2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim 5-6 arkadaşım aynı hekime takip oldu, tahliller normal çıkınca hiç birine Demir vermedi. Hepsi de gayet iyi. Zaten multivitamin içinde var. Dr dan drfarkediyor sanırım. Bende güveniyorum doktoruma şükür

Bak bu çok mantikliymis bana direk 75lik yüklendi sonra
O zaman no problem güveniyorsan canım

Bana 50gr yapıldığında da doktorum aç gel yapalım dedi değerim sınırın hemen üstü çıkınca bir hafta sonra 100gr yaptırdı onda normal çıktı. Sanırım bazı doktorlar aç karnına görüp sonra yükleme sonrası da görmek istiyor daha net sonuç için

Hafta sonu da ben bakayım inşallah. Pelüş olan battaniye ler pek sıcak tutmuyor aklında olsun en güzeli örgü aslında benim vaktim olsa örerdim

Benim doktorumda kahvaltini yap 2 3 saat sonra yaptirirsin yuklemeni dedi. 50 gr glukoz yuklettim bugun sonucu bekliyorum.. herhangibi bir belirti yoksa oyle isteyebiliyormus doktorlar laboratuardaki arkadaslar sordu hatta doktorunuz ac mi istedi yoksa.yemekten 2 3 saat sonra 1 saatlik beklemeli istedi diye. Demek ki baska isteyenlerde var demeekki

sezeryan kağıdını okuyunca normal daha risksiz geliyor her ikiside zor ve riskli sonu muhteşem Allah hiçbir acı yaşatmadan kucağımıza almayı nasip etsin
eğer yeme içme olursa o zaman kimse normal yapamaz ki canım zaten ebeler evde bile Doğum yaptırsalar su bile vermiyorlar çok dikkat ediyorlar ani sezeryan gerekebilir diye o yüzden ilkdefa Doğum yapacak olup normal olanlara bile birşey yedirilip içirilmiyor zaten.

Kızlar bebek arabası aldinizmi veya düşündüğünüz bir model varmı?ben travel sistem düşünüyorum casual veya johnson olabilir ama tavsiyelerede açığım.sizce enkullanışlı olanı hangisi?
ben joie kullanıyorum arabaya koyması dert büyük ama onun dışında aşırı memnun kaldım bizim bagaja sığıyor neyseki hafif kullanışlı birşey tercih etmek lazım bence
almazlar canım herşey yolundaysa beklerler taki bebek için risk oluşamam kadar
Evet garip ayrıca neden herşeye para alıyorlar anlamıyorum o zaman neden sigortamız var acaba ? Normal Doğum artık ücretsiz hadi oda süslesin vs onlara para alsın bebeğin ilk muayenesine para almak ne alakaysa
normal çok daha zor sezeryan dan Doğum yaptığım hastanede 1400 normal sezeryan 900 dü benim sezeryan olmuştu 900e
Kantoron yağı müthiş birşey ama doğal sızma zeytinyağından olan.ben hiç çatlamadım maşallah.
Daha çok erken zaten çatlak İçin ben 8. Aydan sonra çatlamıştım bazı arkadaşlarımda 39. Haftadan sonra

Kizlarrrr saat 5.50. Kalktim uykulu uykulu idrara ciktim cok cok fazla idrar yaptim cok şaşırdım o kadar sivi tuketmedim aksam yatmadan evvel. Bu su gelmesi degil di mi ? Cok korkuyorum bir tanidigimiz idrarim var diyip lavaboya cikarmis meger suyuymus bebeğini kaybetmisti. Lutfen biri yazsin,nasil bir sey bu su gelmesi. Allah esirgesin,gun aysin saglik ocagina gideyim

Günaydın yok ya değildir suyu anlıyormuşsun zAten gelse ağrın var mı

Idrar ettiğin yerle su gelen yer farkli olmalı.regl gibi düşün suda ordan gelir.yani bilmiyorum bende tecrubesizim fikir yürütüyorum sadece.bide bebek mesaneye baskı yaptığı için idrar çok yapılıyor bende öyleyim su içeyim içmeyeyim gece mutlaka 1-2kez kalkarım.haber ver canım insaALLAH kötü birşey yoktur.

çok güzel anlatmışsınız teşekkürler:)

Kızlar Merhaba . Biraz özel olacak ama doktorlarınız ilişki konusunda bir kısıtlama getirdi mi ?

Canım benimde tecrübem yok ama herkes gelince anlıyosun onu diyor bende çok idrara çıkıyorum geceleri gittin mi sağlık ocağına herşey yolundadır umarım

Bizim doktorda devam edebilirsiniz diyor ama ilginç bi şekilde ağda yaptrma diyor bana baya zorluk oldu
O bölge hamilelikte aşırı damarlandıgı için ve çogu sinirin orada toplanması sebebiyle bir zarar olmasın diye agda önerilmiyor canım.
Sanırım kimuasallar sebebiyle bebege zararlı olmadın diye krem de kullanılmıyor .
Yapılabilecek tek şey jilet kalıyor.
Yada makina ile kısaltma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…