- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Ben de alacaklarımı aldım ama, kızımdan kalanlardan fakan ayırdım.. Havlusu pembe mesela ama oglumada kullanacagım gerek duymadım ikinciye. Ama bir liste oluşturup onun taslagıyla herkese yardımcı olacak şekilde genişletebiliriz.2 hafta sonra fln detaylı bir şekilde bakacağım inş ilk çocuğumdan kalanlara. Kıyafet olarak bir kaç parça alacağım. Eğer vaktim olursa sizler için ne gerekiyorsa yazarım inş. Sizlere de fikir olur.
İyi ki almışım dediklerimin başında geliyor müslin örtü. İlk bebeğim haziran doğumluydu. Havlu yaptım, kundak yaptım, puset örtüsü yaptım her yerde kullandım. Olabildiğince büyük boyundan alın derim. Küçük boyu da hediye gelmişti. Onları da kesip kesip kusma örtüsü yaptım(ağız bezi yani).Yine bizden iyisindir canım kendimi dışardan görsem gülerim
Listeyi düzenleyeyim gösteririm size de şuan okunmuyorbenim büyük bedenler yiğenden kalma üç dört parça, kalanı da 0-3 aylık alayım dedim. Sadece muslin alıp almamakta kararsız kaldım
Oh daha ne olsun fazla fazla alıp elimizde kalacağınaBenim muhtemelen sezeryan olacak, aralıgın başında alır galiba. 15 kasım gibi temizliğimi halletsem iyi olur. Sonra doguma kadar rutin işleri yaparım , kapı pencere kapalı olunca çok batmıyor bizim perdeler. Kışın hiçç batmaz zaten. Rahat ol canım..
Yani biraz daha ne almayacagımı biliyorum aslında , tabi kızdan tecrubelerim varö birde etrafımda yeni dogum yapanda çok var. Benimde kuzenımden gelecek baya kıyafet ben çok almadım o yüzden. Şuan 5 tane 0-3 ay, 5 tanede 3-6 ay var
Müslin örtü ben aldım. Ebebkteb bi tane aldım. Bir tanede başka bir mağazadan daha küçüğünün aldım. Yazında çok işimize yarae diye düşünüyorum. Yazın klima çalışıyor hep bizde çünkü.. Kışın puseti örterken kullanabilirsiniz. Yada bir yere gittiğinde altına sermek için iyi bence.
Pasta poğaça işi bende kaldı ya şu sıcakta fırın beni öldürüyorBen de konserve ve buzlugu bitirdim sayılır. Turşu var. Birde dolaba hazır yufkadan börek sarıp atmayı düşündüm.. mozaik pasta yaparım. Poğaca pişirip atarım dedim.
Birde yaprak sarması sarıp atcagım. Kızım seviyor ve iki çocukla yaprak saramam bence
büyük Müslüm örtü kundak İçin Harika eksik etme en azından birtane al kullanışlı bulursan Doğumdan hemen sonra yine aldırırsın birde kış olucak ben çok tatlı desenli pazen kundakta da alıcam onlar Harika birşeyYine bizden iyisindir canım kendimi dışardan görsem gülerim
Listeyi düzenleyeyim gösteririm size de şuan okunmuyorbenim büyük bedenler yiğenden kalma üç dört parça, kalanı da 0-3 aylık alayım dedim. Sadece muslin alıp almamakta kararsız kaldım
Benim oğlumdan duruyor banyo filesi ama ilk iki ay kullanacağımı sanmıyorum eşim sıcak suyun içinde tutuyor ben yıkıyorum üşür yoksa birde kış ayı bol gazla uğraşmayalım hemde onlar jakuzi keyfi yapsın sıcak sıcakİyi ki almışım dediklerimin başında geliyor müslin örtü. İlk bebeğim haziran doğumluydu. Havlu yaptım, kundak yaptım, puset örtüsü yaptım her yerde kullandım. Olabildiğince büyük boyundan alın derim. Küçük boyu da hediye gelmişti. Onları da kesip kesip kusma örtüsü yaptım(ağız bezi yani).
İkinci iyi ki almışım dediğim ürün sevi baby destekli banyo filesi idi. Onu da eakiyince atmıştım şimdi yeniden almam lazım ama 2 katı olmuş fiyatı.
