Bizim bulunduğumuz yerde öyle bebek mağazası yok bilindik e bebek gibi filan ancak netten alacağız . Ama bebeğin 40 ı çıkınca da açıkçası pusetine koyup dışarı çıkarız kalın giydirip evde durup bunalmak istemiyorum . Sağlıklı anne = sağlıklı bebekÇok haklısın. Zaten ilk 3 ay her hafta bir bebek mağazasına gidiliyor. Ne kadar alsan da mutlaka eksik çıkıyor. Hem evden çıkmaya da bahane oluyorhiç olmadı ekran görüntüsünü alıp eşime yolluyorum gelirken alıyordu
Ama belli başlı şeyler indirimde bulunursa kaçırmayın
Haklısın. Ben bu kısmı atlamışım. Bebek mağazası yoksa acil durumlar için gerekli alışveriş önceden yapılabilir. Mağaza olan yerler akşam 10a kadar açık zaten istenilen zamanda alınıyor da olmayınca mecbur sanırım önceden almak.Bizim bulunduğumuz yerde öyle bebek mağazası yok bilindik e bebek gibi filan ancak netten alacağız . Ama bebeğin 40 ı çıkınca da açıkçası pusetine koyup dışarı çıkarız kalın giydirip evde durup bunalmak istemiyorum . Sağlıklı anne = sağlıklı bebek
Bende duydum ama her yerden de alınır mı ki gerçeği sahtesi oluyor mu bilmiyorumKızlar bugün kehribar kolye aldım bebeğime bir arkadaşım kullanmıştı çok memnundu.dis ağrısı ateş salya hiçbirşey yaşamadılar.
Ben de çok heves etmiştim kehribar kolyeye kça kere sepete ekledim ekledim bıraktım. Sonuçta almadımBende duydum ama her yerden de alınır mı ki gerçeği sahtesi oluyor mu bilmiyorumsen nerden aldın?
TeşekkürlerBen de çok heves etmiştim kehribar kolyeye kça kere sepete ekledim ekledim bıraktım. Sonuçta almadımçok şükür dişler çıkarken ne salya ne ağrı hiç bir şey hissetmedim. En büyük azıları bile ben farketmeden çıkmış. Ama alsaydım belki bu durumu kolyeye başlayacaktım )
İnstagramdan takip ettiğim çocuk doktorları aslında bir yararı olmadığını, Amerika'da yasaklandığını, boğulmalara yol açabileceğini söylüyorlar. Araştırıp içinize sinerse alın bence, yada çocuk çok salyalı ve ağrılı olur bir umut alırsınızinsan çaresiz olunca her şeyden medet umuyor.
Ben de çok heves etmiştim kehribar kolyeye kça kere sepete ekledim ekledim bıraktım. Sonuçta almadımçok şükür dişler çıkarken ne salya ne ağrı hiç bir şey hissetmedim. En büyük azıları bile ben farketmeden çıkmış. Ama alsaydım belki bu durumu kolyeye başlayacaktım )
İnstagramdan takip ettiğim çocuk doktorları aslında bir yararı olmadığını, Amerika'da yasaklandığını, boğulmalara yol açabileceğini söylüyorlar. Araştırıp içinize sinerse alın bence, yada çocuk çok salyalı ve ağrılı olur bir umut alırsınızinsan çaresiz olunca her şeyden medet umuyor.
canım medikalde çalışıyorum bn kesinlikle accu chek performa nanoyu öneririmHangi marka şeker aleti aldınız kızlar bende ilkdefa alıcam hiçbir fikrim yok
Benim burda (antalyada yasiyorum)özel tascim var tüm takılarımı ordan alıyorum diyebilirim. Güvendiğim bir yer yanı.gercegi sahtesi var elbet.tuzlu su ve asetonla deneyebilirsinBende duydum ama her yerden de alınır mı ki gerçeği sahtesi oluyor mu bilmiyorumsen nerden aldın?
Sağol canımBenim burda (antalyada yasiyorum)özel tascim var tüm takılarımı ordan alıyorum diyebilirim. Güvendiğim bir yer yanı.gercegi sahtesi var elbet.tuzlu su ve asetonla deneyebilirsin
Benim bebiş yanlamasına uzanıyor hep vajinaya eli denk geliyor. Dediğin gibi vurunca bayağı belirgin bir his oluşuyor. Sende ayakları denk geliyorsa daha kuvvetlidirKızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğime tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba
Normalde hep ayakları yukarıdaydı sanki bu yeni moda yada ben yeni hisseder oldum emin değilimBenim bebiş yanlamasına uzanıyor hep vajinaya eli denk geliyor. Dediğin gibi vurunca bayağı belirgin bir his oluşuyor. Sende ayakları denk geliyorsa daha kuvvetlidir
Benim hala aynı başı yukarda ayaklar aşağıdaydı en son ki kontrolde.simdide öyle sanırım 34.haftaya kadar dönerlermiş benimde hep aşağıya özellikle sol aşağı tepikliyor oğlumKızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğimin tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba
Yok korkma kemikleri güçleniyor alanları geniş daha kafalarına göre hareket ediyorlarNormalde hep ayakları yukarıdaydı sanki bu yeni moda yada ben yeni hisseder oldum emin değilimayakları sanki çamaşırımın denk geldiği yerde oradan vurunca garip bir his oluyor korkuyorum
Benimde dokununca duruyor yaa bak çocuk ben dokununca tepki vereceksin ananım ben anan huu diye kavga ediyorum demekki yalnız değilmisimYok korkma kemikleri güçleniyor alanları geniş daha kafalarına göre hareket ediyorlarben bazen konuşuyorum kendisiyle boşuna uğraşma öyle çıkamazsın diyorum
Zaten benimkisi dokununca hareketleri duruyor
Benim her yerden tekme atma yetisine sahipBenim hala aynı başı yukarda ayaklar aşağıdaydı en son ki kontrolde.simdide öyle sanırım 34.haftaya kadar dönerlermiş benimde hep aşağıya özellikle sol aşağı tepikliyor oğlum
Evet elleri kolları ayrı oynuyor yaramazların solda daha çok hissediyorum ben o yüzden hiç soluma yatırmıyor direk vuruyor pozisyon düzelt diye.esimde dalga geçiyor sen daha şimdiden sözünden çıkmıyorsun diyeBenim her yerden tekme atma yetisine sahip5 dk önce aşağıdan vururken 5 dk sonra yukarıdan vuruyor. Hele geçen bence yan yatmıştı aynı anda hem sağ taraftan hem soldan hareket ediyordu galiba eli ayağı o an aynı anda çalışıyordu
Hahahaha benimki babası dokununca duruyorYok korkma kemikleri güçleniyor alanları geniş daha kafalarına göre hareket ediyorlarben bazen konuşuyorum kendisiyle boşuna uğraşma öyle çıkamazsın diyorum
Zaten benimkisi dokununca hareketleri duruyor
Ellenmeyi sevmiyor bizim bebekler keyifleri kaçıyorBenimde dokununca duruyor yaa bak çocuk ben dokununca tepki vereceksin ananım ben anan huu diye kavga ediyorum demekki yalnız değilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?