2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
kızlar alışveriş için ankraya gidicem haftasonu ablamın yanına mobilya bebek arabası kıyafet kendime pijama falan alcam önereceğiniz yerler var mı

Su gelmesi öyle birden fosss diye olmuyor yani en azından bende öyle olmadı evet tuvaletim var diye tuvalete uyandım saat 5 gibi ama megerse suymuş mesela kendini tutsanda tutamıyorsun kendiliğinden akıyor. Bide yavaş yavaş aralıklı akıyo. Evde yataga serilen geniş hasta bezlerinden vardı. Bebeklerin alt açmasıda olur. onu arabaya serip hemen hastaneye gitmiştik çok merak ediyordum su gelmesini basıma geldi tabi sancısız oldugum için gayet rahattım biraz heyecan basmıştı sadece

Gittim dra. Bebek cok asagida cok baskilamistir sen ondan agri hissetmissindir dedi.dediginiz gibi su falan degilmis. Artik sik idrara cikarsin,tutamayacagim zannedersin dedi. Su geldigibden sancilanman da olur yine de tedirgin oldugubda gel dedi.kimisinde sancisiz idrarla karistirilacak cinsten olabiliyormus.

Merhabalar kızlar. Bende 26+1 günlüğüm. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 grlık olandan. Açlık şekerim 80 50gr içtikten bir saat sonraki değerim de 146 çıktı. 140 ve altında olması gerekiyormuş. Bende 50 kilo ile gebe kaldım şimdi 54 kiloyum. Çok da kilo almadım. Ama moralim bozuldu doktor yüksek çıkmış dedi 100 grlık yükleyelim dedi. Devlet hastanesindeki doktorum da çok ilgisizdi hiç aydınlatmadı beni. Başına benzer bir olay gelmiş olan var mı acaba
  • Cevap

Geçen hafta 2 buçuk saatlik bir araba yolculuğundan sonra kızımı tuvalete götürdüm tabi ben de sıkışmışım . Kızımı oturtup klozette tuttuktan sonra ben de bir kalktım resmen ıslanmışım.. hemen doktoru aradım tabi . O da hiç tutamaz bacaklarından akarsa suyundur yoksa bebek baskı yapmış idrar kaçırmışsındır dedi . Sonra takip ettim hiç olmadı devamı . Diğer gebeliğimde olmamıştı bu derece . Şimdi de eğer gündüz vücudum biraz ödem olduysa gece tuvalete sıkıştığımda sanıyorum vücut onu atıyor baya baya çok idrar geliyor .

Karına baskı yapmayacak bir pozisyonda son aya kadar sıkıntı yok dedi .

Son ayda tedbir amaçlı yasakladı

Benim doktorum da aslında yasak koymadı ama eşim kendine yasak koydu sanırım gebelik başından itibaren . Ben de olurda kendi yasağını kaldırırsa farklı bir görüş var mıdır bu konuda merak ettim . Teşekkürler cevabınız için.

kızlar alışveriş için ankraya gidicem haftasonu ablamın yanına mobilya bebek arabası kıyafet kendime pijama falan alcam önereceğiniz yerler var mı
Çukurambar babymall baya çeşitli ve güzeldi en son gittiğimde .istanbul yolu üzerinde gimart outlette e bebek mağazası var orası da büyük ve güzel . Mobilya için de detaylı bir düşünceniz varda siteler kartalcık sokakta çok fazla bebek mobilyası mağazası var ve her bütçeye uygun seçenekler mevcut .

Ben de dun su tasidim temizlik yaptim,cok terledim cok su ictim malum antalya hala sicak. Sanirim onun da etkisi var. Cok asagida olmasinin da. Yine de bir seyden suphelenince gitmek sormak gerek gibime geliyor. Bilgi olsun baskalarina...

İyi günler hanımlar ben bu gün duş alırken sol memeden sarı akıntı geldi erken değilmi böyle birşey yaşayan varmı

İyi günler hanımlar ben bu gün duş alırken sol memeden sarı akıntı geldi erken değilmi böyle birşey yaşayan varmı
Benim de gelmis kurumus.birinde sari vardi digeri de islakti,seffaf su gibiydi. Demek ki baslayabilir artik. Bir de sanki ufak ufak kabuk tutmus etrafi da. Napicaz ? Kreme mi baslamak gerek ? Hic bilmiyorum.

Benim de gelmis kurumus.birinde sari vardi digeri de islakti,seffaf su gibiydi. Demek ki baslayabilir artik. Bir de sanki ufak ufak kabuk tutmus etrafi da. Napicaz ? Kreme mi baslamak gerek ? Hic bilmiyorum.
Bende de dokununca sıvı geldi kurumada var çok ellemeyin diyolar ama nemlendirmek te gerekiyo şimdiden sanırım

Üç aydan beri oluyor canım şuan sıkıncada bariz geliyor. Güzel birşey yediğimdede cız edip süt kaynıyor normal çoğu kişiden duyuyorum başlarına geliyor aynı şey

Sabah doktora gittik aç karnına tahlil verdim sonra 2 saat geçti tok karnına kan aldı idrar filan . Sorun yok 5 kg aldım zaten şeker yüklemesi yapmak istemedi . Oğlumu hiç göremedik yüzünü kapatmıştı doktor çok uğraştı ama açmadı 809 gram ve 32 cm olmuş

kızlar alışverişler ne durumda ? ben daha ne beşik ne bebek arabası aldım. birkaç takım aldım o kadar. buralar daha yeni ılıyor. tek başıma dışarı çıkmaktan çekiniyorum. internetten önereceğiniz yerler var mı ?? artık alacağım.son aylara kalmasın.kiracıyız ve bu yıllık bu evdeyiz bebek odası yapmıycaz bir dolap,bir yatak,bir şifonyer düşünüyorum.
yatak anne yanı yatak bakıyorum.çok bilmiyorum,hangisi daha iyi olur ve bebek arabası... ay çok acemiyim ya

Benimde böyle oldu kızlar geçen hafta normal muayeneue gittim şeker yükleme tesirini yapalım dedi öğleden sonra 2 gibiydi yoktum yani bir içecek içtim 1 saat birşey yemedim 139 çıktı doktorum 140 nın altında çıkarsa aç karna yapmamıza gerek yok dedi benim şeker yükleme testim böyle oldu

Bende daha ne bebek arabası ne beşik aldım sadece geçen hafta eminönü havuzluhana gittik oradan kıyafet ve bakım eşyalarını aldımbende çok acemiyim aldıklarım yeticek mi diye düşünüyorum sürekli

Bende öle canım bide ailem şehir dışında eşimin işleri şehir dışında hep yalnız almak zorunda kalıyorm tecrübe de yok( ben 3 tane hastene çıkışı aldım ama bi tanesini kendim oluşturdum ayrı ayrı hm ebebekten bizde oda yapmıcaz yerimiz var ama gereksiz görüyoruz beşiğini ikea dan aldık ama ona da yatak nevresim takımı alıcam daha dün bidahaki ay dolap yaptırıcaz ikea dan anne yanı da babyplus güzel ve uygun fiyatlı gibi arabasını mamas papas düşünüyorum ama onuda son ay alalım dedik uyku tulumuyla uyutmayı düşünüyorum geceleri birde onu da hm de beğendim

Bende öyle oldu 50gr da hem açlık hem tokluk biraz yüksek çıktı açlık 103 tokluk 144 tü. Doktorum bir hafta sonra 100gt yapacağız dedi yaptık ve üç değerde normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…