2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
canım yanlış hatırlamıyorsam seninki 13 aylıktı henüz küçük o yüzden acıkıyor olabilir büyüdükçe bırakacaktır bence
evet cnm oyle dr gece beslenmesını kesmelısın dıyor ama cocugu tutamıyorum kı dun gece 1..30da 3 e kdr sureklı uyandı en son mama dıye agladı verdm sabaha kdr uyudu

Bende normal doğum isteyenlerdenim herkese sezeryan kolay gelir ben normal olsun ağrıya dayanırım diye düşünüyorum .Oğlumda sabah su gelince hemen gittik hastaneye kurban bayramının ilk günüydü .sabah 10 da gittik ama sancı yok suni sancıyla son bir saatte ağrı çektiğimi hatırlıyorum.Akşam 6 gibi doğdu oğlum.bayağı bekledim hastanede çok canım sıkıldıydı .Gelen doğurdu gelen doğurdu ben bekledim 8 saat .İnşallah bu çabuk olur o kadar beklemem ikinci daha kolay diyorlar ama bilemiyorum.

Bende o marka nin çatlak kremini aldım. Kullanmaya başladım inş iyi gelir. Gerçi ilk hamielligimde 2 3 tane ancak oluştu. Az kilo aldım ve doğuma girdiğimde 6 aylık bir hamilelik karnı vardı. İnş bunda da çok kilo almam.

Canim bence bunları hiç dert etmeyin.Allah aşkına annelerimiz zamanında böyle testlermi varmış hepsi sapasağlam doğurmuş büyümüşler Allah razı olsun.nolursunuz tevekkülü elden bırakmayın,bu testlerede çok fazla kafaya takmayın.kendiniz iyiyseniz bebeginizde iyi olur.saglik dolu günlerimiz olsun evlatlarimizlahayırlı nurlu bol dualı cumalar

Benimde kasıklarımda çatlak oldu malesef ilk hamileliğimde karnımda hiç yoktu. Ama şimdi bakıyorum ilk zamanlar belirgindi şimdi pek belirginliği kalmamış birşeyde kullanmak istemiyorumkrem falan zaten önceki gibi çok bir iştahım yok ilkinde 16 kilo almıştım bunda o kadar alacak gibi durmuyorum. Kiloyla alakalı sanırım çatlak .

ben ilk doğumumda 3 gün ugrastılar ama başaramadım o yüzden orada yaşadıklarım psikolojımı bozmustu normal dogum mu aman aman diyordum .inşallah normal yolla olur da bir ameliyat daha geçirmemiş oluruz
inş şartlar el verirse neden olmasın başaramadım neden diyorsun ki 3 gün uğraşmışsın sonuçta olacağı varsa olurdu hayırlısı böyleymiş inş ikinci gönlümüze göre olur sağlıklı bir şekilde
geçmiş olsun canım bizde bayramdan beri hastalıkla uğraşıyoruz yine salgın var akciğerde parlaklık ne manaya geliyormuş bilgim yok çok ciddi birşey değildir inş

buzmavileylak göz kararı İnan yinede kabaca bir buçuk bardağı süte 2 yemek kaşığı dolusu irmik bir buçuk yemek kaşığı şeker atıyorum Küçükken şekersiz yapıyordum üzerine bal döküyordum irmiği fazla gelirse sütle açıyordum kıvamını

evet cnm oyle dr gece beslenmesını kesmelısın dıyor ama cocugu tutamıyorum kı dun gece 1..30da 3 e kdr sureklı uyandı en son mama dıye agladı verdm sabaha kdr uyudu
canım o halde bir kaç gece uykusuzluğu göze alıp mama vermeden uyutmaya çalışacaksın çok zor bir kaç gece olur ama alışır allahın izniyle

bende deneym belkı gece mama maamaaaa dıye aglamaz :)))

canım o halde bir kaç gece uykusuzluğu göze alıp mama vermeden uyutmaya çalışacaksın çok zor bir kaç gece olur ama alışır allahın izniyle

bakalm cnm geecetok tutan tarfılerden denıcem olmadı bakalım gunduzde cok ıstahlı degl ondan aslında acıkması guzel yese tutar onuda nerdee

selamlar güzel anneler, ben biraz cezalıydım BDV de ki bir konu yüzünden, birazda tatildeydim ihmal ettim.
Dün ikili test için kan verdim ultrasonda çok iyyidik hopladık zıpladık yine, folik asiti bırak edi doktor omega verdi. cinsiyet için 6 temmuz da tekrar gideceğim.
Ancak ben diş eti ağrısı çekiyorum inanılmaz şiddetli , birde sol tarafı ağrıyor başımın.
Bu iki unsur kafamı duvarlara vurdurtacak noktaya getiriyor beni.. çözümü olan var mı?
Sizler nasılsınız? nasıl gidiyor.

bakalm cnm geecetok tutan tarfılerden denıcem olmadı bakalım gunduzde cok ıstahlı degl ondan aslında acıkması guzel yese tutar onuda nerdee
DAha küçük annesi ben emmeyi bile kestim çok etki etti üç aydır gram almıyor yemesi aynı olmasına rağmen ihtiyaç duyuyorsa istiyorsa yedikten sonra rahat uyuyorsa demek açlıktan devam edebilirsin son aylarına kadar

aslında nasıl olacagını bılmememden oldu sürekli ıkınmaya çalısıyordum ve suyum yoktu 3 gün aç susuz kalınca yapamadım haliyle ama saglıklı bir bebeğim oldu buna da şükür

Bugün ikinci kez iyi bir perinatoloğa gittik çok şükür ciddi bişey görmedi . Bir kanama alanı var akciğerde ama yüzde doksan geçici dedi . Cinsiyette kızmış meğer . İlk erkek denildiğinde erkek bebek fikrine alışmak zamanımı almıştı . Şimdi de kız olduğu kesinleşince yine bir alışma dönemine girdik eşimle şaşırdık yani . Neyse ki en önemlisi sağlıklı olması o konuda gittiğimiz doktor ücretin hakkını verdi ve içimiz rahat bir şekilde ayrıldık . Özel muayenehaneler hele de perinatologlar çok pahalı . Rabbim muhtaç etmesin. Hepimiz sağlıkla dünyaya getirelim .

İnşallah

Çok çok aşırı karışık duygular yaşıyorum . Erkek denilen bebeğime kız dedi bugün doktor . Nöral tüp defekti yok ama akciğer altında parlaklık görüldü .

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ne demekmiş bu teşhis?Cinsiyet kesin mi kız
Şuan başımda buz torbası var.İyi geliyor bana.Bir de nane yağıyla ovuyorum.Migren tutarsa mecburen minoset alıyorum ama

Siz ayrıntılı ultrasona mı girmiştiniz? Ayrıntılı ultrason için erken sanıyorum. 17. Hafta bile dolmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…