2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

benım emmeyı 10 aylıkken bıraktı kendılıgınden mama verıyorum cnm gecetok tutan ne verebılırım mamada versem 5 gbıfalan zor dayanıyor sabah karsı yıne kalkıp mama yapıyorum

benım emmeyı 10 aylıkken bıraktı kendılıgınden mama verıyorum cnm gecetok tutan ne verebılırım mamada versem 5 gbıfalan zor dayanıyor sabah karsı yıne kalkıp mama yapıyorum
Daha küçük birkere normaldir heralde acıkıp uyanması benimki 40 dk bir emerdi öyle bir uyku problemi sanmıştım ondan öyle söyledim ben uyumadan hemen önce irmikli sütlü muhallebi yedirirdim baya işe yarıyordu öğlen uykusundada işe yarıyordu şimdi bile hala yaparım yaptığım zaman 2,3 saat uyur öğlen

canım yanlış hatırlamıyorsam seninki 13 aylıktı henüz küçük o yüzden acıkıyor olabilir büyüdükçe bırakacaktır bence

Bayanlar artık yavaş yavaş göbüşlerimiz belirginleşmeye başladı.

Çatlaklar için birşeyler kullanmayı düşünüyormusunuz
ve ne önerirsiniz.

İlk bebegim olucak bu nasipse o sebeple baya tecrübesizim .

Tecrübe ve bilgilerinizden istifade edelim

eğer o göbek çatlayacaksa ne kullansan boş sadece geciktirmiş oluyorsun son haftasında çatlayanları tanıyorum ama ekstra hormonlara bağlı basen bacak çatlakları oluyo onları önlersin ben çatlamaya aşırı müsait olmama rağmen önleyebildim çok şükür hindistan cevizi yağı katkısız doğal çok kullandım. Ben oğluma tereyağı yaparken en güzel nemlendiricinin taze tereyağı olduğunu fark ettim müthiş bir nemlendirici ve uzun süre etkili kesinlikle kokmuyor taze olduğu İçin

canım benim zaten genetik olarak bacaklarımda hep var neler kullanmadım bir bilsen ama bana mısın demedi.. yine de insan böyle bir durumda kullanmadan edemiyor tabi bende farmasinin aynısefa yağlı nemlendiricisini kullanıyordm şimdi bir de hindistan cevizi yağını ekledim. ilerleyen zamanlarda frei oil markasını kullanmayı düşünüyrm. bari göbeğimi kurtarsam

Kızlar merhaba
3 lü tarama testi sonucum çıktı ve nöral tüp defekti riskim yüksek çıktı . Yani afp değerim .yarın detaylı ultrasona gireceğim umarım korktuğumuz sonuçlar almayız... moralim bozuk ...

Kzılar geçen gün yazmıştım ense kalınlığı çıktı diye dün yine domtra gittim ensesi 2.2 çıktı doktor notmal dedi. Çok ferahladım. Eğer sonucu böyle çıkan varsa hemen sakın üzülmesin tecrübeli başka doktorlara ölçtürsün mutlaka. 3 haftam zehir oldu bu yüzden. Bu arada kızım olacak

Ben bu testelre hiç gğvenmiyorum. Ben de 3 hafta önce ense kalınlığı yüzünden hayatu zindan ettim kendime. Ama bu hafta doktor normal dedi. Ben 3 lü test hatta ayrıntılı ultrason bile yaştırmayı düşünmüyorum stresten başka bir şey değil. Yüreğini ferah tut. 2li test 3 lü den daha güvelinilir miş . Hatta 2li iyse 3 lü yaptırmayan doktorlar var

Yaa evet doktor erkek bebeklerde aFp değeri yüksek çıkabiliyor dedi . Ama tabi bu arada ben hamile kaldığımda folik asit değerim de çok düşük çıktı çok dikkatli besleniyor olmama rağmen . Biraz da bu tedirgin etti beni . İnşallah yarın iyi haberler alırız .

Canım folik asit depolanan bir vitamin değil ki tahlil yapıyorlar o gün az tüketmişsin demekki depolanmadığı için zaten günlük hergün dikkateetmemiz lazım folik asit alımına ablamdada sonuçlar aynı kötü çıkmıştı hamdolsun sapasağlam oğluşu ama stresten gebelik şekeri ve erken Doğum kötü yanı oldu bende ozaman netten araştırmıştım bu tahlillerin pek güvenilirliği olmadığını 8 sene önce ozaman ben asla yaptırmıcam diye karar almıştım ablamın arkadaşıda aynı zamanda hamileydi hatta onunki daha yüksek bir sonuç çıkmıştı onunda dünyalar tatlısı bir kızı var ayrıntılın çok güzel çıkacak gör bak

Merhaba herkese.Çok aktif olamıyorum maalesef iş yoğunluğundan.Yaz dönemi biraz daha sakinler de sohbete katılırım diye umuyorum.
Cinsiyet için anket açılmış hemen katıldım:)
Geçen cumartesi kesin olarak öğrendik.Erkek bebek bekliyorum.Allah sağlık sıhhat versin,ömrü güzel olsun en büyük dileğim bu.Kızım olsun çok istiyordum, nasip olmadı. Biraz buruk hissediyorum, sonra da aklıma kötü kötü şeyler geliyor Allah esirgesin.Hormonların etkisi midir bu?Benim gibi olan var mı aranızda

Evet ben sipariş verdim kargolar yolda.
Hindistan cevizi yağı
Kakao yağı
Tatlı badem yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Avokado yağı
Zeytinyağı
E vitamini
Ben bunları 20şer ml e vitamini de ampul şeklinde ekleyerek sprey şişesine doldurup her sabah ve her akşam sürmeyi planlıyorum.

Daha önce kullanmış mıydın bunları?Ben hindistan cevizi yağı aldım.Bio-oil,bepantol f ve mustela ile dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum

Daha önce kullanmış mıydın bunları?Ben hindistan cevizi yağı aldım.Bio-oil,bepantol f ve mustela ile dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum
Kullanmadım. Ama o çok pahalı çatlak önleyici kremlere gerek olduğunu düşünmüyorum. Bir arkadaşım böyle kendisi yapıp kullanmıştı. Çatlağı oluşmadı. Benim de çok çatlak olacak bir yapım yok. O yüzden deriyi nemlendirmenin yeterli olacağını düşünüyorum bir de doğal olsun istedim tabiki.

Çatlamaya müsait bir yapın yoksa dediğin gibi sadece nemlendirmen de yeterli olabilir tabi.Benim maalesef kilo alımından dolayı bile eskiden gelen çatlaklarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…