2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Tam gün kendi şirketimiz zaten sıkıntı olmuyor gelme gitme konusu.kendi yeğenlerinden biliyorum adam yorgunluğunu çocuklarla atıyor herkes çok şanslısın diyor çok şükür sonsuz şükür Rabbime
Kesinlikle canım bende o konu için sordum eşimde yiğenlerine bakar gece boyu anneleri dinlensin diye herkes diyor sen çok rahat olursun falan diye. Ama bizim devlet memuru şuan vardiyalı genellikle evde oluyor ama dört güne bir gece vardiyasında ben gündüze geçmesini istiyorum çünkü o gece yokken ben hep annemde kalıyorum bebekle gidip gelmek istemiyorum ama haftaiçi gündüz olmaması daha mı kötü olur

Ya garibim ağrısı sızı olmasa ağlar mı o kadar ultrason bile görüntülemiyor diyorsun ne kadar çok gaz varmış öyle bizim arkadaşa en son eski araç varsa çukurlarda dolanın dediler
bızde 6 ay oyle uyuttuk omzumda sallıyordum hep rahatlıyordu sonra bel gıttı fızık tedavı gordum bı oyle sakınlesıyordur sureklı arabda gezemıyorsun tabı emzırdıkten sonra mama yedıkten sonra gaz sancısı tutunca dahada aglıyordu

Ya çok şükür gelip geçmiş o günler canım ikinizde rahata ermişsiniz

Annen yakınsa o gelir kalır bebek dogunca geceleri veya eşin ne zaman evde yoksa.vardiya sistemi biraz zorlayabilir belki ama durumuna göre bakarsın.degisme imkanı varsa degistiriverir olmazsa

Annen yakınsa o gelir kalır bebek dogunca geceleri veya eşin ne zaman evde yoksa.vardiya sistemi biraz zorlayabilir belki ama durumuna göre bakarsın.degisme imkanı varsa degistiriverir olmazsa
Kız bu memur milleti ne zorlanacak bugün sabah işe gitse akşam geliyor yarın akşama kadar evde yarın akşam gidiyor sabah geliyor iki gün evde o zorluk garibim özel sektörde
Olmazsa önce vardiyalı deneyelim baktık zorluyor gündüze geçeriz demi daha mantıklı

Heh bende öyle dediydim zaten bacım yoksa memurun zorluğu olmuyor pek fazla.vardiya sistemi zorlarsa sizi diye.olmadi geçer gündüze işinize nasıl gelirse.imkan var sonucta

Heh bende öyle dediydim zaten bacım yoksa memurun zorluğu olmuyor pek fazla.vardiya sistemi zorlarsa sizi diye.olmadi geçer gündüze işinize nasıl gelirse.imkan var sonucta
Öyle kuzum
Ya bana yavaş yavaş ninni söyle diyorlar alışırmış sese benim ses hiç yanık değil sizde var mı böyle duyumlar

Öyle kuzum
Ya bana yavaş yavaş ninni söyle diyorlar alışırmış sese benim ses hiç yanık değil sizde var mı böyle duyumlar
Evet artık duymaları başladı ama bana hiç öyle diyen olması.soylesekmi naapsakbenim ses iyidir unvde amator olarak canli muzik yapardik

bende kullaniyorum uzerine fondöten sürüyorum bi nebze kapanıyor

ya ınsan bebek ıcın uzuluyor cocuk gece gunduz aaglıyor gaz sancısından dr gıttık ultrason cekıldı gazdan dolayı organlar goruntulenemedı dıye sonuc geldı oyle boyle gaz dedıl uyuyamıyordu
bizimkinde de aynıydı ama ben gaz yapan ne varsa yemeyerek çocuğun çoklu gıda alerjisi olduğunu tespit ettim doktora götürdük belirtileri anlatınca doktorda teşhis koyup diyet önerdi evde süt yoğurt tüketmezdim çikolata yemezdim netten okumuştum gaz yapar diye gezmeye gider bir bardak ayran içerdim evde artık gece ikilere kadar ikimizde hüngür hüngür ağlardık 2,buçuk aylıktı süt ürünlerinin tamamını kestim bıçak gibi ağlama geçti denemek için tüketiyordum sonra gene aynı acıyı çekiyordu morarsana kadar ağlıyordu artık ağzıma vurmadım çok fenalaşınca. oğlum on aylık onayla kadar katı diyet yaptık çok zor gerçekten gazlı bebek inş bunlar uslu sağlıklı olsunlar lütfennn

Arkadaşlar ben doktora omega takviyesi sordum imom dedi ama bu imomda decavitin içindekiler de var. Acaba fazla gelir mi ki? Beraber kullanan var mı

Yaa ben de bugün aynı hastanede başka bi doktora gittim. İkili test sonucumu gösterdim. Riskler düşük çıkmış ama bu kesin bebek sağlıklı demek değildir dedi. Yüksek ihtimalle sağlıklı ama eğer ben %100 emin olmak istiyorum derseniz prenatest öneririm dedi. 40 yaşında bi hastası ikili test fln yaptırmamış ne olursa razıyım demiş down sendromlu doğmuş şimdi perişanlarmış. Yaştan dolayı öyle olduğunu düşünüyor ben de 34 yaşında olduğum için tek risk faktörü yaşın diyor. Prenatest 3 bin liraymış. Koldan alınan kanla bakılıyormuş.
3lü 4lü test yaptırmana gerek yok onlar zaten 2liyle aynı mantıkta çalışıyor sadece ihtimal veriyor dedi sen zaten 2lide o ihtimali görmüşsün dedi .
Bu arada %100 erkek dedi :)

Bence sonuçlar yaştan dolayı riskli çıkıyor olabilir.sonucta her 40 yaşında birinin çocuğu illaki down sendromlu doğacak diye bir kaide yok.ki benim arkadaşım 28yasindaydi çocuğu down sendromlu doğdu ve daha nice genç yaşta olanlar..testler kesin sonuç vermiyor evet taktiri ilahi herşey lakin aldirilmayi düşünülmuyorsa bence yaptirmaninda bir manası yok gibi geliyor

Bana da onu bırak decavite geç devlet karşılıyor ona boşuna o kdr para verme aynı ikisi de dedi :/
Ben decaviti de parayla alıyordum. Ama bugün ikisini birlikte kullanabilir miyim diye bakarken saglık ocaklarında verildigini öğrendim. Bunu araştırıcam. Ama ikisi birlikte kullananlar var. Decavitte omega 3 yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…