2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Eline koluna sağlık arkadaşım baya işime yarayacak sağolasın

Eline koluna sağlık arkadaşım baya işime yarayacak sağolasın
Rica ederim canım bi kaç eksik varmış. Bi post açtın orda diğer banyo gereçlerinide ekledim. Burda yelek ve patik eklemeyi unutmuşum..

Evet bende dogal taşların enerjisine inanıyorum. Bir sorunda yaşamadım şükür.

Bende inanıyorum mor bir taş vardı ya adı bir türlü aklıma gelmiyor ondan benim bilekliğim var kötü enerjimi alıyor ben çok seviyorum

Karar vermedim bebegin gelisine gore karar vericem.. ben ne desem bebek karar vericek nasilsa cok da önemli degil bizim icin
Hayır ocaktan nasıl aralığa alındı doğum onu merak ettimde ondan sordum.mesela benimde sat a göre 4 aralık ama kasıma cekilebilirmi düşüncesi oluştu.tabiki bebeğe bağlı hersey

Hayır ocaktan nasıl aralığa alındı doğum onu merak ettimde ondan sordum.mesela benimde sat a göre 4 aralık ama kasıma cekilebilirmi düşüncesi oluştu.tabiki bebeğe bağlı hersey
ben sezeryanlıyım büyük ihtimal kasıma çekilir gibime geliyor.normal için zorluycam kendimi 5 aralık benim de

Sezeryan olursa senin de kasım sonu olabilir canım. Benim kızım da 7 aralıktı. Kasımda dogmuştu sezeyanla.

Ben hala besige karar veremedim.2 seçeneğe düşürdüm ikisi arasında gelgitteyim.
1.si 4 fonksiyonlu ahşap organik boyasız anne yani+park besik+karyola+ sallanir harici beşik tarzı
2.si anne yanı ve park beşik olabilen sallanir,muzik kutulu ve taşınabilir.
Ayrıca anakucagi alacağım için taşınabiliri değilde diğerini mi alsam fikri arasında gidip geliyorum.off kararsızlık çok kötü

kızlar bebek bezi almaya başlayan var mı aranızda
Bebek bezini 2 paket yenidoğan alsanız ilk etapta yeter. Bebek doğmadan stok yapmayın derim çünkü hiç belli olmuyor en güzel dediğiniz bez pişik yaparken market bezi yapmıyor mesela tamamen çocuğun cildine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…