2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
canım en fazla 38. haftaya kadar çalışablirsin o da doktor raporuyla sana çalışabilir raporu vermesi lazım

yani 38. hafta olduğun gün çıkışının verilmesi lazım sen garanti olsun diye 37+5de fln bırakırsın olmadı

teşekkür ederim kızlar, bakalım kaça kadar çalışacam inşallah son ana kadar :)

Selamlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama içtikten yarım saat sonra kustum yine de doktor devam ettirdi zor bi işlem bence de kolay gelsin hepimize

Yaaaa gerçekten mi nasıl yapıyorlar bende Cumartesi gideceğim biraz gerginim açıkçası
Cuma gecesi 12den sonra yeme içmeyi kestim. Sabah 9 gibi hastaneye gidip önce aç karnına kan ve idrar verdim. O vakte kadar su içebilirsiniz.
Sonra verilen o iğvenç şekerli suyu içtim. Fırsatınız varsa açık havada için, ağızdaki tadı gidermek için 1 kaç damla su içebilirsiniz. 1 saat sonra kan veriyorsunuz, sonra 1 saat sonra bir daha. 2 saat boyunca yeme ve içme yok
Zor bir şey değil aslında beklerken vakit dolduracak bir şeyler bulursanız hemen geçer gider.

Yaaaa biraz zor gibi midem bulanır kusarım diye korkuyorum

Şekeri içince bi garip oldum kafam bulandı sanırım gözlüğümü kimliğimi kaybettim ikisini de sonra buldum ama gözlüğü yine kaybettim Eve gelince dünyaları yiyesim geldi ama fazla yiyemeden şişip uyuyakaldım . Şükür şeker falan çıkmadı

Geçen annem anlattı da kardeşime hamileyken benimle birlikte hastaneye gitmiş . O şekeri içinde bayılacak duruma gelmiş bana demiş ki bak ben bayılırsam sakın yanımdan ayrılma kaçırırlar seni filan demiş

Yaaa analık işte hem karnındakini hem yanındakini düşünüyor

Ben de o yüzden doktora hafta içi gittim, hafta sonu çocuğu eşime bırakarak kan vermeye tek gittim. O halde değil çocuk eğlemek parmak kımıldatcak hali kalmıyor insanın. Annen işini garantiye almış)

Ben de o yüzden doktora hafta içi gittim, hafta sonu çocuğu eşime bırakarak kan vermeye tek gittim. O halde değil çocuk eğlemek parmak kımıldatcak hali kalmıyor insanın. Annen işini garantiye almış)
Annem doktora beni de götürürmüş sırf yürüyüp yorulmayayım diye 7 aylık hamileyken beni kucağında taşımış ay çok zor ya

Bende dun hastanedeydim nst bagladi agrilarim var dedim muayene etti vajinal hem ultrason ile agrilarin bizimle alakalı değil uroloji gorsun dedi o da ultrasonla bakti bobrekler temiz idrar kültürüaldi sonuclari bekliyorum

Kızlar bebek arabası aldinizmi veya düşündüğünüz bir model varmı?ben travel sistem düşünüyorum casual veya johnson olabilir ama tavsiyelerede açığım.sizce enkullanışlı olanı hangisi?
Biz abisnden kalan var onu kullanicaz yeni almicam

Kızlar, ebebekte bu ay sevibebe ürünlerinde tüzde 25 indirim var. Bıdığa ilk alışverişimi yapmış oldum böylelikle, reflü yatağı, banyo filesi ve muslin puset örtüsü aldım. Düşünen bakabilir fiyatlar bana iyi geldi.

kızlar bende aç karnına kan ve idrar verdim sonrasında yemek ye dediler ama poğaça falan değil çorba gibi birşey iç dediler indim kantine çorba içtim yoğurt yedim ve canım penguie istedi ondan aldım bitane de 2 saat geçince tekrar kan verdim birşey çıkmayınca şeker yüklemesi yapmadı doktor sizdeki daha farklı olmuş böyle yaşayan var mı

Benimde farklı oldu geçen hafta muayenem vardı şeker yüklemesini yapacağını düşünmedim suyun fazla dedi şeker yüklemesi hafta dedi 50 lik yükleme yapıldı tok karna 1 saat birşey yemedim sonucum 139 çıktı sınır 140 imiş 140 üzerinde çıkarsa yarın aç karna gel dedi yani benim şeker yükleme testim böyle geçti herkesin farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…