2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Çok fazla koyma roxyden göz kararı az koy . Roxy güzel ama tek yıkama yapınca kalıntı bırakıyor çift durulama tavsiye ederim . 30-40 derece 800 devirde yıkadım her şeyi . Kıyafetleri sıvı deterjanla nevresimleri roxy ile yıkadım.

Bunların hepsi kimyasal deterjan. Bence organik ürün kullanın. Minoris deterjan gibi. en kötü boronmatik kullanın. En azından mineral petrol türevi değil

Özel e gidiyorum ben. Ancak devlet hastaneleri oldukça iyi zaten. Devlette en büyük sıkıntı doktor değişikliği olabilir
Evet
Özele de giderdim ben de şükür sorunsuz geçti ve gittiğim hastanede çok sıra yok, kalabalık bakımından özel tadında diyebilirim . Ya da hadi bi tık üstü diyelim :)

Sağol , aslında e bebekten de alabilirdim ya da şokta babyland varmış sonradan farkettim
Bulunduğum yerde bulamayabilirim die netten sipariş vermiştim
Odamızın gelmesi 1 haftayı bulur
Annemler gelmeden kendim yerleştireyim yıkama- katlama :)

Bunların hepsi kimyasal deterjan. Bence organik ürün kullanın. Minoris deterjan gibi. en kötü boronmatik kullanın. En azından mineral petrol türevi değil
Araştıra araştıra buldum bunu. Organikleri de gördüm nette ama isim hiç duyulmayınca da güvenemedim

Araştıra araştıra buldum bunu. Organikleri de gördüm nette ama isim hiç duyulmayınca da güvenemedim
Arkadaşım ben Minoris organik deterjan aldım sanırım şuan kampanyası var. İyi doğru deterjanları instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Ordan bakabilirsin. Bende oradan buldum.

Arkadaşım ben Minoris organik deterjan aldım sanırım şuan kampanyası var. İyi doğru deterjanları instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. Ordan bakabilirsin. Bende oradan buldum.
İnst kullanmıyorum aktif ama minoris aklımda olsun sağol

Kızlar yakın zamanda tencere seti veya kirli sepeti alan var mı
Tavsiyesi olan
Korkmaz’ı beğeniyorum tencerede
Granit asla sevmiyorum
Sağlıksız gibi geliyor
Kirli sepeti o kadar aradım ki, mümkün değil beğenmedim , interneti talan ettim yok
Plastik istemiyorum , hasır ama kaliteli istiyorum ve bir de ütü, elektrikli süpürge ve son olarak klozet takımı
Akrabalara uzağız diye ertelemiştim fakat doğum için gelecekler olacak
Erteleme ve kararsızlık huyu bitirdi beni
Kaliteli olsun değişim için

Çatı darsa istediği kadar kasılma olsun vajina açılmaz serviks açılır boşu boşuna niye o acıları çeksin anne helede epizyotomi gibi işkence bir gerçek varsa

Bem göz kararı koydum açıkcası. Koca bir ölçek koymadım mesela. Makına doluydu ama yinede az koydum. Bir fincan kadar koysan yetebilir gibime geldi.

Kizlar size bsy soracagim ama biraz utaniyorum. Ben ara ara vajinami kontrl edyrm agda yaparken falan aynadan.yarinda kontrl var bi temizlnym dedim baktim ya afedrsnz giris kismi baya acilmis ve sarkmiş gibi cok dikkatimi cekti acaba dogum yaklasti diye mi ? Ya da su rahim sarkmasi falan dediklri sey mi bu basina gelen var mi ? Aklma takildi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…