2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben dün perinatoloğa gittim, çok daha ayrıntılı bir şekilde ultrasonla baktı ve o kan testini yaptırmama gerek olmadığını gayet sağlıklı göründüğünü yaşla otomatikman riskin yüksek çıktığını söyledi. Banada cinsiyet %90 erkek dedi.

Biz çok acemiydik ilkinde emdikten sonra gazini almayi ihmal ediyorduk aman dikkat diyorum ilk bebeği olanlar emzirme döneminde sık sık yüz üstü yatirip sırtını sivazlayin...
Ayy inşallah insallahhh
Kesinlikle memeden sonra ilk işim gaz almak olacak
Bebekler kız mı erkek mi canım senin?

Kesinlikle memeden sonra ilk işim gaz almak olacak
Bebekler kız mı erkek mi canım senin?
Benim ilki erkek 22 aylık bu daha belli değil canim kız hissediyorum ama bakalım merakla bekliyoruz.. Allah im sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..

Evet banada mecburi diye bişey denmedi hatta üzerinde cok durmadı minyon bir bebek olacak dedi ki bende minyonum ama eşim uzun o ayrı. Aynen oğlumdada cok sukur Bi sıkıntı yoktu. Nst için gittiğimde hep sancım cıkıyor Du ama ben bişey hissetmiyorum 30.haftalarda belki öncede oluyordu ama Nst cekilmedi onu bilemiyorum. O yuzden ciğer geliştirici oldum progestan aldım Bi süre. doğunca belki de o yuzden kuveze girmedi cok şükür son haftalar cok kıymetli cunku durabildigi kadar durmasında fayda var. Hayırlısı bakalım kızım bana ne sürprizler yapacak acaba

Balgam için önerebileceğiniz güvenilir bir yöntem var mı. Çok rahatsız ediyor ve öksürük yapıyor
Geçmiş olsun ben 2 tane sarımsagı ezip cok az zeytinyağı ile karıstırıp 1 gece buzdolabına bekletip gece yatarken sadece ayak alt tabanına sürüp corap giyip yattım 3.gün yeşil balgam normale dondu 5.günde oksürügüm kesildi oğluma da yapıyorum oksurunce tavsiye ederim

Ya ben şöyle 4 5 yaş olsun istiyordum sütten keseyim biraz rahatliyim derken sürpriz oldu..
Öyle deme canım ya daha öncede yazmıştım sanırım bizim kardeşler arası çok yaş farkı var en az abimle o da 5 yaş düşün. Birbirimizden bağımsız çağda büyüdğk sanki ben cesaret edebilirsem aralarında en fazla 3 yaş olsun istiyorum

Ben omega 3 takviyesi almam gerekir mi dedim. O da evet verelim dedi. Imom varmış sanırım dedim ben de tam onu verecektim dedi. Öyle oldu.

Sizin ense kalınlığı kaç mm ölçülmüştü?? Benim de yaşım 32 ense 2.6 ölçüldü ?? Ense jalınlığı ölçmek uzun bir işlem mi benim bir dk ölçtü devlet hastanesinde
1.4 mm ölçüldü benim ultrason bulguları gayet güzeldi. Bazı drlar sadece burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıp test yaptırmanıza gerek yok diyor. Benim yaşım 34. Yaş ilerledikçe risk artıyormuş. İlla öyle olacak diye bişey de yok tabi. Allah kimseye yaşatmasın hepimzinki sağlıklı sıhhatli gelsin

Benim ense kalınlığı korkutuyor beni herkesin ortalama 1.5 falan .

15+2 DE ERKEK DEDİ AKŞAMINA BAŞKA DOKTORA GİTTİM NET OLSUN DİYE O DA ÖYLE DEDİ.BİR OĞLUM VAR GÖNÜL İSTERDİ Kİ BİR DE KIZIM OLSUN AMA NASİP DEĞİLMİŞ 3.YE ARTIK

15+2 DE ERKEK DEDİ AKŞAMINA BAŞKA DOKTORA GİTTİM NET OLSUN DİYE O DA ÖYLE DEDİ.BİR OĞLUM VAR GÖNÜL İSTERDİ Kİ BİR DE KIZIM OLSUN AMA NASİP DEĞİLMİŞ 3.YE ARTIK
İnsan Oğlu her ikisinide tatmak istiyor. Oğlu olan kız, kızı olan oğlum olsun istiyor. Benimde bir oğlum var ikinciyede erkege benziyor dedi. Nasipten başka yol olmuyor. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş. 3. Ye nasip diyoruz ama yada oda erkek olursa diye de insanın aklından geçiyor

Benim ense kalınlığı korkutuyor beni herkesin ortalama 1.5 falan .
Korkma canım sağlıklıdır Allah’ın izniyle . Benim oğlanın da ense kalınlığı 0.9 mm çıktı doktorum gayet güzel olduğunu söyledi ilk başta düşündüm acaba düşük mü diye sonra kızdım kendime olsa doktor söylerdi diye . Kafana takma bebişin hisseder

Katılıyorum kız olsun çok istedim erkek nasipmiş
Eşime dedim bi dağdakine Kıbrıs a gidelim orada tüp bebekte cinsiyet seçimine izin veriyolar diye

Katılıyorum kız olsun çok istedim erkek nasipmiş
Eşime dedim bi dağdakine Kıbrıs a gidelim orada tüp bebekte cinsiyet seçimine izin veriyolar diye
Nasip olamayacaksa seçilen tüp bebek bile tutmaya bilir yada tutup dogmayip nasip olmaya bilir. Rabbim herseyi en iyi bilen eden. Çok şükür Rabbim verdi. Hiç olmayanları düşünmek gerekir. Rabbim saglikli sihhatli bir sekilde elimize almayi nasip etsin. Yine de işte herkesin gönlünden geçen birsey oluyor insanin doğasında var

Bende doktora gitmeye korkuyorum 16.haftada gel cinsiyete bakalım dedi. oğlum var 7 yaşında ya erkek derse diye insan gerçekten farklı olsun istiyor 3.çocuğu da düşünmüyorum bunu bile zar zor düşünerek karar verdim artık kısmet tabi erkek senesine denk gelmekte ayrı bir şans gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…