2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kizlaaarr aranızda catlayan var mi ?? Benim gobegim hafiften jasiniyor,krem yag kullaniyorum günlük. Neler kullaniyorsunuz ???

Allah kolaylık versin

Kızlar bende erken doğumdan çok korkuyorum niyeyse doktorum herşey normal diyo ama karnım çok şişti ve sert sırt bel ağrısı ishal sanki son aydayım gibi belirtiler dün banyoya girmeden bi baktım çok az süt gelmiş göğsümden yaşayan varmı bi yandan ilk gebeliğim o yüzden evham yapıyorum diye kendimi rahatlatıyorum ama hayırlısı zaman hemen geçsede bebeklerimiz vaktinde sağlıkla doğsa

Kizlaaarr aranızda catlayan var mi ?? Benim gobegim hafiften jasiniyor,krem yag kullaniyorum günlük. Neler kullaniyorsunuz ???
Benimde kaşınmaya başladı banyodan sonra sarı kantaron yağı sürüyorum üşenmezsem kakao yağı bide

Kabızlıkta ishal de çok zor dün doktorumu aradım ama önemli diil istersen acile git falan dedi pek aldırış etmiyo benim sıkıntılarıma umarım önemli olmadığı içindir

Valla bende birkaç haftadır çatı ağrısı yaşıyordum.ozellikle gece sağdan sola dönerken falan çok oluyordu.azaldi sanki.o dönemde olağan şeylermiş.ben çabuk yoruluyorum bide göbeğim sertleşti.geceleride zor uykuya dalıyorum

Ben iyiyim Aslında bir yerim ağrımıyor ama akşam yemeklerinden sonra karnım çok sertleşiyor o çok zor oluyor benim için

Doktorunuz her sey yolunda dediyse korkmayin. Herkesin karin yapisi farkli. Ben 4 aylikken arkadaşım 8 aya yakindi ve karni nerdeyse hic yoktu :) cok ilginc dimi.
Memeden sut geldigini birkac kisiden duymustum normal olabilir. Erken doğum olacagini rahim kisalmasi mi nedir ondan anliyorlar herhalde o yuzden bunlarla kafanizi mesgul etmeyin. Hamileliğin tadini cikarin.

Kabızlıkta ishal de çok zor dün doktorumu aradım ama önemli diil istersen acile git falan dedi pek aldırış etmiyo benim sıkıntılarıma umarım önemli olmadığı içindir

Aaa Deli mi Ne. Doktora bak Canım patates haşla sen , üzerine sumak döküp ye.

Çok sağolun bende öyle yapmaya çalışıyorum dünyanın en büyük emanetiymiş bebek taşımak sağ salım doğurmak nasip olur inşallah

Aaa Deli mi Ne. Doktora bak Canım patates haşla sen , üzerine sumak döküp ye.
Walla ne desem normal diyo delirtti beni bide riskli gebelik doktoru çok şükür kötü bişey yaşamadık bu zamana kadar birazda bebekler büyüyo artık ondan sanırım denicem canım bugün daha iyiyim çok sağol

belirtiler çok normal artık son trimestere girdik sadece ishal için önlem alın diğerleri bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…