2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
kızlar ikinciyi bekleyen ya da bilenler için sormak istiyorum. dün gece tuvalete kalkınca bir anda aklıma takıldı. mesela her şey yolunda normal doğum olcaz ama girdik bir türlü gelmiyor sezeryanla alınmasını istesek alırlar mı o an. devlet hastanesi için soruyorum özellikle

Hastanede pijama mı daha rahat olur gecelik mi acaba? Suwende indirim var 50 tl ye bile hamile lohusa pijaması gördüm ama beli nasıl rahatsız eder mi bilemedim

Hastanede pijama mı daha rahat olur gecelik mi acaba? Suwende indirim var 50 tl ye bile hamile lohusa pijaması gördüm ama beli nasıl rahatsız eder mi bilemedim
Aslında hastanede gecelik daha rahat olur altı serbest olduğu için.benim gecelikte var ama pijama biraz daha süslü olduğu için gelen giden olduğunda ve evde onu giycem

Sanırım gecelik daha rahat olur ama emzirme konusunda üsten rahat açılması lazım

Ayrıca demirhapı kullanmama ragmen(3.aydan itibaren) ferritin 5,38 çıkmış şoklardayım dr a gidiyorum simdi
aynı durum bendede var ilaç içmeme rağmen demir 8,5 çıktı dahiliyeye sevk etti randevu aldım hematoloji görsün dedi doktorum dahiliye ne dicek bakalım serum veya iğne başlamamız lazım dedi kan takmak istemiyorum doğumda çünkü dedi

Hayrlı akşamlar oğlumla ve karnımdakiylen bu gün birinci sınıfa başladık hadi hayrlısı
hayırlı olsun cnm aynen bizde rabbim yardımcımız olsun

mide yanması bel sırt ağrısı kasık ağrısı kramp ne ararsan mevcut gelişimi iyi dedi en son 22 ağustosta gitmiştim doktora 830 gr kilosu dedi gayet iyi dedi
Merhaba hanımlar Beni sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için. Oğluş biraz önden gidiyo 25 haftalığım şuan. Siz ne zaman yaptırdınız ??
çarşamba günü yaptırdım ikinci doz ilkini ilk gebelikte olmuşsun dedi

2. gebelikler gerçekten zor geçiyor benimde çalıştığım içnmi bilemedim ama çok zorluyor 32yi sabırsızlıkla bekliyorum
ilk doğumu devlette yaptım açılmana bakarak ilerliyorlar açılma yoksa suni sancı takıp bekletiyorlar o sancıyla açılma olursa normal doğuma alıyorlar ama etki etmiyorsa direk sezeryana gönderiyorlar sakaryada pek hasta tercihi sormuyor devlet özel gibi değil bende 1 cm açılmayla bekledim bütün gün ama Allahtan sorunsuz normal yapabildim

Aynen fiyatlar ucuk çok uyguna almıştım bende. Bugun oğlumdan kalanlara baktım kızıma da kullabileceklerimi ayırdım ama çok sararmıştı. Nasıl gececek o lekeler bilemedim sizde durumlar nasıl
benimkiler annemde geçen baktım aynen sararmış annem yıkarım ben çıkmazsa alırız dedi yenilerini

Bana gecelik giydirmişlerdi rahat olmuştu tuvalete giderken falan. Sezeryan dı benim eğilmek kalkmak mümkün değil zaten cok zorlanmıştım sezeryan yerimden cok kalçadan yapılan iğne yerleri bitiriyor. Pijamayı evde giydim ama beli ayarlanır olandan yoksa oda rahatsız etmişti. Birde benimki nin yakasında dantel vardı Allahım nasıl batıyor kasındırıyor hemsire den makas isteyip kesmiştim. Şimdi o yuzden bayagı Bi inceliyorum. Buldugum 500 600 lerde fiyatı ondan cok fazla suwene Bi bakayım.
benimkiler annemde geçen baktım aynen sararmış annem yıkarım ben çıkmazsa alırız dedi yenilerini
Yaa bende beyaz sabunla denedim cıkaramadım ersag doktüm cıkaramadım sonra kosla vardı renkli ler için olandan o Bi parça cıkardı şimdi beyaz için olanı alıp bakacağım kosla yı kullanmak istemiyorum ama 4 defa durulama ve 95 de yıkandı kalmamıştır heralde kimyasalı bilemiyorum. Okadar cokki bende 3 4 tane sarı veya pembe alırım diyordum. İlkinde bayagı kullanmıştım cunku lazım olmuştu kusmuk oldumu hemen degistiriyordum. Annen cıkarır sa bize de anlat olur mu

Kızlar bebek arabası aldinizmi veya düşündüğünüz bir model varmı?ben travel sistem düşünüyorum casual veya johnson olabilir ama tavsiyelerede açığım.sizce enkullanışlı olanı hangisi?
Bagajınız ufaksa katlandıgında minimum boyuta gelenleri tercih edin zaten onlar hafif olacaktır. Yoksa bebek arabası eziyetten Baska bişey olmuyor.
Amiin inşallah canım inşallah senşn ikinci tersi olur ben de ilkinde Eminönünden almıştım ama dar geliyor suan zor sığmıyorum suwen e bakacağım teşekkürler
Benim 18 gün erken oldu suyum geldi sabah 5 de. 1 bucuga kadar bekledi acılma ve sancı olmayınca direk sezeryana aldı ama özelde tabi devleti bilmiyorum.

devlette normal doguma engel herhangi bişey yoksa yani sancın acılman yoksa bile auni sancıyla deniyolar eger ki acılma oluyosa sen istesendee sezaryene almıyolar

selam kızlar en son salı günü kontrolum vardı doktor muayene etti bebegin suyu sınırda dedi 50 gr.seker yüklemesi yaptı cok sukur sorun cıkmadı onun dısında gayet iyiyiz 36 cm 1050 gr olmus pasam

Maşallah, sağlıkla gelsin bebeğiniz

Merhaba cumartesi günü kontrol vardı 650 gr 30cm olmuşuz, bugünde bebek odasını aldık şükür 23ünde teslim edilecek
Siz nasılsınız ?

Merhaba cumartesi günü kontrol vardı 650 gr 30cm olmuşuz, bugünde bebek odasını aldık şükür 23ünde teslim edilecek
Siz nasılsınız ?
Bizimde haftaya Cumartesi randevu var kan idrar şeker filan bakacak 25 haftalık olmuş olacağız çok merak ediyorum inşallah iyidir . Bebek odanız hayırlı olsun ağız tadı ile kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…