2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
geçer inşallah canım, normal diyorsa normaldır belkide Ben hiç ishal olmadım hep kabız geçirdim. Kızımda da öyleydi

kızlar bende bugün inşallah park beşik almaya gidicem ankarada olanlar için babymallde indirim var yoksa internettende alabilirsiniz baby2go nun bi ürünü indirime girmiş 500 e düşmüş dış kılıfı yıkanabilir falan diyolar, videosunu izledimde baya güzele benziyo onu düşünüyorum inşallah yazarım sizlerede

Ya o süt gelmesi muhteşem bir duygu benim ilk gebelikte de olmuştu hatta 5 aylıkken başlamıştı. Konusuyordum sürekli onlarlada sen benim bebeğimi besleyeceksin diye sadece elinle sıkma o kendi akacaksa akıyor zaten. Çok normal doğum sonrasına hazırlanıyor. Benden o zaman sarı geliyordu mesela simdi şeffaf geliyor. İçini ferah tut inşallah hepimiz vaktinde doğum yapacagız
kızlar bişe soracam sizce 2 tane hastane çıkışı yeterli olur mu 3cüsünde alıyımmı??
Ben mayısta dogum yapmıştım 2 tane üst üst e giydirmişlerdi hemşireler.

Yani en alta cıtcıtlı body onun üzerine 2 takım alt üst. 2 gece kaldım. Yanında ona göre hazırlıklı gidersin. 5li bitane daha al istersen. Bide uzun kollu cıtcıtlı lar dan.
Bunu not alıcam kahvede içiriyolarmış bazı hastanelerde diye duymuştum
Aynen narkozu atmak için bol bol sade kahve öneriyorlar bende içmiştim.

kızlar günaydın aranızda memur olan var mı benim ikinci doğumum ama ilkinde 35 de ayrılmıştım sanıyorum, bunda biraz daha dişimi sıkıp en son hangi haftada ayrılıyo onu sorcaktım, doğum sonrasına kaç hafta aktarabiliyorum maksimum, ücretli iznim bitince yarım gün çalışmaya başlamayı düşünüyorumda

Çok sağolun içimi rahatlattınız hepimiz vaktinde doğurcaz inşallahÖzellikle dokunmadım meme ucuna fazla çıkmasın diye kadın vücudu çok muhteşem gerçekten

Bende dün gidip e bebek ten zıbın aldım fiyatlar çok uygundu 1 tane 10 lu takım aldım 2 tane kendim ayrı takım oluşturuyorum şimdilik yalnız çok kalın bir battaniye arayışındayım havalar soğuk olcağı için onun güzelini bulamadım daha

Doğum öncesi 8 hafta iznin var. 5 haftasını doktordan alacağın "çalışabilir" raporu ile çalışabilirsin. Son 3 haftada mecburen çalışamıyorsun.
Doğum erken olursa toplam 8 haftadan kaçını çalıştıysan kalanları da aktarabilirsin. Mesela 5 hafta çalıştın 6. Haftada izne ayrıldın ve sonunda doğum yaptın. 5+2 = 7 hafta aktarabilirsin.
Yada 8 hafta bitti. Normal doğum 40 haftada olmadı 42. Haftada doğurdun. O aradaki 2 hafta extra izinlisin, doğum öncesi 5 hafta çalışıp 5 hafta çalışmamans rağmen yine doğum sonrasına 5 hafta aktarılır.
Bu izinler son adet tarihine göre alındığı için sezeryanda ortalama 6-7 hafta, normal ve vaktinde olursa 5 hafta gibi aktarılır.
Doğum sonrası 8hafta+ doğum öncesinden aktarılan hatalardan sonra işe başladığında( yani analık izni bitimi) ilk 6 ay günlük 3 saat, diğer 6 ay günlük 1.5 saat süt iznin var.
Ücretsiz izin hakkın da analık izni birimiyle başlar(doğumla değil) 2 yıldır. Tek seferde yada 2 yıl boyunca ( son 1 ay hariç) parça parça kullanabilirsin.

Uzun oldu ama bildiğim her şeyi yazdım)

En son 37.haftaya kadar çalışabilirsin canım

Hayrli sabahlar olsun şeker yüklemesi yaptık baya zor geçti
Ben de geçen cumartesi tek gittim, son kana doğru bayılacaktım artık. Zaten açlığa dayanamam bir de o şekerli suyu düşündükçe çok fena oldum. Neyseki sonuçlar güzel çıktı. İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…