2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kaşar da aldırıyor ben bir gün yumurta bir gün kaşarlı tost yiyorum normalde kaşarı tek başına hayatta yemem

Bu arada doktor randevumdan bahsedeyim.
35 haftalık olduk. Haftasıyla uyumlu sadece 3 gün önde.
2.700 kg ve 48 cm. Bu ölçüler genetik dedi biraz doktorumuz. Yani anne baba boyu da etkiliyo. Onun haricinde biraz doğumla ilgili konuştuk. İlk kez spinal olacagım için endişelerim var ve onlardan bahsettim. Artık görüşmelerimiz de sıklaştı 10 gün sonra tekrar gideceğim. Diğer herşey yolunda çok şükür.

35 te aynıydı benim de. Tek fark çatı muayenesi yaptı ve kontrolleri haftada bire düşürdü

Selamssss tekrardan
Çatı muayenesi nasıl bişey
Valla benim için hoş bi şey değildi Doktor vajinana parmaklarını sokup kurcalayıp kemik yapına bakıyor baya gerildim ilk olduğu için sanırım
. Tabi doktorumun erkek olması da bi etken inş bundan sonra daha rahat olabilirim

Benim de erkek İnş artık rahat olursun zaten
Sağol
Normal doğuma uygun dedi mi peki ?
Eldivenle bakıyor dimi

Bu arada doktor randevumdan bahsedeyim.
35 haftalık olduk. Haftasıyla uyumlu sadece 3 gün önde.
2.700 kg ve 48 cm. Bu ölçüler genetik dedi biraz doktorumuz. Yani anne baba boyu da etkiliyo. Onun haricinde biraz doğumla ilgili konuştuk. İlk kez spinal olacagım için endişelerim var ve onlardan bahsettim.
35 te aynıydı benim de. Tek fark çatı muayenesi yaptı ve kontrolleri haftada bire düşürdü
Benim zaten sezeryan olacagı için. Çatı muayenem yok. Kızımda yapıldı , yapamacagımı söylediler.

Paketin üstünde ölçek miktarı yazar ama ben açıklara bir bucuk koyulara yarımdan biraz fazla kullanıyordum

Paketin üstünde ölçek miktarı yazar ama ben açıklara bir bucuk koyulara yarımdan biraz fazla kullanıyordum
Yazıyor da, çamaşır azacıkkk
Ben çeyrek koyayım
Mesela beyazları yıkarken bile çok az kaçırsam ölçüyü , çok koku geliyor
FaZla geliyor
Hiç tam ölçek kullanmam
Gerçi makineyi hiç tıkabasa doldurmuyorum
Yarım kurutmalık doluyo , bazen de çeyreği boş kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…