Reçel yaptım sadecePasta poğaça işi bende kaldı ya şu sıcakta fırın beni öldürüyor
Sarma hayal okur canım senin için yapıp atman iyi olmuş. Ben sarma işine girmedim annem yaparsa yerim artıkdaha çok biber dolması hastasıyım biber koydum buzluğa
Kışında o kadar kullanır mıyız peki canım az önce arkadaş puseti örteriz dedi mesela ben onu düşünmemiştim.İyi ki almışım dediklerimin başında geliyor müslin örtü. İlk bebeğim haziran doğumluydu. Havlu yaptım, kundak yaptım, puset örtüsü yaptım her yerde kullandım. Olabildiğince büyük boyundan alın derim. Küçük boyu da hediye gelmişti. Onları da kesip kesip kusma örtüsü yaptım(ağız bezi yani).
İkinci iyi ki almışım dediğim ürün sevi baby destekli banyo filesi idi. Onu da eakiyince atmıştım şimdi yeniden almam lazım ama 2 katı olmuş fiyatı.
Listeye ekleyecem canım teşekkür ederimbüyük Müslüm örtü kundak İçin Harika eksik etme en azından birtane al kullanışlı bulursan Doğumdan hemen sonra yine aldırırsın birde kış olucak ben çok tatlı desenli pazen kundakta da alıcam onlar Harika birşey
Benim oğlumdan duruyor banyo filesi ama ilk iki ay kullanacağımı sanmıyorum eşim sıcak suyun içinde tutuyor ben yıkıyorum üşür yoksa birde kış ayı bol gazla uğraşmayalım hemde onlar jakuzi keyfi yapsın sıcak sıcak
Yap yap fiyatlar da yükselmeye başladıReçel yaptım sadeceacı sos ve menemen yapıcam balkonumda barbekü var azıcık kapya közlemeyi düşünüyorum çok seviyorum
Evet hem çürüğe hem pahalıya kalmamak lazım elimde olsa salçada yaparım bilsem ama nerde bu yaramaz oğluşlaYap yap fiyatlar da yükselmeye başladıkalya yi bende barbekü de yaptım bide baş biberi çektim sulu olarak buzluğa attım kısır veya bulgur köftelerinde özellikle salça yerine daha güzel oluyor
Yok canım salça bize şuan fazla gelir biz paşa paşa normal kışlık hazırlıkları yapalım yeterEvet hem çürüğe hem pahalıya kalmamak lazım elimde olsa salçada yaparım bilsem ama nerde bu yaramaz oğluşla
batması mümkün değil oval zaten kehribarlar bebeğin güvenliği açısından da tek tek aralarına düğüm atılıyor. Kızımda 1 yaşından sonra kullandım ben. 3.5 yaşına kadar agzına bile almadı ama muhakkak agzına alabilecek çocuklarda vardır. Ben yaşamadım :) Doğal taşlara inanıyorum ben. Faydasını gördüm.Arkadaşlar diş için kehribar kolye, bileklik diyorsunuz fakat bununla ilgili bilimsel bir dayanak yok. Ben inanmıyorum tabi ki şahsi fikrim. Ayrıca bebeğe takı, kolye takmak çok sakıncalı. Yutabilir, batabilir.
Ne demek istediğinizi çook iyi anlıyorum. Tekmeler sanki orada yankı buluyor. Çok ilginç. Hoşlanmıyorum ama oluyor napalım :) sanırım ayakları aşağıda olunca öyle oluyor. Bence normal çünkü bana epeydir oluyor ve kontrolüm geçen haftaydı gayet de yolundaydı her bişey.:)Kızlar ya bir haftadır filan bazen bebeğimin tekmelerini vajinamda hissediyorum . Tekme attığı zaman vajinamda balon patlıyor gibi oluyor . Doktora gitmeme 15 gün var daha sizde de oluyor mu acaba
Evet ya itiraf ediyorum kötü bir his oluyor sevmiyorum balon patlıyor sankiNe demek istediğinizi çook iyi anlıyorum. Tekmeler sanki orada yankı buluyor. Çok ilginç. Hoşlanmıyorum ama oluyor napalım :) sanırım ayakları aşağıda olunca öyle oluyor. Bence normal çünkü bana epeydir oluyor ve kontrolüm geçen haftaydı gayet de yolundaydı her bişey.:)
Kesinlikle size katılıyorum.benim arkadaşım çocuğunda kullandı ne bir salya nede bir ağrı sızı yaşadı dişten dolayı.dogal tas olan kehribar araştırırsanız birçok faydası var.ben taşların enerjisine inanıyorum herşey bilimsel verilere dayandirilamaz zaten.sonucta herşey bir enerji:)batması mümkün değil oval zaten kehribarlar bebeğin güvenliği açısından da tek tek aralarına düğüm atılıyor. Kızımda 1 yaşından sonra kullandım ben. 3.5 yaşına kadar agzına bile almadı ama muhakkak agzına alabilecek çocuklarda vardır. Ben yaşamadım :) Doğal taşlara inanıyorum ben. Faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?