2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İnşallahhh canımm ya o günler sanki çok uzak ama düşününce bu kadar hafta bile su gibi geçti gitti
Tabiki çabucak geçiyor zaman. Kesesi kalp atışı ensesi burnu derken 4aylik olduk sonsuz şükürler olsun. Balayi basliyor artik bize tadini cikaralim daima olumlu düşünelim çok kolay ve zahmetsiz bir doğumun ardından sağlıkla sihhatle kavuşalım yavrularımıza.sonrada burda gaz uyku konuları acariz

Demi ya daha kendini görmek için haftada 3 kez doktora gittiğimi hatırlıyorum neyseki bu balayı yaza denk geldi o konuda da şanslıyız
İnşallahhh kimsenin bebeği kolik olmaz ya ben çok korkuyorum kolik bebekten

Merhabalar . İnşaAllah saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi.

Bu arada benimde size benzer oldu ama henüz sonu belli değil.
12. Haftada ikili test için gittik .
Cinsiyet konusu da bir çıkıntı görünmüyor dedi.
kız olma ihtimali var tam göremiyorum ama daha sonraki haftalarda kesinleşir dedi.
Bizde şimdi kızımız olucak dye alıştırdık kendimizi .
Sizin kesin kaçta erkek dediler.
Bizi kininde degişme imkanı varmıdır aceba .
Tabi kız da erkekte ikisinide çok seviyorum ama işte anne olarak insan merak ediyor nasıl bir melegi olacagını

Canım bu ak en iyi anlatan tanımı bu:
Anne-babayı en çok zorlayan rahatsızlıklardan biri olan kolik, bebeklerde en sık görülen uzun süreli ve ataklı ağlama krizleridir. Kolik ağlaması normal ağlamadan farklıdır. Kolik olan bir bebeği sakinleştirmek neredeyse imkansızdır. Bazen gece yarılarına kadar devam edebilir, hatta 24 saat süren ağlama nöbetleri de görülebilmektedir.

Ayy Allah korusun.neden oluyormuş sebebi yok mu ki

Demi ya daha kendini görmek için haftada 3 kez doktora gittiğimi hatırlıyorum neyseki bu balayı yaza denk geldi o konuda da şanslıyız
İnşallahhh kimsenin bebeği kolik olmaz ya ben çok korkuyorum kolik bebekten

benım ılk bebegım kolıktı kafayı yıyorudum

Aşırı gaz problemi diye de biliyorum canım ama geçmiyor işte gaz bile çıkarsa çocuk sürekli ağlıyor arkadaşımın bebeği öyleydi neyseki 3 veya 6 ayında hafifliyor ama ömürde gidiyor valla
Allah korusun Rabbim her konuda sağlıklı kılsın yavrularımızı insaALLAH

Oyy kıyamam canım ya benimde çok gözüm korktu kızın halini görüyordum rwsmen6ruh gibiydi inşallah bu bebişte olmaz rahat edersin
ya ınsan bebek ıcın uzuluyor cocuk gece gunduz aaglıyor gaz sancısından dr gıttık ultrason cekıldı gazdan dolayı organlar goruntulenemedı dıye sonuc geldı oyle boyle gaz dedıl uyuyamıyordu

ya ınsan bebek ıcın uzuluyor cocuk gece gunduz aaglıyor gaz sancısından dr gıttık ultrason cekıldı gazdan dolayı organlar goruntulenemedı dıye sonuc geldı oyle boyle gaz dedıl uyuyamıyordu
Ya garibim ağrısı sızı olmasa ağlar mı o kadar ultrason bile görüntülemiyor diyorsun ne kadar çok gaz varmış öyle bizim arkadaşa en son eski araç varsa çukurlarda dolanın dediler

Amin inşallah kuzum ya aslında tam olarak sağlık problemi gibi de değil ama çok sancılı bir süreç işte
Neyse kötü şeyler getirmeyelim aklımıza daima olumlu daima pozitif olalimbizimkiler daha parti duzenlicekler,kudurcaklar bizide önlerinde arkalarında ziplatcaklar

Neyse kötü şeyler getirmeyelim aklımıza daima olumlu daima pozitif olalimbizimkiler daha parti duzenlicekler,kudurcaklar bizide önlerinde arkalarında ziplatcaklar
Aynen canım sen bana bakma hatta arada böyle deyince yaramazlıklarını söyle herşeyi unutuyorum kız biz bunların ardına yetişemeyiz bunlar folik asit bebesi bizi oyum oyum oynatırlar

Aynen canım sen bana bakma hatta arada böyle deyince yaramazlıklarını söyle herşeyi unutuyorum kız biz bunların ardına yetişemeyiz bunlar folik asit bebesi bizi oyum oyum oynatırlar
Folik asit ve omega 3 bebeleridipçik gibi zıpkın gibi olurlar ben baba konusunda şanslıyım ya benimki iyi oyalar onu.alir gider azcik keyif yaparım bende

Ne güzel ya tam gün mü çalışıyor canım eşin vardiyalı mı?
Tam gün kendi şirketimiz zaten sıkıntı olmuyor gelme gitme konusu.kendi yeğenlerinden biliyorum adam yorgunluğunu çocuklarla atıyor herkes çok şanslısın diyor çok şükür sonsuz şükür Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…