DDoli
Oda için çok acele etmeye gerek yok. Anne yanı beşik ayaklanana kadar iş görüyor. Park yataklarda boyuna göre 2 yasına kadar falan kullanan tanıdıklar var. kıyafeti için de ufak Bi dolap yeterli zaten sonra istediğiniz gibi döşersiniz özellikle ev değiştirecekseniz. Bebek arabasını yakından bakıp kullan aç kapa öyle karar ver model belirli olunca netten de bakarsın indirimlerle. Bende bu hafta eksiklerimi aldım yavas yavas tamamlamak lazım.
Benim de gelmis kurumus.birinde sari vardi digeri de islakti,seffaf su gibiydi. Demek ki baslayabilir artik. Bir de sanki ufak ufak kabuk tutmus etrafi da. Napicaz ? Kreme mi baslamak gerek ? Hic bilmiyorum.
kızlar alışverişler ne durumda ? ben daha ne beşik ne bebek arabası aldım. birkaç takım aldım o kadar. buralar daha yeni ılıyor. tek başıma dışarı çıkmaktan çekiniyorum. internetten önereceğiniz yerler var mı ?? artık alacağım.son aylara kalmasın.kiracıyız ve bu yıllık bu evdeyiz bebek odası yapmıycaz bir dolap,bir yatak,bir şifonyer düşünüyorum.
yatak anne yanı yatak bakıyorum.çok bilmiyorum,hangisi daha iyi olur ve bebek arabası... ay çok acemiyim ya
bebek arabası daha öncede yazdım pierre cardin Yahoo çok güzel geliyo bana sürüşüde güzel, bebek için internet alışveriş bence Babymall iyi, lcw den aldım battaniyelerini ilk kıyafetlerini falan, bebek beşiğide kesinlikle park beşik almalısın bence ikinci çocuğum tecrübme dayanarak diyorum en rahatı geliyo bana ben baby2go practice diye bi modelini aldım indirimde şuan 500 lira
Yenidoğan hastane çıkışın da olur zaten yenidoğan 3-4 tane alsan yeter bence. zaten 2. Aya kalmadan onlar küçük gelmeye başlıyor. Yenidoğan uzun kollu al derim hem kış hem de bebekler yeni doğduklarında üşüyorlar sanırım ben haziranda bile uzun kol giydirmiştim. Onun harici 3-6 alırsan kısa kol da uzun kol da olabilir. Tercihine kalmış maksimum 10 tane al bence. Askılı olarak 1 yaşına kadar giydirmemiştim ben kısa kollular da aynı işi görüyor.
Biraz da çocuğun iriliğine bağlı yeğenim 3 aylık ama 9-12 giymeye başladı, uzun çünkü. İmkanınız varsa ilk etapta günü kurtaracak kadar alın. 5er tane mesela.sonra çocuğun boyutuna göre takviye yaparsınız
Yenidoğan hastane çıkışın da olur zaten yenidoğan 3-4 tane alsan yeter bence. zaten 2. Aya kalmadan onlar küçük gelmeye başlıyor. Yenidoğan uzun kollu al derim hem kış hem de bebekler yeni doğduklarında üşüyorlar sanırım ben haziranda bile uzun kol giydirmiştim. Onun harici 3-6 alırsan kısa kol da uzun kol da olabilir. Tercihine kalmış maksimum 10 tane al bence. Askılı olarak 1 yaşına kadar giydirmemiştim ben kısa kollular da aynı işi görüyor.
Biraz da çocuğun iriliğine bağlı yeğenim 3 aylık ama 9-12 giymeye başladı, uzun çünkü. İmkanınız varsa ilk etapta günü kurtaracak kadar alın. 5er tane mesela.sonra çocuğun boyutuna göre takviye yaparsınız
Bende daha ne bebek arabası ne beşik aldım sadece geçen hafta eminönü havuzluhana gittik oradan kıyafet ve bakım eşyalarını aldımbende çok acemiyim aldıklarım yeticek mi diye düşünüyorum sürekli
Arkadaslar doktor kontrollerinize bikini bolgeniz temiz mi gidiyorsunuz her defasinda? Acaba alttan muayene etme durumu olabilir mi? Nerden cikti diyebilirsiniz ama karnim buyudu ve cok zorlaniyorum ilkinde daha rahattim bu cok agir oluyor napsam ki
kızlarrr benim bebişin gelişimi son adet tarihime göre değilmiş. 28 şubat olan son adetim tarihimi 18 şunbata çekti doktorum.bu sebeple ayın 30 da izne çıkıcam. doğal olarak da aralık annesi olamıycakmışım ben şimdi alışmıştım buraya
kızlarrr benim bebişin gelişimi son adet tarihime göre değilmiş. 28 şubat olan son adetim tarihimi 18 şunbata çekti doktorum.bu sebeple ayın 30 da izne çıkıcam. doğal olarak da aralık annesi olamıycakmışım ben şimdi alışmıştım buraya
kasımda mı doğacak bebeğiniz:) daha iyi değilmi daha erken kavuşacaksınız benim için artık zaman geçmiyor sanki gün sayıyorum hep sağlıkla kavuşursunuz inşallah