2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimde kizimiz olacak. Bir oglum var.
Kizimizin adı Asya olacak.nasipse

Evet ilki sezaryen

Bugundu sanirim kontrolunuz. Ben biraz gec gordum yazdiginizi.
Bu haftadan sonra baskılar olur ara ara dedi bide rahim ağzım 3 e düşmüş dinlenme verdi şeker çıktı haftaya Perşembe tekrar yükleme yapılacak

Merhaba cumartesi günü kontrol vardı 650 gr 30cm olmuşuz, bugünde bebek odasını aldık şükür 23ünde teslim edilecek
Siz nasılsınız ?
maşallah :))bende cumartesi girdim şeker testimiz iyi çıktı nerdeyse 1 kg olmuş yatağını dolabını kurtuk artık 15inden sonra diğer eksiklerine bakıcaz inşallah:)

selam kızlar en son salı günü kontrolum vardı doktor muayene etti bebegin suyu sınırda dedi 50 gr.seker yüklemesi yaptı cok sukur sorun cıkmadı onun dısında gayet iyiyiz 36 cm 1050 gr olmus pasam
canım suyun sınırda olması tehlikeli mi? bir arkadaşıma da doktor aynı yorumu yapmış suyun az demiyorum ama bol su içmelisin demiş.
sanırım tehlikeli değil dimi?

canım suyun sınırda olması tehlikeli mi? bir arkadaşıma da doktor aynı yorumu yapmış suyun az demiyorum ama bol su içmelisin demiş.
sanırım tehlikeli değil dimi?
Bizim havamız neyse bebekler için de su öyle, susuz kalmamaları lazım.
Ayrıca bebeler içtikleri suyu tekrar işeyip, yüzüp, tekrar içtikleri için acaba böbreklerde sorun mu var işeyemiyor mu ihtimali de olabilir.
Ablamın 14. Haftada suyu geldi ve su seviyesi çok kritikti, tam sınır yada biraz altı, hatta doktor sonlandırmayı teklif etmişti. Doğuma kadar da su hep en alt seviyede gitti. Çok şükür sağlıklı doğdu şuan 3 aylık
İçimizi kararmadan tedbirleri de elden bırakmadan sağlıklı gebelik süreci ve doğum diliyorum hepimize

senin ablanınki baya ciddiymiş canım su içsin bol bol. bu o kadarciddi seviyede değil sanıyorum, yukarıda yazan arkadaşında öyle değil.

ooo o derecede kalmamıştır bişey cnm bence aynen bakalım yıkasında söyledim dün akşam anlatırım tabi :)

selam kızlar ben dün nöbetçiydim eczanede akşama hem bel hemde kasıklarımda aşırı ağrı oldu halada devam ediyor acile gittim rapor falan yazmadı bişeyde demedi sadece serum taktı yolladı böyle sorun yaşayan varmı

Bana da suyun fazla dendi ama bilemiyorum bi karbonhidratı kes diyolar bi tuzu kes diyolar doktorum önemli diil dedi inşallah herşey yolundadır bide bu su bebeğin idrarı diye biliyorum içtiğimiz suyla alakası yokmuş sanırım bugün tetenoz aşısı olduk bu arada 4 hafta sonra tekrar olucakmışız

Geçmiş olsun cnm benmde arada oluyo ama şiddetli değil ağrın geçtiyse bişey yoktur yorgunluktandır büyük ihtimal

Bu aydan sonra normalmiş bu ağrılar hatta artacakmis dikkat et bende de aynı durum var

senin ablanınki baya ciddiymiş canım su içsin bol bol. bu o kadarciddi seviyede değil sanıyorum, yukarıda yazan arkadaşında öyle değil.
Bende pazartesi kontrole gittim bebeğim iki hafta önden gidiyor 2. aydan sonra 36santim 1250 kg dedi.. suyu çoğalmış dedi bana da seker yüklemesi oldu sonuçlar iyi çıktı ama tatlı ve sulu meyvelerden az tüket dedi

Kızlar size bişey soracağım cumartesi kontrolden sonra muhasebeye de uğradık doğum fiyatları için oda süsleme fotograf çocugun ilk bakımı muayenesi vs dahil 3000 tl hem normal doğum hem sezeryan dediler.
epiduralli normal istersem de +500 tl imiş.
sizce garip değil mi normal ve sezeryenin aynı fiyat olması yoksa ben mi yanılıyorum?

Evet garip ayrıca neden herşeye para alıyorlar anlamıyorum o zaman neden sigortamız var acaba ? Normal Doğum artık ücretsiz hadi oda süslesin vs onlara para alsın bebeğin ilk muayenesine para almak ne alakaysa

Evet garip ayrıca neden herşeye para alıyorlar anlamıyorum o zaman neden sigortamız var acaba ? Normal Doğum artık ücretsiz hadi oda süslesin vs onlara para alsın bebeğin ilk muayenesine para almak ne alakaysa
ya fiyat diğer özellere göre normal geldi bana burası için doktor ücreti sonucta o konuda sıkıntı yok ama sezaryen 3000 ise normal en azından bi 2500 olmalı bence, hem teşvik açısından hem diğerinde anestezi masrafı vs var... ne bileyim bence de mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…