2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kakao yağı ve e vitamini deriyi baya besliyormuş biraz araştırsana iyi gelebilir belki
Kızıma hamileyken gerçek kakao yağı kullanmıştım sabun gibi onu sürüyordum karnıma çatlağım olmadı ama genetik birazda bizde,cildiniz yağlıysa çatlama olmuyor...

Hayırlı olsun kesinleşmiş cinsiyetiniz sağlıklı olsunda artık nasipte ne varsa o oluyor.
Bende senin gibi olan kocam var canım ondaki hormon benden fazla bence
Bize doktor yanılma payım var diyerek erkek dedi çevremdeki herkeste erkek diyor bu karın öne mi ne çıkıyormuş erkekte ultrasonda yüzü ekrana dönük oluyormuş ona dayanarak erkek diyorlar. Bi garibim kocam kız dedi kız istedi morali bozuluyor hemen erkek denilince
Bense hiç beklenmedik şekilde meraksızım cinsiyete sizin gibi hormolara bağlıyorum

Yaaa nasıl moral oldu bana bu yazdıkların Allah razı olsun . İnşallah çok iyi çıkar ayrıntılı . Yarın 11:30 da randevum. Eve geçince yazarım sonucunu

Benimde ilk doğumum sezeryandı. Doktorum ultrasonla baktığında yerin güzel iyileşmiş normal deneyebiliriz istersen dedi. Yok dedim ben almayayım hiç
benimkisisezeryan yanlısı galiba direk 38.haftada alırız dedi gaiba bir arkdaşımın doktoruna görünücem

Benimde ilk dogum zorunlu sezaryen di. Gittiğim Dr ssvd yaptırıyor. Benim de aklımdan geçiyor. Daha hic konuşmadik konuyu ama hersey yolunda olursa sıcak bakıyorum
arkadaşım hastanede bile yatmadı anne oldugumu şimdi anladım diyor birde tatmak lazım o duyguyu ya

ben ilk doğumumda 3 gün ugrastılar ama başaramadım o yüzden orada yaşadıklarım psikolojımı bozmustu normal dogum mu aman aman diyordum .inşallah normal yolla olur da bir ameliyat daha geçirmemiş oluruz

Evet hep diyorum ki Allah erkek nasip ettiyse bir hayır vardır muhakkak. Ama bu burukluk neden geçmiyor anlamıyorum

Evet hep diyorum ki Allah erkek nasip ettiyse bir hayır vardır muhakkak. Ama bu burukluk neden geçmiyor anlamıyorum
Çok normal gönlünden geçen bir cinsiyet vardı şuan onu çok hissetmiyorsun varlığını sadece ultrasonda fark ediyorsun zamanla onu hissedince fikrinde değişecektir
Yani Allah bana evlat verdi kıymet bilmiyorum gibi düşünme tamamen insani bir duygu yaşıyorsun ve bu kadar hormon değişikliği olan bünyede bu hisler çok normal canım

Benim vücudumda kilo alıp vermekten dolu Çatlağım var zaten o yüzden hiç takmıyorum
Bir arkadaşım yakın zamanda bebişlerini kaybetti kendine frei öl diye bir Alman markası çatlak kremi almış onları verdi gerilmesin diye süreceğim bakalım

İnşallah çabuk atlatırım bu süreci. Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Bu kesin hormonlardan:)
Çok teşekkür ederim. Okumak çok iyi geldi.

Çok çok aşırı karışık duygular yaşıyorum . Erkek denilen bebeğime kız dedi bugün doktor . Nöral tüp defekti yok ama akciğer altında parlaklık görüldü .

Sıkma canını inşallah önemli bir şey değildir.Moralini yüksek tur.İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
Çok çok şaşkınım ama ne düşüneyim bilemedim ..bir yandan kızım hastalandı ateşlendi bir yandan erkek sandığımız bebeğimizi kız denildi. Bir taraftan spina bifidadan korkarken o yok diyip akciğerde parlaklık görülmesi huzursuz etti . Bir doktora daha gideceğiz en kısa zamanda artık . İnşallah içimiz rahatlar .

ay nasıl yapıyorsun cnm tarıf versene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…