2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar Şimdiden ayrıntılı ultrason derdine düştüm
Ankaradayım radyolog yerine perinatolog baksın istiyorum ama onların da fiyatı uçmuş ortalama fiyatlı iyi bir perinatolog önerisi istiyorum . Buna konu bile açılır hee baya tutar

gözün aydın Allah sağlıkla imtihan etmesin çok sevindim İnan

aslında nasıl olacagını bılmememden oldu sürekli ıkınmaya çalısıyordum ve suyum yoktu 3 gün aç susuz kalınca yapamadım haliyle ama saglıklı bir bebeğim oldu buna da şükür
EN önemlisi o arkadaşım nasılsa şimdi imkan var normalin önü açık deneriz yine şartlar el verirse görümcem 20 yıl önce sezeryan ondan bir buçuk yıl sonra doktor normal olursan ikinizde ölüsü getirirler demiş ama o evde normal doğum yapmış ebeyle üçüncü de yine bir buçuk yıl sonra evde tek başına normal olmuş olacağı varsa olur olmazsa sezeryanda büyük nimet

Doç . Dr. Metin altay i bir araştırın bence . Ben ona gitmedim acil olduğundan ama gerçekten fiyatlar çok çok uçmuş. Eyüp ekici de iyidir sabahta ona gittim ben ama teşhisi net olarak koyan perinatolog oldu

Kızlar benim gibi haşere küçük bebeği olup araba kullanan varmı araba almayı düşünüyorum ama oğlumdan çok korkuyorum bıkmadan usanmadan kurcalama meraklısı kazaya sebep verir diye endişe ediyorum oto koltukta imkanı yok durmaz eşimin arabasında ön arka mekik tokuyor zaptetmek mümkün değil

1 yasindan beri oto koltuguna oturtuyorum. Evet ilk zamanlar zor oldu alismasi ama hr defasinda kararli davranip anlattim. Cok sukur alisti. Ben araba kullanıyorsam kesinlikle oto koltuğunda oluyor. Bazı anneleri görüyorum ön koltuğa oturtup gidenler var. Tedbirli olmak lazım her daim.

Çatlasa da patlasa da o oto koltuğunda oturacak. Sonradan ömür boyu ben ağlayacağıma 10 dk o ağlasın.
Bazen çok severek oturuyor, bazen küçük rüşvetler veriyorum. 9. Aydan beri hayatı oto koltuğunda geçiyor. İpini çekince şarkı söyleyen bir oyuncak almıştım rossmandan onu asmıştık arabaya, o arkadaşlık yapıyor bize. Uzun yola çıkarsak mutlaka oyuncak yada watermagic boyama kitabı veriyorum eline, daha da durmazsa Youtube...

Alıştırmakla ve istikrarlı davranmakla alakalı 6 aydan itibaren oturdu ve hatta biraz abarttık sanırım 6 yaşına kadar koltuğunda oturdu .Bizim babamız çok pinpirikkidir ve otoriterdir kesinlikle taviz vermedi arkadaşında dediği gibi ben ağlayacağıma o ağlasın

Sağolun kızlar ağlaması zaten sorun değil ama oto koltuk kilitlerinide açtığı İçin danıştım biz çözümünü bulduk

Mide bulantısı ve kusmaları hala devam eden var mı? Benim hala geçmedi
Canım geçmiş olsun benim geçti bazen çok yiyince oluyor o da normal . Bazı gebelerin son aylara kadar devam edebiliyormuş dün 7 aylık bir tanıdıkla konuştuk bulantıları hala devam ediyormuş .. Çok rahatsız ediyorsa doktorunla bi görüş ilaç veriyorlar rahatlatmak için .

Kaç yaşında?Alıştırmak lazım da yöntemini bilemicem:)

Kaç yaşında?Alıştırmak lazım da yöntemini bilemicem:)
2 yaş 3 aylık ve 8,5 aylıktan beri yani tutunup kalkmaya başladığından beri ilgi alanları yaramazlıkları hep aynı bıkmıyor aşırı kurnaz Ama Doğumdan önce alıp oto koltuğa alıştırmya çalışıcaz mecbur ve tedbir maksatlı 2 kapılı araba almayı düşünüyorum çünkü oto koltuk kilidinide açıyor kapı açmak ve camı açmak en büyük hobisi asla bıkmıyor tehdit takdir hikaye vs hiçbir işe yaramıyor bakalım beraberken aşırı kuduruyor babasıyla giderken koltuktan kımıldamıyor belki benimle yalnızkende durur. Nette anneler çok güzel yöntemler anlatmışlar denicez hepsini tek tek

HAKLISIN ARKADAŞIM DENEMEKTEN ZARAR GELMEZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…