Hastanede pijama mı daha rahat olur gecelik mi acaba? Suwende indirim var 50 tl ye bile hamile lohusa pijaması gördüm ama beli nasıl rahatsız eder mi bilemedimMide yanması, uyuyamama, arada kramp, geceleri çarpıntı, sıcak basması.. Allah Baska dert vermesinzorlanıyorum 2.de. Her dogum daha da zorlasır demişlerdi bende tuttu valla. pazartesi saglık ocağında takibim var bakalım benim nasıl değerler. Gecen ay 2.doz tetenozu unuttum yaptırmayı sorun olmaz inşallah. Hastane için pijama bakıyorum ama nasıl ucmus fiyatlar magazalarda nasıl bilmiyorum dısarı cıkıp grzemiyorum netten bakıyorum onlarda ucmus bakan varmı hiç
Aslında hastanede gecelik daha rahat olur altı serbest olduğu için.benim gecelikte var ama pijama biraz daha süslü olduğu için gelen giden olduğunda ve evde onu giycemHastanede pijama mı daha rahat olur gecelik mi acaba? Suwende indirim var 50 tl ye bile hamile lohusa pijaması gördüm ama beli nasıl rahatsız eder mi bilemedim
Sanırım gecelik daha rahat olur ama emzirme konusunda üsten rahat açılması lazımHastanede pijama mı daha rahat olur gecelik mi acaba? Suwende indirim var 50 tl ye bile hamile lohusa pijaması gördüm ama beli nasıl rahatsız eder mi bilemedim
aynı durum bendede var ilaç içmeme rağmen demir 8,5 çıktı dahiliyeye sevk etti randevu aldım hematoloji görsün dedi doktorum dahiliye ne dicek bakalım serum veya iğne başlamamız lazım dedi kan takmak istemiyorum doğumda çünkü dediAyrıca demirhapı kullanmama ragmen(3.aydan itibaren) ferritin 5,38 çıkmış şoklardayımdr a gidiyorum simdi
hayırlı olsun cnm aynen bizde rabbim yardımcımız olsunHayrlı akşamlar oğlumla ve karnımdakiylen bu gün birinci sınıfa başladık hadi hayrlısı
mide yanması bel sırt ağrısı kasık ağrısı kramp ne ararsan mevcut gelişimi iyi dedi en son 22 ağustosta gitmiştim doktora 830 gr kilosu dedi gayet iyi dediMerhaba hanımlar nasılsınız?
Hamilelik nasıl gidiyor? Benim gibi mide yanması ve sırt ağrısı çeken var mı?
Bebeklerinizin gelişimi nasıl? Şimdiye kadar bir şey söylendi mi sizlere?
Bana dün 2 hafta önde gidiyor, en az 300 gram fazlası var dedi doktorum. Boyu 41 cm kilosu 1500 gr civarı.
Yakın takip etmemiz gerekiyor dedi ve 2 hafta sonrasına tekrar çağırdı.
Kağıda da makrozomi yazdı. Biraz endişeliyim açıkçası.
çarşamba günü yaptırdım ikinci doz ilkini ilk gebelikte olmuşsun dediMerhaba hanımlarBeni sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için. Oğluş biraz önden gidiyo 25 haftalığım şuan. Siz ne zaman yaptırdınız ??
2. gebelikler gerçekten zor geçiyor benimde çalıştığım içnmi bilemedim ama çok zorluyor 32yi sabırsızlıkla bekliyorumMide yanması, uyuyamama, arada kramp, geceleri çarpıntı, sıcak basması.. Allah Baska dert vermesinzorlanıyorum 2.de. Her dogum daha da zorlasır demişlerdi bende tuttu valla. pazartesi saglık ocağında takibim var bakalım benim nasıl değerler. Gecen ay 2.doz tetenozu unuttum yaptırmayı sorun olmaz inşallah. Hastane için pijama bakıyorum ama nasıl ucmus fiyatlar magazalarda nasıl bilmiyorum dısarı cıkıp grzemiyorum netten bakıyorum onlarda ucmus bakan varmı hiç
ilk doğumu devlette yaptım açılmana bakarak ilerliyorlar açılma yoksa suni sancı takıp bekletiyorlar o sancıyla açılma olursa normal doğuma alıyorlar ama etki etmiyorsa direk sezeryana gönderiyorlar sakaryada pek hasta tercihi sormuyor devlet özel gibi değil bende 1 cm açılmayla bekledim bütün gün ama Allahtan sorunsuz normal yapabildimkızlar ikinciyi bekleyen ya da bilenler için sormak istiyorum. dün gece tuvalete kalkınca bir anda aklıma takıldı. mesela her şey yolunda normal doğum olcaz ama girdik bir türlü gelmiyor sezeryanla alınmasını istesek alırlar mı o an. devlet hastanesi için soruyorum özellikle
benimkiler annemde geçen baktım aynen sararmış annem yıkarım ben çıkmazsa alırız dedi yenileriniAynen fiyatlar ucuk çok uyguna almıştım bende. Bugun oğlumdan kalanlara baktım kızıma da kullabileceklerimi ayırdım ama çok sararmıştı. Nasıl gececek o lekeler bilemedim sizde durumlar nasıl
