2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Olabilir canım çünkü hiç rahatlamıyor bebekler. Bize de bugün tahminen erkek dedi doktorumuz ben kitabı alayım inşallah işe yarar bizde de

Olabilir canım çünkü hiç rahatlamıyor bebekler. Bize de bugün tahminen erkek dedi doktorumuz ben kitabı alayım inşallah işe yarar bizde de
aslında kitapta büyüklerin dediği kundaklama yöntemini savunuyor temel mantık bebekleri anne rahmindeymiş gibi hissettirebilmek çünkü kolik in nedeni dünyada olmakmış :)

aslında kitapta büyüklerin dediği kundaklama yöntemini savunuyor temel mantık bebekleri anne rahmindeymiş gibi hissettirebilmek çünkü kolik in nedeni dünyada olmakmış :)
Hadi canım bende 31 oldum hala garipsiyorum dünyayı hakları var o zaman
Şimdiki bebekler kundaklamayı da sevmiyor benim yiğenim ve arkadaşın bebeğini kundaklayamadık minnacık elleri bile çıkarttılar ağlamaktan susmadılar

Bırlıkte büyüyecekler artik en azından oyunlar oynarlar sıkılmazlar diyeteselli ediyorum

15+2 DE ERKEK DEDİ AKŞAMINA BAŞKA DOKTORA GİTTİM NET OLSUN DİYE O DA ÖYLE DEDİ.BİR OĞLUM VAR GÖNÜL İSTERDİ Kİ BİR DE KIZIM OLSUN AMA NASİP DEĞİLMİŞ 3.YE ARTIK
Aynen benim de oğlum var eşimle ben kız olmasini çok istiyoruz.. Biz daha öğrenemedik sağlıklı olsun da insallah Allah im gönlümüzde olani da nasip eder bize..

benimki de illa kollarını çıkarırdı bende o şekilde kundaklardım ama kesinlikle daha rahat uyuyor kundaklı olunca zaten sadece kundak yeterli olmuyor

@
kesinlikle gazlı bebeklerde uyku problemi kronikleşiyor biz memeyi bıraktık yeni düzene giriyor oda geçer iki kere odasına çağırır mutlaka giderim yanına geri devam eder uykusuna en düzenli hali bu seninki daha küçük 2 yaşında girer inş düzene tavsiyem emzirmeyi bırakırsan geçen öncesi tok tutan birşeyler yedirmen gece su dışı birşey vermemen emzirmeden beter eziyet olduğunu söylüyorlar
bende doktoruma ilk gittiğimde bunu normal istediğimi söyledim Doğumun üzerinden 2 yıl 9 ay geçmiş olucak tabi olur dedi hiçbir sıkıntı yok dedi bakalım zaman şartlar ben gösterecek

Benimde ilk dogum zorunlu sezaryen di. Gittiğim Dr ssvd yaptırıyor. Benim de aklımdan geçiyor. Daha hic konuşmadik konuyu ama hersey yolunda olursa sıcak bakıyorum

Benimde ilk doğumum sezeryandı. Doktorum ultrasonla baktığında yerin güzel iyileşmiş normal deneyebiliriz istersen dedi. Yok dedim ben almayayım hiç

Amin canım benim inşallah

Kizlar 14+5 im bugun kasik agrim cogaldi gibi. Dayanilmyak gibi degil de bariz hisettiriyor. Minicikde pembe lekem pldu akintiyla birlkte cok minik . devami gelmedi. Sizlerde oldu mu endiselenmeli mym?

17.haftamıza girmiş bulunmaktayız ve ara ara eğilip kalkarken göbek çevresi etrafında batma oluyor bazende sertlik..bebegin oraya kadar gelmiş olabileceğini düşünmüyorum.normalmi sizce arkadaşlar bu durumu yaşayan oldumu?

Kizlar 14+5 im bugun kasik agrim cogaldi gibi. Dayanilmyak gibi degil de bariz hisettiriyor. Minicikde pembe lekem pldu akintiyla birlkte cok minik . devami gelmedi. Sizlerde oldu mu endiselenmeli mym?
İstirahat et canım yormuşsun zorlamışsın kendini ileri haftalar diye nasılsa rahat davranıyoruz ama hala düşük riski var yarın özeldeyse doktorun ara istersen

Benim karnım biraz çıkınca arkadaşıma dedim ya bu çocuk hala aşağıda yukarı doğru hamilelik karnı nasıl oluşturabilir diye. O da mantıken aşağıda rahim.ve bebek büyürken diğer organları da yukarı itiyor dedi. O hissettiklerin başka organların olabilir

Evet doktor bakarken de göbek deliğinin 4-5cm altında bakıyor ultrasonla.ki kaldı ki göbek deliği çevresi nerdebende dün epey araştırdım bebek büyüdükçe bağırsaklar mide kenara çekilip bebeğe yer acarmış bencede onların batması olabilir,zaten her zaman olmuyor ara ara eğilip kalkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…