2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
hangi ildesiniz bilmiyorum ama sakaryada ben sordum bu şeklide normal 2500 sezeryan olursa 3000 dedi banada ben devlette yapıcam ama

Normal canım bu agrılar, dinlendiğin zaman hafifler ve geçer.

Heriey gönlünce olur inşalah. Allah kaLbine göre versin. Sen dahil tüm bebek isteyenlere , Allah'ım bu duyguyu nasip etsin.

Ben de bulundugum Şehirde dogum ücreti normal ve sezeryan aynı. Mediikal Park Hastanesine gidiyorum.. Aslında normal doktorlar için daha zor. İkisinde de dikiş olayı vs oluyor. Emin ol doktorlara göre Ameliyat daha kolay.

evet olabilir, yine de normale teşvik isterdim ben ya :)
hayırlısı artık

Inşallah Allah en kısa zaman da hayırlısı ile sana ve tüm bebek isteyenler nasip eder..

Kızlar bebek arabası aldinizmi veya düşündüğünüz bir model varmı?ben travel sistem düşünüyorum casual veya johnson olabilir ama tavsiyelerede açığım.sizce enkullanışlı olanı hangisi?
benim ikinci bebeğim ilkinde pusetli falan almıştım baby2go çok rahat bi araba ama birazcık iri tekerleği araba bagajına zor sığıyo, biz araştırdık pierre cardin yehoo süper bence bi araştır hem fiyatı uygun hemde valiz gibi katlanıyo yer kaplamıyo, ben ondan alacam

Evet çok hoş bakmıştım onada.yenidogan bindirilebilirmi ki ona?

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar son günlerde sırt ağrılarım çoğaldı en rahat koltukta rahat edemiyorum bi kaç gündür ishal var bulantı var göbeğim çok ağırlaştı arada korku bastırıyo bişey olcak diye hamileliği baya yoğun yaşıyorum sanki var mı benim gibi olan?

Çok ayakta kaldıgımda sırt agrıları bende yaşıyorum. Bugün oldugu gibi.. Dik durmamız, dik oturmamız çok önemli aslında. Bende de felaket bir şekilde kabızlık var, hala arada kusuyorum. Kalça agrılarım da başladı. Ama hepsi normal

Arkadaslar internetten hastane cikisiçıkışı almaya karar verdim 0 ay yaziyor bazilarinda. Bazilarinda da 0-3 ay yaziyor. 0-3 ay olan bedenler 0 la ayni degil midir?

Sırt bel ve arada karin agrisi... asiri bunalma ve bir yere sigamama... hepsi mevcut

Arkadaslar internetten hastane cikisiçıkışı almaya karar verdim 0 ay yaziyor bazilarinda. Bazilarinda da 0-3 ay yaziyor. 0-3 ay olan bedenler 0 la ayni degil midir?
Ayni degil. Soyleki 0 dedigi yenidogan. Ilk 1 ay giyebilir onu anca.0-3 de ilk 3 ay ama hastabe icin oda buyuk olur cok iri bir bebek degilse.

o kesinde benm çok erken başlamış dedi doktor 32. haftada başlaması gerekn çatı ağrılarım var erken doğumdan korkuyorum
İnşallah öyle bir durum olmaz benden doktorum nst istedi bu hafta içi cektiricem. Benim ilkinde de tesadüfen farkedilmişti sancılarım. Ben hiç birşey hissetmiyordum. Erken doğum olasılığına karşın çiğer geliştirici iğne ve ilaç kullandım. Şimdi o yuzden nst yi erken istedi arada banada oluyor cunku.
Bir de üstüne göbek deligim de bir acima gibi bir şey hissediyorum
O bende de var sanki biryere vurmuşum gibi acıma sabit bir yerde. Neyseki cocugu uyuturken bende uyuya kalmışım da uyandığımda gecmişti. Dinlenmek gerekiyor da işte dinlenemiyoruz işler bitmiyor bizim bide ev boyanacak oyy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…