Bana gecelik giydirmişlerdi rahat olmuştu tuvalete giderken falan. Sezeryan dı benim eğilmek kalkmak mümkün değil zaten cok zorlanmıştım sezeryan yerimden cok kalçadan yapılan iğne yerleri bitiriyor. Pijamayı evde giydim ama beli ayarlanır olandan yoksa oda rahatsız etmişti. Birde benimki nin yakasında dantel vardı Allahım nasıl batıyor kasındırıyor hemsire den makas isteyip kesmiştim. Şimdi o yuzden bayagı Bi inceliyorum. Buldugum 500 600 lerde fiyatı ondan cok fazla suwene Bi bakayım.Hastanede pijama mı daha rahat olur gecelik mi acaba? Suwende indirim var 50 tl ye bile hamile lohusa pijaması gördüm ama beli nasıl rahatsız eder mi bilemedim
Yaa bende beyaz sabunla denedim cıkaramadım ersag doktüm cıkaramadım sonra kosla vardı renkli ler için olandan o Bi parça cıkardı şimdi beyaz için olanı alıp bakacağım kosla yı kullanmak istemiyorum ama 4 defa durulama ve 95 de yıkandı kalmamıştır heralde kimyasalı bilemiyorum. Okadar cokki bende 3 4 tane sarı veya pembe alırım diyordum. İlkinde bayagı kullanmıştım cunku lazım olmuştu kusmuk oldumu hemen degistiriyordum. Annen cıkarır sa bize de anlat olur mubenimkiler annemde geçen baktım aynen sararmış annem yıkarım ben çıkmazsa alırız dedi yenilerini
Bagajınız ufaksa katlandıgında minimum boyuta gelenleri tercih edinKızlar bebek arabası aldinizmi veya düşündüğünüz bir model varmı?ben travel sistem düşünüyorum casual veya johnson olabilir ama tavsiyelerede açığım.sizce enkullanışlı olanı hangisi?
Amiin inşallah canımAmin canim Rabbim başka dert vermesin,sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimizabenim daha ilk bebeğim ama dediklerinin hepsi mevcut.2.de daha mi rahat ederim acaba tersi olur da ben mağazadan aldım gecelik takım bide sabahlık 175tl.suwen sitesine bak istersen çok güzel indirimler oluyor orda bazen
Benim 18 gün erken oldu suyum geldi sabah 5 de. 1 bucuga kadar bekledi acılma ve sancı olmayınca direk sezeryana aldı ama özelde tabi devleti bilmiyorum.kızlar ikinciyi bekleyen ya da bilenler için sormak istiyorum. dün gece tuvalete kalkınca bir anda aklıma takıldı. mesela her şey yolunda normal doğum olcaz ama girdik bir türlü gelmiyor sezeryanla alınmasını istesek alırlar mı o an. devlet hastanesi için soruyorum özellikle
Doğru söylüyorsunuz ama bizim antalyada sular çok kireçli çocuğun çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmazsam sert oluyorYumuçatıcılarda civa var diye duymuştum ve zararlı. İçerikleri de yazmıyor zaten, tavsiye etmem.
Makineciler karşı olsa da beyaz sirke koyabilirsiniz yumuşatmak için en azından bebeğinkilere sadeceDoğru söylüyorsunuz ama bizim antalyada sular çok kireçli çocuğun çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmazsam sert oluyor
devlette normal doguma engel herhangi bişey yoksa yani sancın acılman yoksa bile auni sancıyla deniyolar eger ki acılma oluyosa sen istesendee sezaryene almıyolarkızlar ikinciyi bekleyen ya da bilenler için sormak istiyorum. dün gece tuvalete kalkınca bir anda aklıma takıldı. mesela her şey yolunda normal doğum olcaz ama girdik bir türlü gelmiyor sezeryanla alınmasını istesek alırlar mı o an. devlet hastanesi için soruyorum özellikle
Doğru söylüyorsunuz ama bizim antalyada sular çok kireçli çocuğun çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmazsam sert oluyor
Yumusaticida mi civa var?Civanım zararlarını oku netten istrtsrn.sert olmasını tercih edersin.
selam kızlar en son salı günü kontrolum vardı doktor muayene etti bebegin suyu sınırda dedi 50 gr.seker yüklemesi yaptı cok sukur sorun cıkmadı onun dısında gayet iyiyiz 36 cm 1050 gr olmus pasam
Yumuşatıcı bende kullanmadım, arada sirke kullandım. Çift durulama yaptırıyorum genelde de.Yumusaticida mi civa var?
Bizimde haftaya Cumartesi randevu var kan idrar şeker filan bakacak 25 haftalık olmuş olacağız çok merak ediyorum inşallah iyidir . Bebek odanız hayırlı olsun ağız tadı ile kullanınMerhaba cumartesi günü kontrol vardı 650 gr 30cm olmuşuz, bugünde bebek odasını aldık şükür 23ünde teslim edilecek
Siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?