2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizim bulunduğumuz yerde öyle bebek mağazası yok bilindik e bebek gibi filan ancak netten alacağız . Ama bebeğin 40 ı çıkınca da açıkçası pusetine koyup dışarı çıkarız kalın giydirip evde durup bunalmak istemiyorum . Sağlıklı anne = sağlıklı bebek

Haklısın. Ben bu kısmı atlamışım. Bebek mağazası yoksa acil durumlar için gerekli alışveriş önceden yapılabilir. Mağaza olan yerler akşam 10a kadar açık zaten istenilen zamanda alınıyor da olmayınca mecbur sanırım önceden almak.
Bence bebekle gezilen en kolay zaman ilk 3 ay. Pusete girince uyuyorlar zaten. Kalktı, gezdi, sıkıldı, ek gıdası, vb dertleri yok, mis gibi tadını çıkarın

Bende duydum ama her yerden de alınır mı ki gerçeği sahtesi oluyor mu bilmiyorum sen nerden aldın?
Ben de çok heves etmiştim kehribar kolyeye kça kere sepete ekledim ekledim bıraktım. Sonuçta almadım çok şükür dişler çıkarken ne salya ne ağrı hiç bir şey hissetmedim. En büyük azıları bile ben farketmeden çıkmış. Ama alsaydım belki bu durumu kolyeye başlayacaktım)
İnstagramdan takip ettiğim çocuk doktorları aslında bir yararı olmadığını, Amerika'da yasaklandığını, boğulmalara yol açabileceğini söylüyorlar. Araştırıp içinize sinerse alın bence, yada çocuk çok salyalı ve ağrılı olur bir umut alırsınız insan çaresiz olunca her şeyden medet umuyor.

Teşekkürler
Haklısın aslında dişler zaten hemen çıkmıyor onu erteleyebilirim yada doğumdan sonra doktor tavsiyesine göre hareket ederim

Bende kızım da en başta almadım , tüm dişleri agrısız çıktı ama salya bir türlü kesilmedi..
Ben salya için almıştım tamamen kesildi diyemem ama yarı yarıya azalmıştı.

Bende duydum ama her yerden de alınır mı ki gerçeği sahtesi oluyor mu bilmiyorum sen nerden aldın?
Benim burda (antalyada yasiyorum)özel tascim var tüm takılarımı ordan alıyorum diyebilirim. Güvendiğim bir yer yanı.gercegi sahtesi var elbet.tuzlu su ve asetonla deneyebilirsin

Kızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğimin tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba

Kızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğime tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba
Benim bebiş yanlamasına uzanıyor hep vajinaya eli denk geliyor. Dediğin gibi vurunca bayağı belirgin bir his oluşuyor. Sende ayakları denk geliyorsa daha kuvvetlidir

Benim bebiş yanlamasına uzanıyor hep vajinaya eli denk geliyor. Dediğin gibi vurunca bayağı belirgin bir his oluşuyor. Sende ayakları denk geliyorsa daha kuvvetlidir
Normalde hep ayakları yukarıdaydı sanki bu yeni moda yada ben yeni hisseder oldum emin değilimayakları sanki çamaşırımın denk geldiği yerde oradan vurunca garip bir his oluyor korkuyorum

Kızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğimin tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba
Benim hala aynı başı yukarda ayaklar aşağıdaydı en son ki kontrolde.simdide öyle sanırım 34.haftaya kadar dönerlermiş benimde hep aşağıya özellikle sol aşağı tepikliyor oğlum

Normalde hep ayakları yukarıdaydı sanki bu yeni moda yada ben yeni hisseder oldum emin değilimayakları sanki çamaşırımın denk geldiği yerde oradan vurunca garip bir his oluyor korkuyorum
Yok korkma kemikleri güçleniyor alanları geniş daha kafalarına göre hareket ediyorlar ben bazen konuşuyorum kendisiyle boşuna uğraşma öyle çıkamazsın diyorum
Zaten benimkisi dokununca hareketleri duruyor

Yok korkma kemikleri güçleniyor alanları geniş daha kafalarına göre hareket ediyorlar ben bazen konuşuyorum kendisiyle boşuna uğraşma öyle çıkamazsın diyorum
Benimde dokununca duruyor yaa bak çocuk ben dokununca tepki vereceksin ananım ben anan huu diye kavga ediyorum demekki yalnız değilmisim

Benim hala aynı başı yukarda ayaklar aşağıdaydı en son ki kontrolde.simdide öyle sanırım 34.haftaya kadar dönerlermiş benimde hep aşağıya özellikle sol aşağı tepikliyor oğlum
Benim her yerden tekme atma yetisine sahip 5 dk önce aşağıdan vururken 5 dk sonra yukarıdan vuruyor. Hele geçen bence yan yatmıştı aynı anda hem sağ taraftan hem soldan hareket ediyordu galiba eli ayağı o an aynı anda çalışıyordu

Evet elleri kolları ayrı oynuyor yaramazların solda daha çok hissediyorum ben o yüzden hiç soluma yatırmıyor direk vuruyor pozisyon düzelt diye.esimde dalga geçiyor sen daha şimdiden sözünden çıkmıyorsun diye

Hahahaha benimki babası dokununca duruyor 15 ağustosta gittiğimizde 21+0 dı 25 cm ve 417 gramdı 3 kg almıştım. Bugün 4.200 gram almışım 23+0 geçen hafta iyice büyüdüğünü bu tekmelerle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…