜNDE KADAR.ARKDAŞIM SSVD YAPTI. BEN DE NEDEN OLMASIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZ BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…