2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Vay şimdiden taraf tutuyor 23+4te benimki 600gr dı. Doktor bundan sonra boyu çok uzamaz kilo artışı olur dedi. Yani o tekmeler gittikçe sağlam hale gelecek buarada maşallah ikinizin de kilosu gayet iyi

Vay şimdiden taraf tutuyor 23+4te benimki 600gr dı. Doktor bundan sonra boyu çok uzamaz kilo artışı olur dedi. Yani o tekmeler gittikçe sağlam hale gelecek buarada maşallah ikinizin de kilosu gayet iyi
İlk orada hissettiğim de şoka girdim doğuruyorum sandım tövbe tövbe sonra durdum durdum anladım ne olduğunu ne kadar tecrübesizim ya doktorum gayet iyi dedi ama korkuyorum

İlk orada hissettiğim de şoka girdim doğuruyorum sandım tövbe tövbe sonra durdum durdum anladım ne olduğunu ne kadar tecrübesizim ya doktorum gayet iyi dedi ama korkuyorum
İlk bebiş tecrübesizliği bende de var ama ne hikmetse korkmuyorum inşallah buda iyi bir şeydir
Alış veriş listesi yaptım güya elli defa üstünde düşündüm en son bıraktım

Kızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğimin tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba

Normal canım arada bende de oluyor. Çok garip bir hiss İlk kızımda bu kadar net hareketli değildi. Ama oglum bayagı hareketli. Şu haftalarda takla atmayıda öğreniyormuş.

İlk bebiş tecrübesizliği bende de var ama ne hikmetse korkmuyorum inşallah buda iyi bir şeydir
İkinci çocukta da yaşayacaksın o tecrubesizliği inan. Listeni sakın atma sakla. Ben keşke saklasaydım çünkü öyle bir liste yapmıştım ki hiç bir aldıgımı boş gitmemişti. Sadece tek hatam bir yaşına kadar almaktı. Çünkü hediye de çık geliyor.

Bende yapacağım şu aralar kışlık hazırlık derdine düştüm bitmez üzere . Eylül 15 gibi bi temizlik yaparız evde sonra liste yapar 15 ekimden sonra alışveriş yaparız diyorum

Kızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğimin tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba
Benimde öyle canım mesaneyle kavga ediyor resmen ters durduğunu tahmin etmiştim dün kontrolümüz vardı gerçekten tersmiş benim yumoşum

Bende yapacağım şu aralar kışlık hazırlık derdine düştüm bitmez üzere . Eylül 15 gibi bi temizlik yaparız evde sonra liste yapar 15 ekimden sonra alışveriş yaparız diyorum

Bu sıkıntı bende de var. Ben Ekim ayını buzdolabı hazırlıgına ayırıp , eksikleerimi alacagım. Kasım da ev temizliği yapacagım. Sonra kıyafetleri yıkar ütüler yerleştirirm.

Bu sıkıntı bende de var. Ben Ekim ayını buzdolabı hazırlıgına ayırıp , eksikleerimi alacagım. Kasım da ev temizliği yapacagım. Sonra kıyafetleri yıkar ütüler yerleştirirm.
Aralık başı gibi bir temizlik daha lazım olur bizim ev için ana cadde üzerinde oturuyoruz perdelerim filan çok kirleniyor . 2 günde bir günlük rutin temizlik yapıyorum zAten

Yine bizden iyisindir canım kendimi dışardan görsem gülerim
Listeyi düzenleyeyim gösteririm size de şuan okunmuyor benim büyük bedenler yiğenden kalma üç dört parça, kalanı da 0-3 aylık alayım dedim. Sadece muslin alıp almamakta kararsız kaldım

Kışlık hazırlığın bir kısmını yaptım. Konservelerim hazır, fasulye ve kabakta buzluğa attım. Sadece sayıları az geldi bana biraz daha yapsam iyi olur. Turşuyu ev yapımı yapan bir abladan alacam sanırım onu gözüm kesmiyor
Liste yaptım ben dur akşama güzelce yazıp atayım size fazla gelmez muhtemelen eksik gelir az cimrilik yaptım gibi

Turşu en kolayı yanlız yapabilirsin at beni de etiketle olur mu

Aralık başı gibi bir temizlik daha lazım olur bizim ev için ana cadde üzerinde oturuyoruz perdelerim filan çok kirleniyor . 2 günde bir günlük rutin temizlik yapıyorum zAten
Benim muhtemelen sezeryan olacak, aralıgın başında alır galiba. 15 kasım gibi temizliğimi halletsem iyi olur. Sonra doguma kadar rutin işleri yaparım , kapı pencere kapalı olunca çok batmıyor bizim perdeler. Kışın hiçç batmaz zaten. Rahat ol canım..

Yani biraz daha ne almayacagımı biliyorum aslında , tabi kızdan tecrubelerim varö birde etrafımda yeni dogum yapanda çok var. Benimde kuzenımden gelecek baya kıyafet ben çok almadım o yüzden. Şuan 5 tane 0-3 ay, 5 tanede 3-6 ay var
Müslin örtü ben aldım. Ebebkteb bi tane aldım. Bir tanede başka bir mağazadan daha küçüğünün aldım. Yazında çok işimize yarae diye düşünüyorum. Yazın klima çalışıyor hep bizde çünkü.. Kışın puseti örterken kullanabilirsiniz. Yada bir yere gittiğinde altına sermek için iyi bence.

Ben de konserve ve buzlugu bitirdim sayılır. Turşu var. Birde dolaba hazır yufkadan börek sarıp atmayı düşündüm.. mozaik pasta yaparım. Poğaca pişirip atarım dedim.
Birde yaprak sarması sarıp atcagım. Kızım seviyor ve iki çocukla yaprak saramam bence

ikinci çocuğunda gebe arkadaşların fikirlerini alalım tecrübelier sonuçta ama konudaki arkadaşlar çok sessiz
2 hafta sonra fln detaylı bir şekilde bakacağım inş ilk çocuğumdan kalanlara. Kıyafet olarak bir kaç parça alacağım. Eğer vaktim olursa sizler için ne gerekiyorsa yazarım inş. Sizlere de fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…